Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']Max ma tylko to co wplacila Livka i mam nadzieje,wplaci ciocia Danavas:)Aimez wyslalas tez do Danavas pw tak??
Reszte ja place....jak bede w pl cioci Neris na konto,juz wszystko ugadane.....calosc wplacona powinna juz byc dobrych kilka dni temu,Ciociu Neris kiedy dokladnie zaczyna nam sie miesiac hotelowania Maxa,bo ja mam amnezje ,ale zdaje mi sie,ze 25 kazdego mca,musze przeszukac watek.......
stad te desperacke pw do wszystkich bo to troche duzo kasy:(
ale ciesze sie,ze Max jest bezpieczny....[/QUOTE]

Tak, Maksio przyjechał 25.10

[quote name='Lolalola']Lolka jest zajeta .....robi gwiazdy i salta w salonie;)[/QUOTE]

Walniesz w coś, zrobisz sobie fioletowe paluchy na stopie i będziesz pasować do bulionetki....

Posted

[quote name='Neris']Tak, Maksio przyjechał 25.10

Walniesz w coś, zrobisz sobie fioletowe paluchy na stopie i będziesz pasować do bulionetki....[/QUOTE]
coz...jaka matka taka corka;)

Posted

[quote name='Neris']Już byliśmy:)

Wczoraj wieczorem nieznani sprawcy ukradli mój trampek, szczęśliwie udało mi się go odnaleźć i spacery są ponownie możliwe:)[/QUOTE]
Matko,ale Ty mnie rozsmieszasz........:evil_lol::evil_lol::multi::p

rozumiem,ze pierwszym podejrzanym jest Max i jego chlopaki z ferajny:evil_lol:
Max daj se spokoj bo siedzial na 4 literach w kojcu jak ciotce ukradniesz jeszcze raz pantofla:diabloti:

Posted

[quote name='bela51']Maksiu, biedaku, ciagle mam poczucie winy, ze ten dom dla Ciebie nie wypalił. A taka byłam pewna, ze to solidni ludzie...[/QUOTE]

No co Ty przecież to nie Twoja wina, nie możesz odpowiadać za postępowanie innych.
A Maxiu znajdzie domek niewiadomo kiedy, ale znajdzie :)

Posted

Maxio witaj!!!
Ja sie bede powoli zegnac bo jutro skoro swit wyjezdzam do Polski :)
W pl nie mam internetu,tylko jak gdzies sobie pojde,wiec bede rzadko zagladac:( ale oczywiscie bede caly czas pamietac!!!!
Strasznie sie ciesze,ze bedziesz bedziesz mial super opieke na Swieta i super party na Nowy Rok;)
Wszystkim zycze WESOLYCH SWIAT I MAXIU TOBIE PRZEDE WSZYSTKIM DOMKU!!!!!!!!:tree1::x-mas::santagri:

Posted

[quote name='Lolalola']Maxio witaj!!!
Ja sie bede powoli zegnac bo jutro skoro swit wyjezdzam do Polski :)
W pl nie mam internetu,tylko jak gdzies sobie pojde,wiec bede rzadko zagladac:( ale oczywiscie bede caly czas pamietac!!!!
Strasznie sie ciesze,ze bedziesz bedziesz mial super opieke na Swieta i super party na Nowy Rok;)
Wszystkim zycze WESOLYCH SWIAT I MAXIU TOBIE PRZEDE WSZYSTKIM DOMKU!!!!!!!!:tree1::x-mas::santagri:[/QUOTE]

Ciocia Wesołych i Cudownych Świąt dla Ciebie :*