Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']A na co czekać, jak rosną? Jakby była w wieku Gapci, to można by się zastanawiać......ale u tego brykacza? :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie wiem nie jestem wetem:roll:, skoro on każe to pewnie wie lepiej.................ja tylko mówię co myslę i jakie mam doswiadczenia;).........a decyzja jest Agniestki ;)[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wiem nie jestem wetem:roll:, skoro on każe to pewnie wie lepiej.................ja tylko mówię co myslę i jakie mam doswiadczenia;).........a decyzja jest Agniestki ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A jakie tam można mieć doświadczenia mając 18 lat :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A jakie tam można mieć doświadczenia mając 18 lat :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahha ales mnie rozbawił:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahha ales mnie rozbawił:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Lepiej się śmiać, niż chorować ;)

A nad Betką też czary odprawię i wszystko będzie w porządelu........tylko [B]Agniestko idź jak najszybciej do weta :cool1:[/B]

Posted

cześć kochani :loveu:

wiem, że nie powinnam zwlekać z tymi guzami. Wet powiedział, że ludzie tak właśnie lekkomyślnie czekają do ostatniej chwili a potem przychodzą z psem, który ma guz wielkości piłki pod brzuchem tłumacząc, że przecież pies dobrze się czuł........

muszę się za to zabrać od poniedziałku, bo najpierw czeka nas tydzień przygotowań, tzn. jakieś antybiotyki, leki przeciwzapalne cycuś takiego (a zabieg chciałabym żeby był w piątek - wiadomo, w weekend będę miała więcej czasu, żeby się nią zaopiekować po operacji )
Menrzuś i Credita pewnie wiedzą jak to wygląda.
Ale w najbliższy poniedzialek oddajemy samochód do mechanika, a do weta trzeba jeździć do Dąbrowy, bo tam jest klinika :shake: i tak zawsze coś stoi na przeszkodzie......
więc pewnie znowu przesunę to o tydzień.... ale dziękuję wam za wsparcie (i trochę motywacji ;)).
Pozdrawiam was wszystkich mocno i życzę miłego dzionka i weekendu :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Lepiej się śmiać, niż chorować ;)

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Świete słowa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
A nad Betką też czary odprawię i wszystko będzie w porządelu........tylko [B]Agniestko idź jak najszybciej do weta :cool1:[/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo to ja już jestem spokojna;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agniest']cześć kochani :loveu:

wiem, że nie powinnam zwlekać z tymi guzami. Wet powiedział, że ludzie tak właśnie lekkomyślnie czekają do ostatniej chwili a potem przychodzą z psem, który ma guz wielkości piłki pod brzuchem tłumacząc, że przecież pies dobrze się czuł........

muszę się za to zabrać od poniedziałku, bo najpierw czeka nas tydzień przygotowań, tzn. jakieś antybiotyki, leki przeciwzapalne cycuś takiego (a zabieg chciałabym żeby był w piątek - wiadomo, w weekend będę miała więcej czasu, żeby się nią zaopiekować po operacji )
Ale w najbliższy poniedzialek oddajemy samochód do mechanika, a do weta trzeba jeździć do Dąbrowy, bo tam jest klinika :shake: i tak zawsze coś stoi na przeszkodzie......
więc pewnie znowu przesunę to o tydzień.... ale dziękuję wam za wsparcie (i trochę motywacji ;)).
Pozdrawiam was wszystkich mocno i życzę miłego dzionka i weekendu :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to powodzenia też bede mocno kciukaski zaciskać:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']cześć kochani :loveu:

Pozdrawiam was wszystkich mocno i życzę miłego dzionka i weekendu :multi:[/quote]

Im mniejszy guz, tym mniejsza ingerencja....mniejsze prawdopodobieństwo komplikacji - takie jest moje rozumowanie

Miłego :multi:.....i cyknij parę fotek boksiom - chcesz z tym czekać do deszczowej jesieni? :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo to ja już jestem spokojna;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to powodzenia też bede mocno kciukaski zaciskać:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No ja myślę ;).....będzie dobrze

