woodman Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kolejny pseudo hodowca na allegro. Popatrzcie w jakich warunkach przebywa ten pies. http://allegro.pl/chow-chow-i1828418164.html To po prostu woła o pomstę do nieba :angryy: Quote
Scheila Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Chcemy zabrać sunię. Potrzebna dobra duszczyczka z okolic Brześcia Kujawskiego, Włocławka. Trzeba szybko działać bo ta psina bardzo potrzebuje pomocy! Nie wiemy jak to rozegrać bo 500zł nie damy , TOZ nie postraszymy po psina dostanie łopatą i tyle. Jesli jest ktoś z tej okolicy to prosze o kontakt z Fundacją chow chow- 506081534 Quote
woodman Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 No właśnie jak tylko zobaczyłem to ogłoszenie to miałem zamiar napisać do tego kogoś maila i ostro go zwyzywać. Ale nieco później ochłonąłem i pomyślałem, że to niewiele da a psu może jedynie zaszkodzić. Masz rację Scheila tu musi zadziałać ktoś z okolic bo na odległość to nic się nie wskóra... Quote
Scheila Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Czarnula jest już w rękach Fundacji Chow Chow. Doprowadzimy ją do porządku i znajdziemy dom na jak zasługuje każdy zwierzak. Quote
woodman Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Scheila: będziesz może dysponować zdjęciami suni? Jeśli tak to bardzo proszę wstaw w miarę możliwości... Quote
sabusia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 jakl odebraliscie psiaka? jakie warunki :((((((((((( Quote
Recommended Posts