Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

wczoraj już oblewałam :evil_lol: z tego szczęścia sobie piffko wieczorem strzeliłam ;)

a co do słoneczka, Menrzuś masz rację, kiedy świeci od razu się uśmiecham :loveu:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Agniestka okupanty wyjechały trza to oblać:drink1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A ta znowu z alkoholem :diabloti::loveu:

[quote name='Agniest']wczoraj już oblewałam :evil_lol: z tego szczęścia sobie piffko wieczorem strzeliłam ;)

a co do słoneczka, Menrzuś masz rację, kiedy świeci od razu się uśmiecham :loveu:[/quote]

To fajnie z taką uśmiechniętą rozmawiać.......a tak w ogóle to cuś o pieskach mogłabyś rzeknąć......albo nawet tak nieśmiało o jakąś fotkę się upomnę :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ta znowu z alkoholem :diabloti::loveu:

[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tyko ociupine, tak na ten upał:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tyko ociupine, tak na ten upał:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

taaaa.....pewnie.....pifko po 20tej sie pija jak juz jest chłodek ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']taaaa.....pewnie.....pifko po 20tej sie pija jak juz jest chłodek ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale my z Agniestką tak dla zdrowotności, na nereczki:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic] nie dla przyjemnosci[/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale my z Agniestką tak dla zdrowotności, na nereczki:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic] nie dla przyjemnosci[/FONT][/B][/quote]

Już Ty mi tu nie kituj - Agniestka to okaz zdrowia :eviltong:....piwencje pije wieczorkiem, dla spokojności :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ty mi tu nie kituj - Agniestka to okaz zdrowia :eviltong:....piwencje pije wieczorkiem, dla spokojności :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eeeeeeeeeee:-o dla przyjemnosci, ja nie ja wyłacznie dla zdrowia:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeeeeeeeee:-o dla przyjemnosci, ja nie ja wyłacznie dla zdrowia:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a co....kamienie masz? No tak - pifko tu jest idealne :multi::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']a co....kamienie masz? No tak - pifko tu jest idealne :multi::eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeszcze nie ale piaseczek:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeszcze nie ale piaseczek:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a mówiłem, że plaża jest be....a Ty nie - MUSISZ nad morze. No i masz teraz :shake:......co za kobita - wszystko wie lepiej :shake:

:multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']a mówiłem, że plaża jest be....a Ty nie - MUSISZ nad morze. No i masz teraz :shake:......co za kobita - wszystko wie lepiej :shake:

:multi::loveu:[/quote]j[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]akbym miała tam plaże to by było super a ja mam tam piaskownicę:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']j[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]akbym miała tam plaże to by było super a ja mam tam piaskownicę:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zaraz, bo się z tego gorąca pogubiłem - gdzie masz tą piaskownicę?:hmmmm:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz, bo się z tego gorąca pogubiłem - gdzie masz tą piaskownicę?:hmmmm:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak gdzie w moich nereczkach:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak gdzie w moich nereczkach:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No to pifko, dziewczyno....pifko. Wstąp wieczorkiem, to się butelkami stukniemy. Może i Agniestka się dołączy.....tak dla spokojności oczywiście :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to pifko, dziewczyno....pifko. Wstąp wieczorkiem, to się butelkami stukniemy. Może i Agniestka się dołączy.....tak dla spokojności oczywiście :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Na pifko w takim towarzystwie to na pewno wpadnę:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No i kicha......sam zostałem z tym pifkiem :shake:

bu[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]kara za spóźnialstwo:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]kara za spóźnialstwo:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jakie spóźnialstwo? :crazyeye: - miało być wieczorkirm

Posted

[quote name='Menrzuś']jakie spóźnialstwo? :crazyeye: - miało być wieczorkirm[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wieczorkiem to ok 19 wiesz ze mnie później nie ma - no chyba że nie byłam zaproszona na piffko:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wieczorkiem to ok 19 wiesz ze mnie później nie ma - no chyba że nie byłam zaproszona na piffko:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To Ty w pracy pifkiem sie raczysz? :crazyeye:....no ja też się tak właściwie wprosiłem - gospodyni nie zapraszała :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']To Ty w pracy pifkiem sie raczysz? :crazyeye:....no ja też się tak właściwie wprosiłem - gospodyni nie zapraszała :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie w pracy tylko już po pracy :roll: no chyba bo już nie parcuje ino doczekuje:roll::evil_lol:

E tam Agniestka sie nie obrazi:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie w pracy tylko już po pracy :roll: no chyba bo już nie parcuje ino doczekuje:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]E tam Agniestka sie nie obrazi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Faaaaajną pracę masz :diabloti:
A co Ty tak znasz Agniestkę? :razz:....że na mnie się nie obrazi, to ja wieeeem:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Faaaaajną pracę masz :diabloti:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]wiem:grins:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][/B]
A co Ty tak znasz Agniestkę? :razz:....że na mnie się nie obrazi, to ja wieeeem:eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no tak dobrze to nie ale sam popatrz- czy na mnie się da gniewać :B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][/B]
[B][COLOR=#008000]No? No? No?:razz::grins:

[/COLOR][/B]