Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja wiem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

TO NIE MÓW GŁOŚNO :mad:......już ja Ciebie znam :evil_lol:

No i znowu nie doczekaliśmy się Agniestki, a ja juz muszę iść :placz:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']TO NIE MÓW GŁOŚNO :mad:......już ja Ciebie znam :evil_lol:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no soooooo:roll::oops: Nic nie mówię:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

No i znowu nie doczekaliśmy się Agniestki, a ja juz muszę iść :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooooooooooo pewnie jest zawalona robotą- ale jutro tez jest dzień;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooooooooooo pewnie jest zawalona robotą- ale jutro tez jest dzień;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Ale żeby aż tak? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale żeby aż tak? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm :roll: no chyba że nam daje do zrozumienia żebyśmy przestali u niej peplać:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmmm :roll: no chyba że nam daje do zrozumienia żebyśmy przestali u niej peplać:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Myślisz? Kurka :hmmmm:......może i coś w tym jest :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Myślisz? Kurka :hmmmm:......może i coś w tym jest :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooooooooooooooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooooooooooooooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Dooooobra....to ja się tutaj urlopuję - co tu tak będę siedział :cool1::placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dooooobra....to ja się tutaj urlopuję - co tu tak będę siedział :cool1::placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Czekaj wykupiłes wczsy dla dwóch osób? Bo mnie chyba nie zostawisz tutaj samej:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czekaj wykupiłes wczsy dla dwóch osób? Bo mnie chyba nie zostawisz tutaj samej:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Cały domek wykupiony....spoko :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Cały domek wykupiony....spoko :razz::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ufffff to dobrze bo juz tak mi przez mysl przeszło że chcesz mnie tu zostawić samą[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ufffff to dobrze bo juz tak mi przez mysl przeszło że chcesz mnie tu zostawić samą[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote]

Ale musisz najpierw i tak na nogi stanąć - tuptaj już do tego lekarza :glaszcze:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm :roll: no chyba że nam daje do zrozumienia żebyśmy przestali u niej peplać:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie przestawajcie !!!! :evil_lol:

mam znowu ciężki tydzień..........

Posted

[quote name='Agniest']nie przestawajcie !!!! :evil_lol:

mam znowu ciężki tydzień..........[/quote]

No to chociaż wpadnij tu czasami nabrać oddechu :razz:

:multi::multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale musisz najpierw i tak na nogi stanąć - tuptaj już do tego lekarza :glaszcze:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]noooo wiem............ledwie człapie:roll:
[/COLOR][/FONT][/B]
[quote name='Agniest']nie przestawajcie !!!! :evil_lol:

mam znowu ciężki tydzień..........[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ohhhhh kurczaku to co oni cię tak w tej pracy męczą[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]noooo wiem............ledwie człapie:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

To niech teraz tuptają koło Ciebie. Chociaż zdaję sobie sprawę, że Ali ciężko będzie to zrozumieć ;)

Zdrowiej Jabłuszko :loveu:

Posted

witam kochani :loveu:

Apelko jak twoje zdrówko ?

u nas wszystko OK, wczoraj byliśmy u chirurga - zabieg będzie już we wtorek :roll: zrobił jeszcze dodatkowe badania, prześwietlenie - wyszło, że Betina ma zwyrodnienie kręgosłupa i trochę powiększone serduszko, ale nie widać żadnych przerzutów.....ufffff.

Posted

[quote name='Menrzuś']To niech teraz tuptają koło Ciebie. Chociaż zdaję sobie sprawę, że Ali ciężko będzie to zrozumieć ;)

Zdrowiej Jabłuszko :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No niestety malutka nie rozumie- ciągle wyciąga do mnie rączki żebym ją wzięła na ręce i przytuliła- a mnie się serce karje - bo nie mogę:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Agniest']witam kochani :loveu:

u nas wszystko OK, wczoraj byliśmy u chirurga - zabieg będzie już we wtorek :roll: zrobił jeszcze dodatkowe badania, prześwietlenie - wyszło, że Betina ma zwyrodnienie kręgosłupa i trochę powiększone serduszko, ale nie widać żadnych przerzutów.....ufffff.[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Agniestko:loveu::multi:
U mnie dzisiaj nieco lepiej, chociaż nadal nie moge dzwigać, podnosić, muszę bardzo uważac jak się obracam czy zmieniam pozycję. Nie daj Boże jak się zapomnę- ojojojojojojojoj:shake:

Tak poza tym to chyba puścilo trochę po wczorajszym zastrzyku i masażu, aż mi coś chrupnęło:roll:

Ciesze sie u Betinki nie stwierdzono przerzutów. We wtorek zaciskam mocno kciukaski..................jestem pewna że bedzie ok;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']witam kochani :loveu:

u nas wszystko OK, wczoraj byliśmy u chirurga - zabieg będzie już we wtorek :roll: zrobił jeszcze dodatkowe badania, prześwietlenie - wyszło, że Betina ma zwyrodnienie kręgosłupa i trochę powiększone serduszko, ale nie widać żadnych przerzutów.....ufffff.[/quote]

No cóż - młodziutka to ona nie jest.....wszystko sie powoli zużywa. Ale i tak jak na ten wiek wygląda cuuuudnie :multi:
No to we wtorek cała armia moich fluidów nad nia będzie :razz:
Kurcze......złapało mnie też......tak jakbym znowu Sylwę dał do sterylizacji :oops:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niestety malutka nie rozumie- ciągle wyciąga do mnie rączki żebym ją wzięła na ręce i przytuliła- a mnie się serce karje - bo nie mogę:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

No widzisz....widzisz? Musisz o siebie też dbać....bo musisz być zdrowa nie tylko dla siebie :loveu:

[B]Agniestkoooo[/B]....a co z Młodym? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']No widzisz....widzisz? Musisz o siebie też dbać....bo musisz być zdrowa nie tylko dla siebie :loveu:
[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]wiem, wiem :roll: ale to się tak łatwo mówi:roll:

Hej Agniestko:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

cześć słoneczka :multi:

dziękuję za wsparcie - bardzo się boję...... Beta będzie w lecznicy od 8.00 do 17.00 - jakoś tak długo ....:roll:.....
zastrzyk z jakimś lekiem przeciwzapalnym już dostała, antybiotyk będzie podawany od niedzieli......

potem jeszcze wpadnę i coś więcej napiszę ;)

Apelko dbaj o siebie - słuchaj Menrzusia !