Jump to content
Dogomania

HELP!!! DT dla 4tygodniowej maltretowanej bidy ma CITO! - ma juz dom!

Recommended Posts

Posted

Kochani, potrzebna pomoc!

Znajoma naszej Kasi z Rady Fundacji wyrwala jakiemus pijakowi szczeniaka z lap. Szczeniatko bylo potrzasana za glowe, szarpane, generalnie menda zrobila sobie z niego szmatke do wyzywania sie... bidulek (chlopczyk) mial ogromne szczescie, ze lost postawil ja na jego drodze, jednak zatrzymac go nie ma jak... w domu jest kotka, ktora nie akceptuje innych zwierzat i istnieje obawa, ze zrobi maluchowi krzywde:( Zostal oceniony na ok 4 tygodnie - jest przeuroczy. Na pewno znajdzie swoj domek, ale w miedzyczasie musi sie gdzies podziac - schronisko to ostatnie miejsce, gdzie nalezaloby go odwozic... pomozcie, moze komus nie bedzie zawadzal... u nas w domu 3 psy (jeden nieuleczalnie chory), 4 koty i jak wezmiemy jeszcze szczeniaka, to chyba oknem wyskocze..
. Info wesi@gazeta,pl, lub pw lub moj tel 0 513 430 207 (bywam w pracy, wiec prosze o wyrozumialosc).
Pomozmy odmienic los szczeniaczka!!!

Edit: piesek przebywa na bardzo wawaryjnym DT we Wrocławiu... nie moze jednak siedziec dlugo - moze ogloszenia, dluzszy tymczas... nie wiem... :(

Posted

Słuchajcie, we Wrocławiu jest podobno bardzo dobre nowo wybudowane schronisko. Słyszałam, że świetnie działają i mają mnóstwo adopcji.
Może by zgłosić do nich pieseczka? Jeśli nie mają szczeniaków, to może zgodzą się przekazywać informację o maluchu zainteresowanym adopcją szczeniaczka. W końcu to ich potencjalny lokator :-(.
Nie jest to może najlepszy pomysł, ale innych nie mam :-(...
Bidulek :-(.