piescofajnyjest Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 :)))) a ja na przyklad pod koldra nie lubie:) hihihi Quote
Aimez_moi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Lolalola']no nie mow ,ze wolisz w budzie:):);)[/QUOTE] Lolalola.....:) zalezy jaka to buda!.....:) Quote
Agula99 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lolalola.....:) zalezy jaka to buda!.....:)[/QUOTE] ocieplana i z kocykiem w środku ;) Quote
Lolalola Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lolalola.....:) zalezy jaka to buda!.....:)[/QUOTE] Kochana kordla to kordla:haha::haha: Quote
Lu_Gosiak Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 do kojca to nie, ale jakby mial bude luzem na ogrodzie z mozliwoscia wejscia do domu - to mysle, ze byloby ok Quote
Lolalola Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Maxio co Ty na to wszystko??? ja bym powiedziala,ze superwypasiona buda !!!!ZADEN LANCUCH !!! BRYKANIE PO OGRODZIE!!!!!!KOLDRA W BUDZIE;)I NAPRAWDE KOCHAJACY CZLEK I MOZE BY MOGL TAK ZYC.............. ale dla mnie pies ma byc w domu,na sofce i KONIEC! Quote
Lu_Gosiak Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Lolalola']Maxio co Ty na to wszystko??? ja bym powiedziala,ze superwypasiona buda !!!!ZADEN LANCUCH !!! BRYKANIE PO OGRODZIE!!!!!!KOLDRA W BUDZIE;)I NAPRAWDE KOCHAJACY CZLEK I MOZE BY MOGL TAK ZYC.............. ale dla mnie pies ma byc w domu,na sofce i KONIEC![/QUOTE] dla mnie generalnie tez, ale buda luzem stojaca i dostep do domu uwazam, ze to tez dobre warunki, poza tym niektóre psy wola byc na dworze Quote
Iljova Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Uważajcie bo jak Lolka się uprze to on wyląduje na swojej własnej kanapie, we własnym pokoju do którego jak będzie miał chęć to wpuści... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lolalola Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Iljova']Uważajcie bo jak Lolka się uprze to on wyląduje na swojej własnej kanapie, we własnym pokoju do którego jak będzie miał chęć to wpuści... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] hehehhe.......tak to wlasnie widze;) ale powaznie,tak jak pisze Lu Gosiak mogloby chyba byc......kurcze wlasnie moja kuzynka ma w gorach onka,ktory woli dwor......w domu nie chce byc i widac,ze sie meczy....co dla mnie jest totalnie nie do pojecia oczywiscie;)no ale sama widzialam.....ma pelen wypas na dworze,papu jak w najlepszej knajpie i w serdecznym powazaniu dom...... ALE CZY MAX TEZ TAK MA .... Quote
piescofajnyjest Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 :))) pod koldra to tylko meza lubie;)))) hihihi Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Maksiu jak zwykle jestem i czekam, że wreszcie przeczytam te dobre wieści :) Quote
Iljova Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Cześć Maxiu :-) w mroźny niedzielny dzień :) u mnie minus 10 a u Was ? Quote
Iljova Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Powodzenia w szukaniu :-) U mnie śniegu nie ma ;-) to tu już nie musisz szukać ;-) Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 U mnie masa sniegu i -12 stopni..... podobno ma tak byc okolo dwoch tygodni..... Quote
Iljova Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 To poślij Lolce nie będzie musiała jeździć i szukać :evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Maksiu, a tobie mrozy nie strasznie niee??? ;) Quote
Neris Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 U nas w tej chwili minus 8, boję się przyszłego tygodnia, ma być dużo zimniej. Szykuję się na zabieranie Maksia i Białego na noce do domu, minus 30 w nocy mnie przeraża. Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Boziu..... a te wszystkie bezdomne na ulicach......:( Quote
Lolalola Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 wlasnie Mama powiedziala mi o tych mrozach nadchodzacych i umarlam........:( to nie jest do przezycia dla zwierzakow.......to jest okrutne:( Quote
Recommended Posts