Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Maxio co Ty na to wszystko???

ja bym powiedziala,ze superwypasiona buda !!!!ZADEN LANCUCH !!! BRYKANIE PO OGRODZIE!!!!!!KOLDRA W BUDZIE;)I NAPRAWDE KOCHAJACY CZLEK I MOZE BY MOGL TAK ZYC..............
ale dla mnie pies ma byc w domu,na sofce i KONIEC!

Posted

[quote name='Lolalola']Maxio co Ty na to wszystko???

ja bym powiedziala,ze superwypasiona buda !!!!ZADEN LANCUCH !!! BRYKANIE PO OGRODZIE!!!!!!KOLDRA W BUDZIE;)I NAPRAWDE KOCHAJACY CZLEK I MOZE BY MOGL TAK ZYC..............
ale dla mnie pies ma byc w domu,na sofce i KONIEC![/QUOTE]

dla mnie generalnie tez, ale buda luzem stojaca i dostep do domu uwazam, ze to tez dobre warunki, poza tym niektóre psy wola byc na dworze

Posted

Uważajcie bo jak Lolka się uprze to on wyląduje na swojej własnej kanapie, we własnym pokoju do którego jak będzie miał chęć to wpuści... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iljova']Uważajcie bo jak Lolka się uprze to on wyląduje na swojej własnej kanapie, we własnym pokoju do którego jak będzie miał chęć to wpuści... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
hehehhe.......tak to wlasnie widze;)

ale powaznie,tak jak pisze Lu Gosiak mogloby chyba byc......kurcze wlasnie moja kuzynka ma w gorach onka,ktory woli dwor......w domu nie chce byc i widac,ze sie meczy....co dla mnie jest totalnie nie do pojecia oczywiscie;)no ale sama widzialam.....ma pelen wypas na dworze,papu jak w najlepszej knajpie i w serdecznym powazaniu dom......
ALE CZY MAX TEZ TAK MA ....

Posted

U nas w tej chwili minus 8, boję się przyszłego tygodnia, ma być dużo zimniej.
Szykuję się na zabieranie Maksia i Białego na noce do domu, minus 30 w nocy mnie przeraża.