Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[I][COLOR=red][B]:iloveyou:[SIZE=3] Dużo miłości, radości [/SIZE]
:iloveyou:[SIZE=3] i hasania do upadłego[/SIZE]
:iloveyou:[SIZE=3] życzy Maksiowi ciocia Livka[/SIZE]
:iloveyou:[SIZE=3] w dniu świętego Walentego !!![/SIZE][/B][/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Iljova']Że nie mogę osobiście dać buziaka Maxiowi[/QUOTE]
iiiiiii tam,Maxio wie,ze my go kochamy bo psy sa genialne i wiedza wszystko,szczegolnie gdy sie je kocha ..........
juz myslalam,ze cos powazniejszego Cie dreczy;)
dobrze,ze nie:)

Posted

[quote name='Lolalola']iiiiiii tam,Maxio wie,ze my go kochamy bo psy sa genialne i wiedza wszystko,szczegolnie gdy sie je kocha ..........
juz myslalam,ze cos powazniejszego Cie dreczy;)
dobrze,ze nie:)[/QUOTE]

Nic złego się nie dzieje przynajmniej narazie ;-)

Posted

Jakie po ja uważam że są cały rok :-) a nie tylko ten jeden dzień. Przecież codziennie piszemy podobne słowa zwierzaczkom na dogo mówimy swoim własnym, tylko może za rzadko mówimy to innym ludziom, a szczególnie tym bliskim

Posted

Piszę sobie od Gagaty, bo jestem w chwilowo gościach :)

Maksio zdrowiutki, chociaż pokazuje charrrakterek i sadzi się do niektórych samców.

Paczuszka jest u mojego BRATA, odbiorę ją albo dzisiaj po południu albo w piątek. Ale Maksio ostatnio wyżarł z pół kilo karmy dla świnek morskich więc limit przysmaków wyczerpany:)

Posted

[quote name='Neris']Piszę sobie od Gagaty, bo jestem w chwilowo gościach :)

Maksio zdrowiutki, chociaż pokazuje charrrakterek i sadzi się do niektórych samców.

Paczuszka jest u mojego BRATA, odbiorę ją albo dzisiaj po południu albo w piątek. Ale Maksio ostatnio wyżarł z pół kilo karmy dla świnek morskich więc limit przysmaków wyczerpany:)[/QUOTE]
Maxio Ty pierunie;)
pokazujesz ty pazurki widze.........jestes niekolezenski,a to niestety mnie sie nie podoba!
i dajze spokoj swinkom i ich przysmakom,tobie wyslala ciocia Aimez,wiec nie badz samolub;)

Posted

[quote name='Iljova']Maxiu jest pączusiem-krepelkiem, je absolutnie nie do jedzenia!!!! Na tego pączusia-krepelka można tylko patrzeć, głaskać, przytulać .....[/QUOTE]
Maxio-krepelek:)