Lolalola Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='piescofajnyjest']cholerka....nie wiem :) caly czas czekam na info:)))))[/QUOTE] bedzie git,zajrzalam w swoje karty:p,w kule ,postawilam tarota i polalam wosk:lol:i mowie,ze bedzie dobrze:evil_lol: Quote
Iljova Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='Lolalola']bedzie git,zajrzalam w swoje karty:p,w kule ,postawilam tarota i polalam wosk:lol:i mowie,ze bedzie dobrze:evil_lol:[/QUOTE] Lolka Czarodziejka ..... :-) Quote
piescofajnyjest Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 no to teraz sie boje:)))) Lolka, nie wiem, co Ty tam lalas, ale..................UDALO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Max-dzieki:))))))))))))))))))) Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='piescofajnyjest']no to teraz sie boje:)))) Lolka, nie wiem, co Ty tam lalas, ale..................UDALO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Max-dzieki:)))))))))))))))))))[/QUOTE] mowisz i masz:diabloti: Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Maxio ja bede teraz odprawiac zaklecia i znajde Ci chalupke:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='Lolalola']Maxio ja bede teraz odprawiac zaklecia i znajde Ci chalupke:diabloti:[/QUOTE] noo wlasnie czarodziejko!!:):) Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Lolalola']Maxio ja bede teraz odprawiac zaklecia i znajde Ci chalupke:diabloti:[/QUOTE] Ciocia czaruj ...czaruj oby z korzyścią dla Maxiowatego ;) Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Zaraz przeleje pieniazki.....wszystko? i z jakim opisem? Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Zaraz przeleje pieniazki.....wszystko? i z jakim opisem?[/QUOTE] wszystko, i tak te pieniazki trzeba bedzie wyslac:)a opis...........bazarek Martiki i deklaracje po prostu!!!!!kurcze a moze czesc z bazarku Martiki dolozymy do jajkociecia......co sadzicie cioteczki? Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 To Kochaniutkie decydujcie ........ przelew jeszcze nie poszedl....... Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Aga to zrobmy tak...............90 zl normalnie na hotelik przelewamy,a kwote z bazarku przesylamy tytulem j.ciecia!! wzrosna chlopince szanse na dom.........moje czary moga nie wystarczyc;) Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 To zrobmy tak........ 95zl ma na koncie bez bazarku....... wysle 90zl jako deklaracje....... 113zl ma z bazarku...... wysle 120zl na kastracje....... Czyli na koncie Maxa pozostanie.........wielkie O! Moze tak byc? Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']To zrobmy tak........ 95zl ma na koncie bez bazarku....... wysle 90zl jako deklaracje....... 113zl ma z bazarku...... wysle 120zl na kastracje....... Czyli na koncie Maxa pozostanie.........wielkie O! Moze tak byc?[/QUOTE] tak jest pani kierownik;) Quote
Lu_Gosiak Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 to podaj mi jeszcze Aimez Twoje konto wysle moje obiecane 10zl na jajocięcie i zagospodarujcie gdzie potrzeba...a kastracja 120zl?? Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A faktycznie.........jeszcze 20zl na kastracje od Lu_Gosiak i mnie...... To bedzie 230zl dla Neris...... 90zl deklaracje i 140zl na kastracje..... A ile ma kosztowac ? Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 01.02.2012......wyslano do Neris.....230zl. 90zl deklaracje oraz 140zl na kastracje.......:):) Stan konta Maxa na dzien 01.02.2012........wynosi.......0. Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Cioteczki kochana zajrzyjcie proszę do ślicznej Mileczki która wróciła z adopcji :(:(:( Powodów brak ....... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215325-BARDZO-PILNE-DT!!-dla-ŁACIATEJ-radosnej-ok.-8-miesięcznej-suni-PROSIMY[/URL]!! Maksiu kochany przepraszam ale Twoja koleżanka w wielkiej potrzebie :( Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']to podaj mi jeszcze Aimez Twoje konto wysle moje obiecane 10zl na jajocięcie i zagospodarujcie gdzie potrzeba...a kastracja 120zl??[/QUOTE] cioteczko jestes pewna,ze 120zl? w takim razie mielibysme nadwyzke i reszta poszlaby na hotelik:) Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Lolalola......Lu_Gosiak chyba tylko pytala ile kosztuje kastracja...... Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lolalola......Lu_Gosiak chyba tylko pytala ile kosztuje kastracja......[/QUOTE] no wiem przeciez;) ja sama pytam bo esmsowalamz Neris i Ona mowi,ze 200! Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 no wlasnie...dlatego tak sie zdziwilam tymi 120 hehehe;)zbyt piekne by bylo prawdziwe,ale juz mamy calkiem sporo na jajkociecie;) Quote
Neris Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ja nic nie rozumiem z tego co tu wyliczacie... mróz mi zlasował szare komórki. Na dzień dzisiejszy mam tak: Pobyt Maksia 25.12-24.01- wpłynęło 70zł, brakuje 180 Pobyt 25.01-24.02-wpłynęło 0, brakuje 250. Na razie, z powodu potężnych mrozów, kastracja nie jest możliwa, u nas nie ma lecznicy z "przechowaniem". Spróbuję może pożyczyć od kogoś kennel klatkę i wtedy Maksia w niej na czas rekonwalescencji przechować, po operacji nie jest bezpiecznie dać psa do budy, bałabym się. Dzisiaj w nocy wysadziło licznik od wody, poowijany kołdrami itp... nie pomogło. A Maksio tak się bawi na śniegu, że szok! Ale ma naprawdę solidne futro. Quote
Lolalola Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 no to dobrze masz wyliczone:)bo tylko takie wplaty byly od Aimez i dzis pojdzie czy poszlo te 90 i 120 z bazarku! 120 zostawiamy na kastracje a reszte odbierasz ode mnie jak juz sobie pojedziesz do miasta:) ciesze sie,ze Maxio czerpie radosc ze sniegu,chcialabym to zobaczyc.......;) Quote
Recommended Posts