Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dziwne. Miałczy jak kot a ma psa namalowanego. Quote
Cali Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Dziwne. Miałczy jak kot a ma psa namalowanego.[/quote] Faktycznie smieszne,a potem wiadomo czemu na polu psiaki scigaja koty..;) Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Qrcze, Titek przyniósł mi tego smierdziela na lozko i polozyl sie kolo mnie! Blleee:scared: Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Mada&Teodor']To całkiem spory ten ptaszor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja kiedys kupiła w Kakadu taką piłke miałczącą jak kot. Tedzisław bardzo ja lubi turlać i szczekać na nią :) Czy to była taka ? [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/8932/1009125vi0.jpg[/IMG][/URL][/quote] Ta co ja ja widziałam była podobna ale zielona i z innymi obrazkami - nie pamietam jakimi. Titek raczej nie biega za piłkami ale chyba mu ja kupie. Moze mu sie spodoba jednak. Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Dziwne. Miałczy jak kot a ma psa namalowanego.[/quote] Pewnie dlatego że jest dla psa:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='klaud']Qrcze, Titek przyniósł mi tego smierdziela na lozko i polozyl sie kolo mnie! Blleee:scared:[/quote] Bleeeeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='klaud']Ta co ja ja widziałam była podobna ale zielona i z innymi obrazkami - nie pamietam jakimi. Titek raczej nie biega za piłkami ale chyba mu ja kupie. Moze mu sie spodoba jednak.[/quote] Jak ja kupowałam to były rózne rodzaje i kolorytych pilek. A za tą myśle, że Titek będzie latał :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='klaud']Pewnie dlatego że jest dla psa:evil_lol:[/quote] Trochę to nie logiczne :niewiem: :niewiem: :niewiem: . Mogli zostawić czystą. Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Bleeeeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ja kupowałam to były rózne rodzaje i kolorytych pilek. A za tą myśle, że Titek będzie latał :loveu:[/quote] Widzisz, jego szybko nudza zabawki i szuka innych rozrywek np. cos zniszczyc, ukrasc i uciec pod lózko. Jeszcze orzechy włoskie sa w stanie go dluzej zainteresowac bo fajnie sie slizgają i turlaja i wtedy biega a teraz widze ze najleprze to sa penisy!:evil_lol: Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Trochę to nie logiczne :niewiem: :niewiem: :niewiem: . Mogli zostawić czystą.[/quote] Ja mysle, że te zabawki sa tak robione zeby przede wszystkim przyciagnąc uwage wlascicela i jak nam sie spodob to kupujemy dla pieska. Ale chyba jednak ta pierwsza mysl czy kupic to bardziej nasza zachcianka niz racjonalne podejscie ze to akurat bedzie dobre dla naszego piesia. Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='klaud']teraz widze ze najleprze to sa penisy!:evil_lol:[/quote] To fajnie :multi: :multi: :multi: Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='klaud']Ja mysle, że te zabawki sa tak robione zeby przede wszystkim przyciagnąc uwage wlascicela i jak nam sie spodob to kupujemy dla pieska. Ale chyba jednak ta pierwsza mysl czy kupic to bardziej nasza zachcianka niz racjonalne podejscie ze to akurat bedzie dobre dla naszego piesia.[/quote] Racja. Tak samo jest z tymi szelkami czy ubrankami. Psu jest obojętne w czym będzie chodził, czy się bawił. Producenci żerują na właścicielach. Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Racja. Tak samo jest z tymi szelkami czy ubrankami. Psu jest obojętne w czym będzie chodził, czy się bawił. Producenci żerują na właścicielach.[/quote] dokładnie:lol: Quote
Hebulka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Racja. Tak samo jest z tymi szelkami czy ubrankami. Psu jest obojętne w czym będzie chodził, czy się bawił. Producenci żerują na właścicielach.[/quote] Zgadza się,a głównie na takich właścicielach-maniakach jak my :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Takie "naiwne" babeczki jak my latają po sklepach i kupują te cudeńka. Quote
Hebulka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Takie "naiwne" babeczki jak my latają po sklepach i kupują te cudeńka.[/quote] No właśnie :lol: :oops: Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No to z racji powyzszego ide jutro kupic miałczacą piłę bo mi sie podobała:evil_lol: :multi: Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='klaud']No to z racji powyzszego ide jutro kupic miałczacą piłę bo mi sie podobała:evil_lol: :multi:[/quote] No właśnie. A za mną chodzą te szelki w biedronki. [B]Klaud[/B], gdzie chodzisz do Kakadu? Przeczytałam na forum [B]Hebulki[/B], że w kwietniu jest zlot bf w Warszawie. Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek'] Przeczytałam na forum [B]Hebulki[/B], że w kwietniu jest zlot bf w Warszawie.[/quote] A ktorego kwietnia? Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nie wiem. Nie było napisane. Jedziecie? Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Nie wiem. Nie było napisane. Jedziecie?[/quote] Jeśli będzie przed 23 kwietniem, to bede na bank. Pózniej wyjeząm na 3 tygodnie. Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']No właśnie. A za mną chodzą te szelki w biedronki. [B]Klaud[/B], gdzie chodzisz do Kakadu? Przeczytałam na forum [B]Hebulki[/B], że w kwietniu jest zlot bf w Warszawie.[/quote] Ja chodze przede wszystkim do centrum handlowego wilenska ale tez jak jestem w innych centrach to zawsze zagladam. Ostatnio wpadłam do złotych tarasów i nawet fajny duzy i beda mieli coraz wiecej towarow chyba bo dopiero po otwarciu i zamawiaja. No co ty!? Ja własnie szukałam info o zlocie! To super!:multi: :multi: :multi: Marzy mi sie zlot od dawna i napewno bede! Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Jeśli będzie przed 23 kwietniem, to bede na bank. Pózniej wyjeząm na 3 tygodnie.[/quote] To niemozliwe!:shake: Musisz byc! Nie wyjeżdzaj:mad: Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']Zabierasz Tedka ze sobą?[/quote] Nie :shake: :shake: :shake: Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='klaud']To niemozliwe!:shake: Musisz byc! Nie wyjeżdzaj:mad:[/quote] Co my zrobimy bez Ciebie... [quote name='Mada&Teodor']Nie :shake: :shake: :shake:[/quote] ...i bez Tedzika :shake: :shake: :shake: Jestem ciekawa co z tym sklepem w alejach Ujazdowskich :razz: :razz: :razz: ??? Quote
Recommended Posts