Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted (edited)

Cioteczki kochane podeślijcie proszę na PW dane do przelewu dla Maksiowatego ;)
Przeleje się za skończony i właśnie rozliczony bazarek :)
Na zdrowie kochany chłopaku :*

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kochana podeślijcie proszę na PW dane do przelewu dla Maksiowatego ;)
Przeleje się za skończony i właśnie rozliczony bazarek :)
Na zdrowie kochany chłopaku :*[/QUOTE]
[SIZE=6][COLOR=red][B]ogromnie dziekujemy w imieniu Maxia!!![/B][/COLOR][/SIZE]!::):):loveu::loveu:
musisz poczekac na skarbniczke nasza Aimez,bo ja tych danych nie posiadam lub sama ciocia Neris sie zjawi i poda ok?

Posted

[quote name='Lolalola'][SIZE=6][COLOR=red][B]ogromnie dziekujemy w imieniu Maxia!!![/B][/COLOR][/SIZE]!::):):loveu::loveu:
musisz poczekac na skarbniczke nasza Aimez,bo ja tych danych nie posiadam lub sama ciocia Neris sie zjawi i poda ok?[/QUOTE]

Jasne że tak cioteczko ...dla Maxia 113 zł 13 groszy ;) mam nadzieję że te 13-tki przyniosą mu szczęście ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jasne że tak cioteczko ...dla Maxia 113 zł 13 groszy ;) mam nadzieję że te 13-tki przyniosą mu szczęście ;)[/QUOTE]
no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:buzi::happy1::iloveyou::modla::bigcool::Cool!::B-fly::klacz:
szczesliwa 13!!!!:evil_lol:

Posted

13-tki już na koncie Maxia ;) Buziaki śliczny chłopaku i do zobaczenia wkrótce na Wielkanocnym bazarku ;)
I aby formalności stało się za dość jak pieniążki dolecą pięknie proszę o potwierdzenie na tym bazarku :
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/220071-ROZLICZAMY-!!!-Kalendarze..-ciuszki-HM-Zara-Topolino...Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/220071-ROZLICZAMY-!!!-Kalendarze..-ciuszki-HM-Zara-Topolino...Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-22.00[/URL]
Z góry pięknie dziękuję :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Stan konta Maxa na dzien 31.01.2012 wynosi.........208zl 13gr. ....:):)[/QUOTE]
kochana Ciociu prosze o przefikolkowanie tychze milionow cioteczce Neris dobrze?;)