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Agniestko, zapraszam na poranna kawę i klachy, a co?:diabloti:

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-130.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Gdzieś Ty Agniestko, gdzie? :-(.....już łydki sobie obtarłem czekając :-(

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]coooooo?hahahahahaha- że jak ty niby czekasz:crazyeye::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

czekam przy kawce i ptasim mleczku :razz: (a co to znowu te klachy?:crazyeye:)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzzzz no jeszcze się śląskiego nie nauczył a same slązary na około:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Klachy- rozmowy, ploty;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzzzz no jeszcze się śląskiego nie nauczył a same slązary na około:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Klachy- rozmowy, ploty;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no tak nogami trę o siebie, że otarć dostałem :oops:

teraz już wiem......a co ja zrobię, że z urodzenia jestem Warmiak, a z zasiedzenia Kaszub :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']no tak nogami trę o siebie, że otarć dostałem :oops:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to może nie trzyj juz:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

teraz już wiem......a co ja zrobię, że z urodzenia jestem Warmiak, a z zasiedzenia Kaszub :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no nic nic- chyba ci z izą sprezentujemy słownik wyrazów śląskich:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no nic nic- chyba ci z izą sprezentujemy słownik wyrazów śląskich:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no mówię im - spokojnie, ale one dalej sie trą :-(

a jest taki?

Posted

[quote name='Menrzuś']no mówię im - spokojnie, ale one dalej sie trą :-(

a jest taki?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Same?..................bosszzz co za niezdyscyplinowane konczyny:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proponuje coś extra na otarcia- po tym na bank nie bedziesz ich miał:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[URL="http://lachanson.pl/detail.php?product_id=5738&group_id=4&poz=0&sessid=abf9a5c50d033e0fcecffd10f2270880"][IMG]http://1bielizna.pl/gfx/photos/5409-m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Same?..................bosszzz co za niezdyscyplinowane konczyny:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proponuje coś extra na otarcia- po tym na bank nie bedziesz ich miał:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[URL="http://lachanson.pl/detail.php?product_id=5738&group_id=4&poz=0&sessid=abf9a5c50d033e0fcecffd10f2270880"][IMG]http://1bielizna.pl/gfx/photos/5409-m.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Ale fajne rajstopki :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale fajne rajstopki :razz:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Moje ulubione:loveu:Pomyslałam że i tobie się spodobają- wypróbowane na otarcia;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Moje ulubione:loveu:Pomyslałam że i tobie się spodobają- wypróbowane na otarcia;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Aaaaaaaa......to tamto na łydkach to jakieś wzmocnienia, tak? Ciekawe, czego to kobity nie wymyślą :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaaaaa......to tamto na łydkach to jakieś wzmocnienia, tak? Ciekawe, czego to kobity nie wymyślą :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo widzisz, często na kogoś czekamy;) I popatrz nie dośc że wymysliły wzmocnienia to jeszcze w kształcie kffiatów:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo widzisz, często na kogoś czekamy;) I popatrz nie dośc że wymysliły wzmocnienia to jeszcze w kształcie kffiatów:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

bo macie fiu-bździu na punkcie upiększeń - musi byc kwiatek, koronka, kokardka......:lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']bo macie fiu-bździu na punkcie upiększeń - musi byc kwiatek, koronka, kokardka......:lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeee tam fiu-bździu- to się nazywa zmysł estetyczny:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeee tam fiu-bździu- to się nazywa zmysł estetyczny:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

taaaaaaa....pewnie :eviltong:.....ja tam koronek nie noszę i jest mi z tym dobrze

Posted

[quote name='Menrzuś']taaaaaaa....pewnie :eviltong:.....ja tam koronek nie noszę i jest mi z tym dobrze[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie:crazyeye: No jak to nie?:crazyeye:nie wiesz co tarcisz w takim razie:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie:crazyeye: No jak to nie?:crazyeye:nie wiesz co tarcisz w takim razie:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a kokardkę to już nie wiem gdzie bym dał :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']a kokardkę to już nie wiem gdzie bym dał :shake:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja wiem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]