Iljova Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Podajcie mi kontakt żebym mogła wpisać w wydarzeniu . Quote
Lolalola Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Iljova']Podajcie mi kontakt żebym mogła wpisać w wydarzeniu .[/QUOTE] podniose to zapytanie:) gdzie mozna w zasadzie dzwonic o Maksa??:hmmmm::hmmmm::Help_2: Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A ja zapraszam wszystkich na stronkę: [url]www.karmimypsiaki.pl[/url] Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ja oszaleje,co za cisza:( prosze niech ktos skarbnikuje Maxowi.......deklaracji zero.....jakis kontakt mamy o Maxa??:( Quote
Lu_Gosiak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 kontakt w sprawie Maksa jest w ogłoszeniach - wstawiłam przeciez cała liste mozna podac do mnie, ale lepiej bezpośrednio do Neris zgodzila sie:604551117 [EMAIL="[email protected]"]mail[COLOR=#000000]: o[/COLOR][email protected][/EMAIL] Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']kontakt w sprawie Maksa jest w ogłoszeniach - wstawiłam przeciez cała liste mozna podac do mnie, ale lepiej bezpośrednio do Neris zgodzila sie:604551117 [EMAIL="[email protected]"]mail[COLOR=#000000]: o[/COLOR][email protected][/EMAIL][/QUOTE] super! ciociu Neris ja wplace za hotelik next week ok?jade do pl na Swieta..... Quote
Neris Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Będzie JAJKOMASAKRA! Pani doktor pozwoliła Mocz nie jest idealny, pH7,0 więc obojętne, a powinno być kwaśne. Nieliczne leukocyty i bakterie. Teraz będziemy brać URINAL 2x dziennie 1 tabletka. Lolalola, Ty adres do paczki podaj! I ile tam czego bo się zagubiłam w akcji. Uleńka (mama woła do niej KSIĘŻNICZKO) też Ci wyśle życzenia:) Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Neris']Będzie JAJKOMASAKRA! Pani doktor pozwoliła Mocz nie jest idealny, pH7,0 więc obojętne, a powinno być kwaśne. Nieliczne leukocyty i bakterie. Teraz będziemy brać URINAL 2x dziennie 1 tabletka. Lolalola, Ty adres do paczki podaj! I ile tam czego bo się zagubiłam w akcji. Uleńka (mama woła do niej KSIĘŻNICZKO) też Ci wyśle życzenia:)[/QUOTE] o dzizysssssss:) wieczorkiem wszystko napisze ci drogi Nerisku bo teraz pedze do weta,moj bulion zwichnal noge bo skacze jak koza:( Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Lolalola']o dzizysssssss:) wieczorkiem wszystko napisze ci drogi Nerisku bo teraz pedze do weta,moj bulion zwichnal noge bo skacze jak koza:([/QUOTE] Neris a czy Ty widzialas nowe ujecia Uli w magazynach wakacyjnych????zajrzyj na watek Uli,ta niespodzianka juz tam jest albo zaraz bedzie;) Maxiu trzymaj sie chlopaku,jajca obetna,ale w duchu zawsze bedziesz mezczyzna;) musze teraz troche czasu poswiecic mej bulince,ktora ma wybitego ostatniego palc i ogromnego siniaka miedzy poduszkamu a nie zwichnieta lapke i jeste bardzo smutna...:( Quote
Iljova Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Lolalola']Neris a czy Ty widzialas nowe ujecia Uli w magazynach wakacyjnych????zajrzyj na watek Uli,ta niespodzianka juz tam jest albo zaraz bedzie;) Maxiu trzymaj sie chlopaku,jajca obetna,ale w duchu zawsze bedziesz mezczyzna;) musze teraz troche czasu poswiecic mej bulince,ktora ma wybitego ostatniego palc i ogromnego siniaka miedzy poduszkamu a nie zwichnieta lapke i jeste bardzo smutna...:([/QUOTE] To ucałuj ją ode mnie i przytul :) Zajrzałam na wątek Ulci :-) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-3D6aCaZfLVI/TtvG9Ooy0FI/AAAAAAAAGK8/UupVW5bX5jQ/s512/MAX.jpg[/IMG] Quote
Neris Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Lolalola']Neris a czy Ty widzialas nowe ujecia Uli w magazynach wakacyjnych????zajrzyj na watek Uli,ta niespodzianka juz tam jest albo zaraz bedzie;) Maxiu trzymaj sie chlopaku,jajca obetna,ale w duchu zawsze bedziesz mezczyzna;) musze teraz troche czasu poswiecic mej bulince,ktora ma wybitego ostatniego palc i ogromnego siniaka miedzy poduszkamu a nie zwichnieta lapke i jeste bardzo smutna...:([/QUOTE] A buliona masz mini czy wielkiego? Byłam na wystawie w Białymstoku z dwoma mini, były słooooodkie. Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 wielkiego gagatka:)Lole Bulisie:) Lola jest smutna bo nie moze fikac,zreszta dostala dropsy uspokajajce od weta to nawet kontaktu nie ma ze swiatem...... Quote
Neris Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 To nie Lola, skoro fika jest Fikandrem! A teraz naćpanym fikandrem... Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Neris']To nie Lola, skoro fika jest Fikandrem! A teraz naćpanym fikandrem...[/QUOTE] a moze Fikacz ....Fikandr...hmmmm...musze sobie to przyswoic ;) Fikandr out of space..... Quote
Neris Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Poker bywa Pok-Pokiem, El Pokerenio itp La Fikanella :) Quote
Iljova Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No tak nie widzi co tu wypisujecie bidulka, a wy się nabijacie .... Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Iljova']No tak nie widzi co tu wypisujecie bidulka, a wy się nabijacie ....[/QUOTE] nabijac sie z mojej bulinki Fikanelli????kto smie????bo zloje doope!!!!!;;) Quote
Iljova Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Lolalola']nabijac sie z mojej bulinki Fikanelli????kto smie????bo zloje doope!!!!!;;)[/QUOTE] a takie dwie przylazły i wypisują jakieś herezje ... Quote
Lolalola Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Iljova']To ucałuj ją ode mnie i przytul :) Zajrzałam na wątek Ulci :-) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-3D6aCaZfLVI/TtvG9Ooy0FI/AAAAAAAAGK8/UupVW5bX5jQ/s512/MAX.jpg[/IMG][/QUOTE] a w ogole wczoraj przez Fikanelle,zapomnialam podziekowac za super robote:)Maxiu zobacz jak swietnie wygladasz na niespodzance od cioci:) Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Lolalola......co sie stalo Bulince? Nie dopilnowalas Panienki Kochaniutka?......:):) I jak tam Ona dzis sie czuje? Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Maksiu, mam nadzieję że wszystko się ułoży!!! Quote
Lu_Gosiak Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 kurde martwi mnie ten skarbnik...czy Ktos sie podejmie skarbnikowania Maksowi...plissssssss Quote
Recommended Posts