BUDRYSEK Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jestem....Killer..... Jestem przerażony tym imieniem.... Nie wiem kim jestem...? Pamietam tylko uderzenie w głowę...a potem obudziłem sie na drodze...auta mijały mnie z predkościa światła...probowałem podnieśc głowe ale bardzo bolała...w końcu udało się...szedłem wzdłuz drogi...szedłem i szedłem...widziałem jak Aga Co. wyjeżdża na urlop ;) Teraz mieszkam w schronisku...w ciemnym kojcu...nie wiem co bedzie dalej...? Jestem przerazony wszystkim....wolę od razu pokazać, ze jestem "zły" żeby dali mi świety spokój...nie ma juz dla mnie ratunku....nie mam juz sił.... Killer jest starszym Psiakiem, nie moze odnalezc sie w schronie :( Lezy przygnębiony , na widok człowieka podnosi sie i podchodzi do krat, wacha...widac, ze czeka z nadzieją , nie widziałam zeby szczekał, nie rzuca sie na kraty Jezeli Ktos moze pomoc w ogłaszaniu Psiaka bede wdzięczna...koniecznie trzeba zmienic Mu imię bo z tym ma marne szanse :( kontakt: 607 488 598 , [email protected] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Agnieszka Co. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wreszcie mogę go tak naprawdę zobaczyć. Gdy wyjeżdżałam, zobaczyłam go na obwodnicy tylko kątem oka. Nie miałam się jak zatrzymać, ale udało mi się skontaktować w jego sprawie z Budrysek. Trzeba mu pomóc. Quote
zuzlikowa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Co myśli Killer o swym imieniu? to... nie bierze poważnie! Zmieńmy go jak najszybciej! Trzeba mu pomóc! Czy ktoś może wstawić go na wątek staruszków? Może na FB także?...jest strona adopcyjna starszych psiaków. Pomóżcie poogłaszać i pokazać tego psiaka. Jak długo jest już w schronisku? Quote
BUDRYSEK Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='zuzlikowa']Co myśli Killer o swym imieniu? to... nie bierze poważnie! Zmieńmy go jak najszybciej! Trzeba mu pomóc! Czy ktoś może wstawić go na wątek staruszków? Może na FB także?...jest strona adopcyjna starszych psiaków. Pomóżcie poogłaszać i pokazać tego psiaka. Jak długo jest już w schronisku? dzisiaj skonczyl 2 tyg kwarantanne Quote
paulinken Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Można chyba na Psiegrane Marzenia wrzucić... imię koniecznie trzeba zmienić, bo w ogóle nie pasuje! Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 BUDRYSEK napisał(a):czy staruszki maja swoj watek? ...wydaje mi się,że widziałam taki wątek... siekowa go chyba prowadziła! Na FB na 100% też jest strona lub grupa (poszukam i wrzucę) Quote
BUDRYSEK Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 nie moge znalezc watku staruszkow :( Quote
Agnieszka Co. Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Też ostatnio o nim myślałam. Czy cos wiadomo więcej o nim? jaki jest w stosunku do ludzi? Był wyprowadzany? Ma jakieś zdjęcia na trawce. Przydałoby sie to do ogłoszeń. Quote
paulinken Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Właśnie, jak Kilerek? Mogę pomóc z ogłoszeniami. Quote
BUDRYSEK Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Agnieszka Co. napisał(a):Też ostatnio o nim myślałam. Czy cos wiadomo więcej o nim? jaki jest w stosunku do ludzi? Był wyprowadzany? Ma jakieś zdjęcia na trawce. Przydałoby sie to do ogłoszeń. tak, jest wyprowadzany fotek nie ma bo nie ma kto zrobic :( Quote
Agnieszka Co. Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Gdybyś jechała w piątek, sob, niedz do schroniska to daj znać, może uda mi się też podjechać na małą sesyjkę zdjęciową dla kilku psiaków. Quote
Agnieszka Co. Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Byłam na chwilę w sobotę w schronisku - Kiler ma dalej na boksie kartkę z tym imieniem i dopisek "agresywny". Piekny pies, ale ma już dużo więcej wypadających kłaków sierści niż na pierwszych fotkach. Niestety gdy dotarłam do niego nie miałam juz smaczków żeby zachęcic go do kontaktu. Co z nim będzie przy takiej "reklamie"? Quote
BUDRYSEK Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 nie jest z Niego taki straszny agresor ;) ladnie wychodzi na spacerki na smyczy to staruszek ktory chce juz tylko swiety spokoj Quote
Agnieszka Co. Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ale trzeba mu znaleźć dom, bo ludzie odwiedzający schronisko chyba sie nie skuszą na niego - chyba że do pilnowania obejścia. Quote
Recommended Posts