Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi:

dziękuję za wsparcie - bardzo się boję...... Beta będzie w lecznicy od 8.00 do 17.00 - jakoś tak długo ....:roll:.....
zastrzyk z jakimś lekiem przeciwzapalnym już dostała, antybiotyk będzie podawany od niedzieli......

potem jeszcze wpadnę i coś więcej napiszę ;)

Apelko dbaj o siebie - słuchaj Menrzusia ![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Na pewno bedzie ok - jak Menrzuś poczaruje to na bank- nie ma innego wyjścia musi być tylko dobrze;)

Wiem wiem - tylko tak jakoś głoopio chłopa słuchać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi:

dziękuję za wsparcie - bardzo się boję...... Beta będzie w lecznicy od 8.00 do 17.00 - jakoś tak długo ....:roll:.....
zastrzyk z jakimś lekiem przeciwzapalnym już dostała, antybiotyk będzie podawany od niedzieli......

potem jeszcze wpadnę i coś więcej napiszę ;)

Apelko dbaj o siebie - słuchaj Menrzusia ![/quote]

Nie bajaj się - wszystko już załatwione ;)
Faktycznie - długo....pewnie daje sobie czas na wybudzenie. Argona po drugim zabiegu trzymało jeszcze następnego ranka

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Na pewno bedzie ok - jak Menrzuś poczaruje to na bank- nie ma innego wyjścia musi być tylko dobrze;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiem wiem - tylko tak jakoś głoopio chłopa słuchać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ty nie masz się słuchać chłopa, tylko tego co Agniestka mówi :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='credita']trzymam kciuki Agniestko za ten zabieg musisz być dobrej myśli,no a jak Menrzuś zaczaruje to będzie wszystko ok ;) pozdrawiam ciepło:loveu:[/quote]

dzięki Creditko ;)

wiem, wiem, Menrzuś to nasz dogowy Harry Potter :evil_lol: - i od razu dodaję, że to komplement (żeby mnie tu nie zakrakali :evil_lol:), bo przecież Harry zawsze był po stronie "dobra" ;)

Właściwie teraz najbardziej boję się o Żabę - będzie musiała być chyba odizolowana od Bety..... niestety ostatnio znowu coś się popsuło między nimi..... nie wiem, czy mam rację, ale wydaje mi się, że Żaba wyczuwa słabość Bety, tzn. jej chorobę i chce to wykorzystać żeby przejąć rolę przywódcy.....wczoraj znowu się na nią rzuciła....:shake:.....

Posted

[quote name='Agniest']dzięki Creditko ;)

wiem, wiem, Menrzuś to nasz dogowy Harry Potter :evil_lol: - i od razu dodaję, że to komplement (żeby mnie tu nie zakrakali :evil_lol:), bo przecież Harry zawsze był po stronie "dobra" ;)

Właściwie teraz najbardziej boję się o Żabę - będzie musiała być chyba odizolowana od Bety..... niestety ostatnio znowu coś się popsuło między nimi..... nie wiem, czy mam rację, ale wydaje mi się, że Żaba wyczuwa słabość Bety, tzn. jej chorobę i chce to wykorzystać żeby przejąć rolę przywódcy.....wczoraj znowu się na nią rzuciła....:shake:.....[/quote]

:mdleje:....boszsz

Sama bedziesz wiedziała co zrobić jak już wrócicie po zabiegu. Ale rozdzielenie ich (przynajmniej jak są same) wydaje się być rozsądne

Posted

[quote name='Menrzuś']

[B]Agniestkoooo[/B]....a co z Młodym? :razz:[/quote]

Młody ma zakończenie zerówki 19 czerwca.....ten czas tak szybko leci......spędził w tym przedszkolu 4 lata......pamiętam jak płakał przez pierwsze pół roku.....pamiętam jak ja płakałam gdy go tam zostawiałam :lol:......a od września do szkoły ! :roll:.....aż się sama boję......

Posted

[quote name='Agniest']Młody ma zakończenie zerówki 19 czerwca.....ten czas tak szybko leci......spędził w tym przedszkolu 4 lata......pamiętam jak płakał przez pierwsze pół roku.....pamiętam jak ja płakałam gdy go tam zostawiałam :lol:......a od września do szkoły ! :roll:.....aż się sama boję......[/quote]

Kiedyś jak zerówki nie było, to szkoła była wielkim przeżyciem - teraz to pójdzi chłopak z ciekawości ;)

Taaaaaa......czas leci ....

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty nie masz się słuchać chłopa, tylko tego co Agniestka mówi :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dopszzz pse pana:eviltong:

Harry Potter:roflt:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dopszzz pse pana:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Harry Potter:roflt:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

masz szczęście, że doopalona masz kontuzjowanego :cool1:

:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']masz szczęście, że doopalona masz kontuzjowanego :cool1:

:eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]tak?:diabloti: A przwidziałeś jakąś karę dla mnie:razz::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]tak?:diabloti: A przwidziałeś jakąś karę dla mnie:razz::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Taaaaak :diabloti: Na leżących się nie mszczę :cool1::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaak :diabloti: Na leżących się nie mszczę :cool1::eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dopsszz:roll:

[COLOR=Cyan]ale ja usz nie leze........[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To dopsszz:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][COLOR=cyan]ale ja usz nie leze........[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To L4 na siedzenie się daje? :crazyeye:.....do łoża!!!

Posted

[quote name='Menrzuś']To L4 na siedzenie się daje? :crazyeye:.....do łoża!!![/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale kiedy mnie już całkiem dobrze jest na stojąco i siedząco:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale kiedy mnie już całkiem dobrze jest na stojąco i siedząco:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Już Ty lepiej nie mędrkuj :mad:.....zaraz znowu jeszcze Ci strzeli :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ty lepiej nie mędrkuj :mad:.....zaraz znowu jeszcze Ci strzeli :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ładnie mi życzysz... dobra ide lignąć:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ładnie mi życzysz... dobra ide lignąć:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no!! :evil_lol:

A kto Alutkę wykąpie? :razz:

Posted

[quote name='credita']no przy kąpieli trzeba sie nagimnastykować to fakt,ale Alutka już jest duża to pewnie grzecznie siedzi przy kąpielach;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bardzo grzecznie i ładnie sie też kładzie jak jej główkę myje, nic a nic się nie kręci myszka moja:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Menrzuś']no!! :evil_lol:

A kto Alutkę wykąpie? :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ja przecież nie mój mąż:roll: on jest zajęty przeżywaniem historii Krosiowych jajkóf:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bardzo grzecznie i ładnie sie też kładzie jak jej główkę myje, nic a nic się nie kręci myszka moja:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ja przecież nie mój mąż:roll: on jest zajęty przeżywaniem historii Krosiowych jajkóf:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Biedny TZ - tak się pewnie stresuje :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedny TZ - tak się pewnie stresuje :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bardzo...nie wiedzieć czemu:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bardzo...nie wiedzieć czemu:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no taaaaak.....uboczne działanie zastrzyków - niekapencjus pospolitykus :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']no taaaaak.....uboczne działanie zastrzyków - niekapencjus pospolitykus :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To nie po zastrzykach:shake: to wrodzone:evil_lol:

Hej Agniestka:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To nie po zastrzykach:shake: to wrodzone:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hej Agniestka:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Ta jeNdzowatość?......ta nieczułość i brak współczucia za odpadającymi klejnotami? Boszszsz....... :shake::eviltong:

Witanko Agniestkaaaaa :multi: