Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Livka']Maksio na pewno bezpieczny, ale jak pomyślę ile psiaków na dworze, a tu -20 czy - 30 stopni to chce mi się wyć z bezsilności :([/QUOTE]

Codziennie wynosze im jedzenie pod smietnik i wiecie, ze ludzie kradna!....rece opadaja.....

Posted

[quote name='Lolalola']i bedomni ludziska i zwierzaki cierpia...........ja jestem jednak z tej grupy,ktorej zal niemilosiernie jest bardziej zwierzat!![/QUOTE]

Nie da sie ukryc, ze ja takze.....

Posted

[quote name='Iljova']Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem.
Lolka mam do Ciebie wielką prośbę :)[/QUOTE]
dawaj ciotuchna;)

Posted

[quote name='Iljova']No wiesz ..... Jak już tak będziesz czarować w sprawie domku Maxia to czaruj dobrze żeby było podobnie jak z Ulcią :-) Ok. ???[/QUOTE]
no jak moglas we mnie watpic w ogole;)
dom dla Maxia jest wlasnie w trakcie budowy,bo to bedzie super rezydencja a Maxio bedzie superwazny;)najwazniejszy:)

Posted

[quote name='Iljova']Ależ ja wcale nie wątpię w Ciebie to tylko tak dla przypomnienia żeby nie umknęło przy tak wielu potrzebujących psiakach ;-)[/QUOTE]
holki polki caly czAs odprawiam:)NO WORRIES:)