danavas Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 a ja tak sie zastanawiam ile mam wpłacić za te deklaracje ...juz nie pamiętam kiedy deklarowałam... wiem ze mam 10zł miesięcznie...żeby nie dać ciała to zrobię do Aimez przelew na 30 zł założeniem ze to za listopad, grudzień i styczeń...czy tak będzie dobrze? Aga? Quote
Lu_Gosiak Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='danavas']a ja tak sie zastanawiam ile mam wpłacić za te deklaracje ...juz nie pamiętam kiedy deklarowałam... wiem ze mam 10zł miesięcznie...żeby nie dać ciała to zrobię do Aimez przelew na 30 zł założeniem ze to za listopad, grudzień i styczeń...czy tak będzie dobrze? Aga?[/QUOTE] uwazaj danawas bo jak żle wyliczyłas to znow trzeba będzie kijem po głowie...:D:D:DD Quote
Iljova Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Cześć Maxiu [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-fpmspEuNcTw/Twa4lhIVVUI/AAAAAAAAHBs/eAyLw0zivpI/s800/ei3g7y8nypohj4uykxv.gif[/IMG] Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dobrze Danavas......:):) dawaj tu te 30zl..... Quote
danavas Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']uwazaj danawas bo jak żle wyliczyłas to znow trzeba będzie kijem po głowie...:D:D:DD[/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Maksiu, super nowego tygodnia ci życzę :) Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Agula99']Maksiu, super nowego tygodnia ci życzę :)[/QUOTE] I Cioteczka Lolalola juz bedzie.......:) Quote
Lolalola Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']I Cioteczka Lolalola juz bedzie.......:)[/QUOTE] juz jestem;) i znowu bede tu codzien wszystkich zameczac;) wlasnie przyjechalam i pierwsze co zajrzalam do Maxia!!!! Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zamęczaj, zamęczaj, a Maksia najbardziej :) Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Lolalola']juz jestem;) i znowu bede tu codzien wszystkich zameczac;) wlasnie przyjechalam i pierwsze co zajrzalam do Maxia!!!![/QUOTE] O Boziu.....a ja w piatek pomykam do domu...... kurcze......to nie jest fajna przejazdzka..... Quote
Lolalola Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']O Boziu.....a ja w piatek pomykam do domu...... kurcze......to nie jest fajna przejazdzka.....[/QUOTE] dopiero w piatek??myslalam,ze jestes juz w Polszy;)...to fajna podroz nie jest.....nawet do bani,nastepnym razem plyne promem do Amsterdamu,mam dosc..... Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jak to? Napisz no bo ja tez przeciez z ta droga nie za hallllllo...... Quote
Lolalola Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Aimez_moi']Jak to? Napisz no bo ja tez przeciez z ta droga nie za hallllllo......[/QUOTE] no bo ja moge plynac z Newcastle do Amsterdamu.....Newcastle jest 2h drogi od Edynburga wiec mi gra bardzo;)pozniej siup i jestem w domu w pl,ale Ty jestes gdzie jestes w UK i nie wiem czy tam cos plywa.....poczekaj poszukam na necie ,dzis pozniej to Ci pw napisze.... Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ok....ale faktycznie ...... stara trasa i tyle..... Quote
Lolalola Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 czesc Max!wypadaloby sie pokazac futrzaku;) Quote
Lolalola Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Aimez_moi']Wypadaloby......paczusiu.....:)[/QUOTE] ja Ci dam paczusia..:mad::lol::lol: Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Lolalola']ja Ci dam paczusia..:mad::lol::lol:[/QUOTE] Oj Agus....przyjrzyj sie zdjatkom.......hihi....:) Quote
Lolalola Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Max.......nie wiem co ty o tym sadzisz,ale tu jest chyba pare ciotek z ktorymi nie bedziemy rozmawiac;);) Quote
Iljova Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Lolalola']Max.......nie wiem co ty o tym sadzisz,ale tu jest chyba pare ciotek z ktorymi nie bedziemy rozmawiac;);)[/QUOTE] A z którymi i dlaczego co takiego zrobiły ? Quote
Lolalola Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Iljova']A z którymi i dlaczego co takiego zrobiły ?[/QUOTE] z tymi co pisza,ze jest gruby albo daja mu dziwne przezwiska:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts