Basia&Safi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [I][B]tak tylko pytam :cool3: ;)[/B][/I] Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='basiulka22tychy'][B][I]a fotki z penisem beda :D:D:D:D:D:[/I][/B][/quote] Cosik się pomyśli i sie z robie z tym"ptaszkiem" :evil_lol: [quote name='Chefrenek']Basia o czym ty myślisz :oops: :oops: :oops:[/quote] Kaludia, o penisie :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No niee..cóz za interesująca rozmowa o penisach:)...też bym chciała fotke zobaczyc:P Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='DiDDlina85']No niee..cóz za interesująca rozmowa o penisach:)...też bym chciała fotke zobaczyc:P[/QUOTE] [I][B] jak wideac nie tylko ja jestem zainteresowana ;) tym ptaszkiem :evil_lol: [/B][/I] Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Głodnemu chleb na myśli :oops: :oops: :oops: . ps. dziwne dziś te tematy. U Ciebie penisy, u mnie kupy .:oops: :oops: :oops: ps2. ptaszkiem, chyba ptaszyskiem Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='DiDDlina85']No niee..cóz za interesująca rozmowa o penisach:)...też bym chciała fotke zobaczyc:P[/quote] Fota penisa suszonego jutro :) A Tedzia z penisem to niewiem kiedy, bo ja się wstydze z tym po ulicy chodzić :oops: :oops: :oops: Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Chefrenek']Głodnemu chleb na myśli :oops: :oops: :oops: . ps. dziwne dziś te tematy. U Ciebie penisy, u mnie kupy .:oops: :oops: :oops: ps2. ptaszkiem, chyba ptaszyskiem[/quote] Bardzo swojecie temaciki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz racje ptaszorem jak nic :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Chefrenek']Głodnemu chleb na myśli :oops: :oops: :oops: . ps. dziwne dziś te tematy. U Ciebie penisy, u mnie kupy .:oops: :oops: :oops: ps2. ptaszkiem, chyba ptaszyskiem[/QUOTE] [I][B]mowisz glodnemu chleb na mysli tak to ja mowie głodny głodnemu wypomina ;)[/B][/I] Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='basiulka22tychy'][I][B]mowisz glodnemu chleb na mysli tak to ja mowie głodny głodnemu wypomina ;)[/B][/I][/quote] Gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść (to mi do głowy przyszło). Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [B][I]oj no wszyscy chca zobaczyc ptaszka :D:D:D:D[/I][/B] Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='basiulka22tychy'][I][B] głodny głodnemu wypomina ;)[/B][/I][/quote] Cos w tym jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A fota Wacka i tak będzie jutro to sobie zobaczycie :eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nawet na allegro sprzedają wędzone penisy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [URL]https://ssl.allegro.pl/item153468785_penisy_wolowe_suszono_wedzone.html#photo[/URL] Quote
Hebulka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mam takiego giganta ptasiora na balkonie i daje od czasu do czasu dziewczynkom co by sobie troche przyjemności zaznaly..:eviltong: tj. pogryzły oczywiscie :lol: niestety na dluzszą metę jego zapach kiedy zostaje wymiętolowny przez dwa pysie mnie lekko odrzuca i wietrzy się do następnego razu :p Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja nie lubię takich śmierdzieli. Mnie te ciasteczka odrzucały a to... Smierdzące ptaszysko - penisisko. Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Chefrenek']Ja nie lubię takich śmierdzieli. Mnie te ciasteczka odrzucały a to... Smierdzące ptaszysko - penisisko.[/quote] [quote name='Hebulka']Mam takiego giganta ptasiora na balkonie i daje od czasu do czasu dziewczynkom co by sobie troche przyjemności zaznaly..:eviltong: tj. pogryzły oczywiscie :lol: niestety na dluzszą metę jego zapach kiedy zostaje wymiętolowny przez dwa pysie mnie lekko odrzuca i wietrzy się do następnego razu :p[/quote] No niestety, jedyna wada tego ptasiora to zapach. Niektóre uszy wędzone tez tak śmierdzą :shake: Ten moj w pracy jest zapakowany w folie i naszczęscie nic nie czuc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Łoh.. chyba z 4 strony o ptaszkach były :diabloti: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [B][I]Aj , jak mnie dawno tu nie było :oops: . Teraz to wszystko nadrabiać :shake:. [/I][/B] Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cudnisty Teoś ;) Zdjęcia świetne! foteczka z 2 żabkami - rewelacja! Taki pycholek bardzo mi się marzy.... całuchy w noseczek dla Teodorka! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dzieńdoberek :) Ale nas dawno nie było tu... aż wstyd normalnie :( i jeszcze tyle stron do tyłu, ale to nie dziwne jak tyle nawijacie :P Ale ja sobie grzecznie poczkeam na foteczki :D Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='klaud']Magda, gdzie to zdjęcie?:evil_lol:[/quote] [quote name='Chefrenek']Cały dzień czekamy na Wacka.[/quote] Qurde, miała pełno roboty i nie miałam czasu zrobić zdęcia tego Wacka. Mam co prawda robione bardzo dawno temu, jak Tedzik był jeszcze mały i chodził ze mną do pracy. Ale ono robione jest komórką i nie wiem czy coś będzie widać. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=http://imageshack.us%5D%5BIMG%5Dhttp://img252.imageshack.us/img252/460/photo0014tj0.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][/URL][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/460/photo0014tj0.jpg[/IMG][/URL] PS. Jutro będzie na 1000000000 % Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Phi jakiś cienki :oops: :oops: :oops: . A tak na poważnie to całkiem dobrze widać. Długaśne to ptaszysko. Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Chefrenek']Phi jakiś cienki :oops: :oops: :oops: . A tak na poważnie to całkiem dobrze widać. Długaśne to ptaszysko.[/quote] Kaludia, może i cienki ale jaki długiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Komóra to zdjęcia zawsze takie rozmazane :shake: Quote
Recommended Posts