Livka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [I][COLOR=red][B]:iloveyou:[SIZE=3] Dużo miłości, radości [/SIZE] :iloveyou:[SIZE=3] i hasania do upadłego[/SIZE] :iloveyou:[SIZE=3] życzy Maksiowi ciocia Livka[/SIZE] :iloveyou:[SIZE=3] w dniu świętego Walentego !!![/SIZE][/B][/COLOR][/I] Quote
Iljova Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Buziaczki przesyłam Maxiu kochany bo to dziś Walentynki mamy :( Quote
Lolalola Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Iljova']Buziaczki przesyłam Maxiu kochany bo to dziś Walentynki mamy :([/QUOTE] cioteczko kochana czemu placzesz??? Quote
Iljova Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Że nie mogę osobiście dać buziaka Maxiowi Quote
Lolalola Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Iljova']Że nie mogę osobiście dać buziaka Maxiowi[/QUOTE] iiiiiii tam,Maxio wie,ze my go kochamy bo psy sa genialne i wiedza wszystko,szczegolnie gdy sie je kocha .......... juz myslalam,ze cos powazniejszego Cie dreczy;) dobrze,ze nie:) Quote
Iljova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Lolalola']iiiiiii tam,Maxio wie,ze my go kochamy bo psy sa genialne i wiedza wszystko,szczegolnie gdy sie je kocha .......... juz myslalam,ze cos powazniejszego Cie dreczy;) dobrze,ze nie:)[/QUOTE] Nic złego się nie dzieje przynajmniej narazie ;-) Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Aj tam Walentynki...... Iljova....:) juz po....... Quote
Iljova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jakie po ja uważam że są cały rok :-) a nie tylko ten jeden dzień. Przecież codziennie piszemy podobne słowa zwierzaczkom na dogo mówimy swoim własnym, tylko może za rzadko mówimy to innym ludziom, a szczególnie tym bliskim Quote
Lolalola Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 witaj Walenty Max:)wszystko dobrze ze wszystko gra u cioteczek bo juz sie zaczelam mratwic...;) Quote
Neris Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Piszę sobie od Gagaty, bo jestem w chwilowo gościach :) Maksio zdrowiutki, chociaż pokazuje charrrakterek i sadzi się do niektórych samców. Paczuszka jest u mojego BRATA, odbiorę ją albo dzisiaj po południu albo w piątek. Ale Maksio ostatnio wyżarł z pół kilo karmy dla świnek morskich więc limit przysmaków wyczerpany:) Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 O matuchno.....Maxiu.....pokarm dla swinek? Quote
Lolalola Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Neris']Piszę sobie od Gagaty, bo jestem w chwilowo gościach :) Maksio zdrowiutki, chociaż pokazuje charrrakterek i sadzi się do niektórych samców. Paczuszka jest u mojego BRATA, odbiorę ją albo dzisiaj po południu albo w piątek. Ale Maksio ostatnio wyżarł z pół kilo karmy dla świnek morskich więc limit przysmaków wyczerpany:)[/QUOTE] Maxio Ty pierunie;) pokazujesz ty pazurki widze.........jestes niekolezenski,a to niestety mnie sie nie podoba! i dajze spokoj swinkom i ich przysmakom,tobie wyslala ciocia Aimez,wiec nie badz samolub;) Quote
Lolalola Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Maxio!!!!!! uwazaj zeby cie ktos jutro nie zjadl,bo wiesz...jutro tlusty czwartek i paczki jemy na mase;)wiec uwazaj:diabloti::cool3: Quote
piescofajnyjest Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mniam, ale bym takiego paczka cieplutkiego........ Quote
Iljova Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Maxiu jest pączusiem-krepelkiem, je absolutnie nie do jedzenia!!!! Na tego pączusia-krepelka można tylko patrzeć, głaskać, przytulać ..... Quote
Lolalola Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Iljova']Maxiu jest pączusiem-krepelkiem, je absolutnie nie do jedzenia!!!! Na tego pączusia-krepelka można tylko patrzeć, głaskać, przytulać .....[/QUOTE] Maxio-krepelek:) Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Odwiedzam Paczusia......slodkiego....puchatego i slicznego.....:) Quote
Lolalola Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Maxio co sie z Wami dzieje?wiem,ze ciocia Neris nie ma neta...........chyba musze zadzwonic:) Quote
Martika&Aischa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Przybiegłam przywitać się z Maksiowatym ;) Quote
Aimez_moi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Przybiegłam przywitać się z Maksiowatym ;)[/QUOTE] Ja zaraz za Toba.....:):) Quote
Iljova Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 I ja też jestem by odwiedzić Maxia :-) Quote
Recommended Posts