Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Wplyw na konto Maxa....... 13.12.2011..........Sentir..........20zl. Stan konta na dzien 13.12.2011............30zl. Bardzo serdecznie dziekujemy.......:):) Quote
Lu_Gosiak Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='sentir']powinna jeszcze wpłynąć ta dwudziestka z OTOZ-u...będzie 80 ..:}[/QUOTE] :crazyeye: jaka 20 z OTOZU?? Quote
Neris Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Lolalola']Max ma tylko to co wplacila Livka i mam nadzieje,wplaci ciocia Danavas:)Aimez wyslalas tez do Danavas pw tak?? Reszte ja place....jak bede w pl cioci Neris na konto,juz wszystko ugadane.....calosc wplacona powinna juz byc dobrych kilka dni temu,Ciociu Neris kiedy dokladnie zaczyna nam sie miesiac hotelowania Maxa,bo ja mam amnezje ,ale zdaje mi sie,ze 25 kazdego mca,musze przeszukac watek....... stad te desperacke pw do wszystkich bo to troche duzo kasy:( ale ciesze sie,ze Max jest bezpieczny....[/QUOTE] Tak, Maksio przyjechał 25.10 [quote name='Lolalola']Lolka jest zajeta .....robi gwiazdy i salta w salonie;)[/QUOTE] Walniesz w coś, zrobisz sobie fioletowe paluchy na stopie i będziesz pasować do bulionetki.... Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Neris']Tak, Maksio przyjechał 25.10 Walniesz w coś, zrobisz sobie fioletowe paluchy na stopie i będziesz pasować do bulionetki....[/QUOTE] coz...jaka matka taka corka;) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 aaaaaa,dalej nie napisalas ile za bazarek:eviltong: Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Odwiedzam kochanego chłopaka :* Quote
Lolalola Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 I znowu my razem Max na dobry poczatek dnia......;) Quote
Lolalola Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Iljova']A ja się przyłączę :-)[/QUOTE] no dobra...:):)super:) Quote
Iljova Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 To co może pójdziemy z Maxiem na spacerek :-) słoneczko świeci ... :-) Quote
Neris Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Już byliśmy:) Wczoraj wieczorem nieznani sprawcy ukradli mój trampek, szczęśliwie udało mi się go odnaleźć i spacery są ponownie możliwe:) Quote
Lolalola Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Neris']Już byliśmy:) Wczoraj wieczorem nieznani sprawcy ukradli mój trampek, szczęśliwie udało mi się go odnaleźć i spacery są ponownie możliwe:)[/QUOTE] Matko,ale Ty mnie rozsmieszasz........:evil_lol::evil_lol::multi::p rozumiem,ze pierwszym podejrzanym jest Max i jego chlopaki z ferajny:evil_lol: Max daj se spokoj bo siedzial na 4 literach w kojcu jak ciotce ukradniesz jeszcze raz pantofla:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kradziez trampka to bardzo powazna sprawa.......:):) Quote
Neris Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Trampka ukradły NIEZNANE wrogie siły, nie Maksio:) Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Mam nadzieje, ze Max chociaz pomagal w szukaniu.......wachanie ma super......:) Quote
Lolalola Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Neris']Trampka ukradły NIEZNANE wrogie siły, nie Maksio:)[/QUOTE] Swiety Mikolaj ponoc byl w twoich rejonach....;) Quote
bela51 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Maksiu, biedaku, ciagle mam poczucie winy, ze ten dom dla Ciebie nie wypalił. A taka byłam pewna, ze to solidni ludzie... Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Wierzę że Maksiu znajdzie domek :) cudowny domek :) Quote
Iljova Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='bela51']Maksiu, biedaku, ciagle mam poczucie winy, ze ten dom dla Ciebie nie wypalił. A taka byłam pewna, ze to solidni ludzie...[/QUOTE] No co Ty przecież to nie Twoja wina, nie możesz odpowiadać za postępowanie innych. A Maxiu znajdzie domek niewiadomo kiedy, ale znajdzie :) Quote
Lolalola Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Maxio witaj!!! Ja sie bede powoli zegnac bo jutro skoro swit wyjezdzam do Polski :) W pl nie mam internetu,tylko jak gdzies sobie pojde,wiec bede rzadko zagladac:( ale oczywiscie bede caly czas pamietac!!!! Strasznie sie ciesze,ze bedziesz bedziesz mial super opieke na Swieta i super party na Nowy Rok;) Wszystkim zycze WESOLYCH SWIAT I MAXIU TOBIE PRZEDE WSZYSTKIM DOMKU!!!!!!!!:tree1::x-mas::santagri: Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Lolalola']Maxio witaj!!! Ja sie bede powoli zegnac bo jutro skoro swit wyjezdzam do Polski :) W pl nie mam internetu,tylko jak gdzies sobie pojde,wiec bede rzadko zagladac:( ale oczywiscie bede caly czas pamietac!!!! Strasznie sie ciesze,ze bedziesz bedziesz mial super opieke na Swieta i super party na Nowy Rok;) Wszystkim zycze WESOLYCH SWIAT I MAXIU TOBIE PRZEDE WSZYSTKIM DOMKU!!!!!!!!:tree1::x-mas::santagri:[/QUOTE] Ciocia Wesołych i Cudownych Świąt dla Ciebie :* Quote
Lu_Gosiak Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Lolalola smutno tu bedzie bez Ciebie... Tobie również ZDROWYCH i WESOŁYCH...a dla Maksa domku pod choinke - takiego najlepszego:):):) Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Lolalola.......:) miniemy sie w drodze........ja jutro rankiem pomykam tam skad Ty wyjechalas....... a kiedy wracasz? Quote
Iljova Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A ja właśnie jestem w drodze jadę sobie pociągiem ... Lolka ciekawe czy uda mam się spotkać ... Choć na chwilę :-). Wspaniałej podróży :-) Quote
Aimez_moi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Iljova.....:):) podroz jest dluga.... Quote
Recommended Posts