Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']cholerka....nie wiem :) caly czas czekam na info:)))))[/QUOTE]
bedzie git,zajrzalam w swoje karty:p,w kule ,postawilam tarota i polalam wosk:lol:i mowie,ze bedzie dobrze:evil_lol:

Posted

[quote name='Lolalola']bedzie git,zajrzalam w swoje karty:p,w kule ,postawilam tarota i polalam wosk:lol:i mowie,ze bedzie dobrze:evil_lol:[/QUOTE]

Lolka Czarodziejka ..... :-)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']no to teraz sie boje:)))) Lolka, nie wiem, co Ty tam lalas, ale..................UDALO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Max-dzieki:)))))))))))))))))))[/QUOTE]
mowisz i masz:diabloti:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Zaraz przeleje pieniazki.....wszystko? i z jakim opisem?[/QUOTE]
wszystko, i tak te pieniazki trzeba bedzie wyslac:)a opis...........bazarek Martiki i deklaracje po prostu!!!!!kurcze a moze czesc z bazarku Martiki dolozymy do jajkociecia......co sadzicie cioteczki?

Posted

Aga to zrobmy tak...............90 zl normalnie na hotelik przelewamy,a kwote z bazarku przesylamy tytulem j.ciecia!!
wzrosna chlopince szanse na dom.........moje czary moga nie wystarczyc;)

Posted

To zrobmy tak........
95zl ma na koncie bez bazarku.......
wysle 90zl jako deklaracje.......
113zl ma z bazarku......
wysle 120zl na kastracje.......
Czyli na koncie Maxa pozostanie.........wielkie O!
Moze tak byc?

Posted

[quote name='Aimez_moi']To zrobmy tak........
95zl ma na koncie bez bazarku.......
wysle 90zl jako deklaracje.......
113zl ma z bazarku......
wysle 120zl na kastracje.......
Czyli na koncie Maxa pozostanie.........wielkie O!
Moze tak byc?[/QUOTE]
tak jest pani kierownik;)

Posted

Cioteczki kochana zajrzyjcie proszę do ślicznej Mileczki która wróciła z adopcji :(:(:( Powodów brak .......
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/215325-BARDZO-PILNE-DT!!-dla-ŁACIATEJ-radosnej-ok.-8-miesięcznej-suni-PROSIMY[/URL]!!
Maksiu kochany przepraszam ale Twoja koleżanka w wielkiej potrzebie :(

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']to podaj mi jeszcze Aimez Twoje konto wysle moje obiecane 10zl na jajocięcie i zagospodarujcie gdzie potrzeba...a kastracja 120zl??[/QUOTE]
cioteczko jestes pewna,ze 120zl?
w takim razie mielibysme nadwyzke i reszta poszlaby na hotelik:)

Posted

Ja nic nie rozumiem z tego co tu wyliczacie... mróz mi zlasował szare komórki.
Na dzień dzisiejszy mam tak:

Pobyt Maksia 25.12-24.01- wpłynęło 70zł, brakuje 180
Pobyt 25.01-24.02-wpłynęło 0, brakuje 250.

Na razie, z powodu potężnych mrozów, kastracja nie jest możliwa, u nas nie ma lecznicy z "przechowaniem". Spróbuję może pożyczyć od kogoś kennel klatkę i wtedy Maksia w niej na czas rekonwalescencji przechować, po operacji nie jest bezpiecznie dać psa do budy, bałabym się.

Dzisiaj w nocy wysadziło licznik od wody, poowijany kołdrami itp... nie pomogło.

A Maksio tak się bawi na śniegu, że szok! Ale ma naprawdę solidne futro.

Posted

no to dobrze masz wyliczone:)bo tylko takie wplaty byly od Aimez i dzis pojdzie czy poszlo te 90 i 120 z bazarku!
120 zostawiamy na kastracje a reszte odbierasz ode mnie jak juz sobie pojedziesz do miasta:)

ciesze sie,ze Maxio czerpie radosc ze sniegu,chcialabym to zobaczyc.......;)