Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Musi być jakaś sprawiedliwość. Skoro Wy tu, to ja z Maksiem hulam po łące.

Dzisiaj dał popis, nie ma to tamto :crazyeye:. Przyjechał mój sąsiad zobaczyć, czy wszystko ok u pszczół. Zawołał mnie na pogaduchy na moment, wzięłam Maksia. Stoimy sobie na drodze, rozmawiamy, nagle sąsiad krzyczy "EJ, chyba mnie nie chcesz olać??". A to Maksio się zapomniał, stanął koło jego nogi i już podnosił swoją:evil_lol:

EDIT: Adres Pomiechówek!

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']nooo niezle!! to dał popis kultury:evil_lol: moze sąsiad przynudzał:diabloti:[/QUOTE]
masz Ty racje;)...jak ktos smuci to sie go olewa:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iljova']Na FB jest pytanie czy Max może być w kojcu w ocieplonej budzie ?
(to nie jest chęć adopcji tylko uzyskanie info.)[/QUOTE]

U mnie jest w kojcu na noc i kiedy wychodzą inne samce, życie w kojcu byłoby dla niego smutną perspektywą.

Posted

[quote name='Neris']U mnie jest w kojcu na noc i kiedy wychodzą inne samce, życie w kojcu byłoby dla niego smutną perspektywą.[/QUOTE]
tez tak sadze,ale wolalam poczekac na Twa opinie.......zadnego psa w budzi e nie widze jakos......tylko pod koldra;)