Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

a ja tak sie zastanawiam ile mam wpłacić za te deklaracje ...juz nie pamiętam kiedy deklarowałam... wiem ze mam 10zł miesięcznie...żeby nie dać ciała to zrobię do Aimez przelew na 30 zł założeniem ze to za listopad, grudzień i styczeń...czy tak będzie dobrze? Aga?

Posted

[quote name='danavas']a ja tak sie zastanawiam ile mam wpłacić za te deklaracje ...juz nie pamiętam kiedy deklarowałam... wiem ze mam 10zł miesięcznie...żeby nie dać ciała to zrobię do Aimez przelew na 30 zł założeniem ze to za listopad, grudzień i styczeń...czy tak będzie dobrze? Aga?[/QUOTE]

uwazaj danawas bo jak żle wyliczyłas to znow trzeba będzie kijem po głowie...:D:D:DD

Posted

[quote name='Aimez_moi']I Cioteczka Lolalola juz bedzie.......:)[/QUOTE]
juz jestem;)
i znowu bede tu codzien wszystkich zameczac;)
wlasnie przyjechalam i pierwsze co zajrzalam do Maxia!!!!

Posted

[quote name='Lolalola']juz jestem;)
i znowu bede tu codzien wszystkich zameczac;)
wlasnie przyjechalam i pierwsze co zajrzalam do Maxia!!!![/QUOTE]

O Boziu.....a ja w piatek pomykam do domu......
kurcze......to nie jest fajna przejazdzka.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']O Boziu.....a ja w piatek pomykam do domu......
kurcze......to nie jest fajna przejazdzka.....[/QUOTE]
dopiero w piatek??myslalam,ze jestes juz w Polszy;)...to fajna podroz nie jest.....nawet do bani,nastepnym razem plyne promem do Amsterdamu,mam dosc.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jak to? Napisz no bo ja tez przeciez z ta droga nie za hallllllo......[/QUOTE]
no bo ja moge plynac z Newcastle do Amsterdamu.....Newcastle jest 2h drogi od Edynburga wiec mi gra bardzo;)pozniej siup i jestem w domu w pl,ale Ty jestes gdzie jestes w UK i nie wiem czy tam cos plywa.....poczekaj poszukam na necie ,dzis pozniej to Ci pw napisze....

Posted

[quote name='Lolalola']Max.......nie wiem co ty o tym sadzisz,ale tu jest chyba pare ciotek z ktorymi nie bedziemy rozmawiac;);)[/QUOTE]

A z którymi i dlaczego co takiego zrobiły ?