Neris Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Śniegu prawie nie ma, jest sam mróz. Aparat nie odżył... Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Neris']Śniegu prawie nie ma, jest sam mróz. Aparat nie odżył...[/QUOTE] nie odzyl bo zamarzl pewnie........jak i wszystko... Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Zagladam do Maxa......:) Bardzo prosze Neris....:) o potwierdzenie przelewu..... Quote
Lolalola Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 czesc Maxiu,ciocia pada na twarz...ciezki dzien dzis mialam.....a Ty jak sie miewasz Kochany?? Quote
Lolalola Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Maxiulku mam nadzieje,ze te mrozy od Was pojda:(.....-22 jest nie do zniesienia,dobrze,ze macie Neriska kolo siebie....:) Quote
Lolalola Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 witaj Max!!!juz nie wiem co pisac,bo mi ten mroz spokoju nie daje.......mam nadzieje,ze jakos dajecie rade.. Quote
Livka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Maksio na pewno bezpieczny, ale jak pomyślę ile psiaków na dworze, a tu -20 czy - 30 stopni to chce mi się wyć z bezsilności :( Quote
Aimez_moi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Livka']Maksio na pewno bezpieczny, ale jak pomyślę ile psiaków na dworze, a tu -20 czy - 30 stopni to chce mi się wyć z bezsilności :([/QUOTE] Codziennie wynosze im jedzenie pod smietnik i wiecie, ze ludzie kradna!....rece opadaja..... Quote
Lolalola Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 i bedomni ludziska i zwierzaki cierpia...........ja jestem jednak z tej grupy,ktorej zal niemilosiernie jest bardziej zwierzat!! Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dzień dobry Maxiulku piękny chłopaku :* Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Lolalola']i bedomni ludziska i zwierzaki cierpia...........ja jestem jednak z tej grupy,ktorej zal niemilosiernie jest bardziej zwierzat!![/QUOTE] Nie da sie ukryc, ze ja takze..... Quote
Lolalola Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Maxiulku jak zyjecie???czy mroz troche odpuscil??? Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Lolka mam do Ciebie wielką prośbę :) Quote
Lolalola Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Iljova']Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Lolka mam do Ciebie wielką prośbę :)[/QUOTE] dawaj ciotuchna;) Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 No wiesz ..... Jak już tak będziesz czarować w sprawie domku Maxia to czaruj dobrze żeby było podobnie jak z Ulcią :-) Ok. ??? Quote
Lolalola Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Iljova']No wiesz ..... Jak już tak będziesz czarować w sprawie domku Maxia to czaruj dobrze żeby było podobnie jak z Ulcią :-) Ok. ???[/QUOTE] no jak moglas we mnie watpic w ogole;) dom dla Maxia jest wlasnie w trakcie budowy,bo to bedzie super rezydencja a Maxio bedzie superwazny;)najwazniejszy:) Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ależ ja wcale nie wątpię w Ciebie to tylko tak dla przypomnienia żeby nie umknęło przy tak wielu potrzebujących psiakach ;-) Quote
Iljova Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Witam w niedzielny poranek i życzę cudownego dnia pomimo mrozu :-) Quote
Lolalola Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Iljova']Ależ ja wcale nie wątpię w Ciebie to tylko tak dla przypomnienia żeby nie umknęło przy tak wielu potrzebujących psiakach ;-)[/QUOTE] holki polki caly czAs odprawiam:)NO WORRIES:) Quote
Recommended Posts