Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój znajomy znalazł psa. Wklejam list od niego i fotkę psiaka. Sprawa jest pilna, w weekend najpóźniej musi oddać psa.

"zaczynając od początku, piesek został znaleziony Łochowa i zatrzymał sie u nas w celu znalezienia mu właściciela. pies był zabiedzony i chudy, obecnie jest po odrobaczaniu i w trakcie szczepień (książeczka zdrowia jest), dodatkowo posiada już chipa.
Poprzedni właścicel bardzo dbał o pieska, zęby w bardzo dobrym stanie, piesek wykastrowany.
psiak wygląda jak golden retriever i tak mu tez weterynarz wpisał do książeczki.

Pies jest bardzo spokojny i towarzyski, na smyczy chodzi przy nodze i sie nie wyrywa. Wzbudza zainteresowanie innych psów, ale sam nie jest nimi zainteresowany.
na dzieći (przetestowane na grupie od 7 lat, bo tylko takie miałem pod ręką :)) reaguje pozytywnie, spokojnie.

ulubione działania: spanie, oraz być drapanym po brzuchu.

prosze pomóż znaleźć mu miejsce bo przy moim trybie pracy nie jest możliwe, dzisiaj się dowiedziałem, że z poniedziałem rozpoczyna mi się tydzień w Rosji, a nie mam z kim psiaka zostawić. temat jak widać jest dość pilny, chciałem pomóc a widac, że też mam dużo z tym problemów."

• 1 month later...
Posted

Psiak, którego nazwałyśmy Pluto, znalazł przystań w DT naszej wolontariuszki w Zamościu. Psiak jest cudowny i wierzę, że wkrótce znajdzie swojego człowieka na zawsze. Dalsze losy psiaka można śledzić na Forum Pomocy Retrieverom Złoty Pies w dziale PSY DO ADOPCJI.