Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

witam :multi:
kiepsko u mnie ostatnio z czasem..... dzisiaj też niestety w pracy....... a przyszły tydzień zapowiada się jeszcze gorszy - mamy wizytację z Niemiec, będą nam jakieś nowe procedury wprowadzać, koszmar :placz:

pogoda też koszmarna :shake:

ale sobie ponarzekałam :evil_lol: ...... już mi lepiej ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']witam :multi:
kiepsko u mnie ostatnio z czasem..... dzisiaj też niestety w pracy....... a przyszły tydzień zapowiada się jeszcze gorszy - mamy wizytację z Niemiec, będą nam jakieś nowe procedury wprowadzać, koszmar :placz:

pogoda też koszmarna :shake:

ale sobie ponarzekałam :evil_lol: ...... już mi lepiej ;)[/quote]

No faktycznie - pomarudziłaś sobie, ale grunt, że pomogło :evil_lol:..... szkoda tylko tych kawek :shake:......eeeeeech - rozmarzyłem się :lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agniestko nic się nie martw wdrożą i se pojadą i znów zapanuje błogi spokój :evil_lol:

Witaj!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Agniestko nic się nie martw wdrożą i se pojadą i znów zapanuje błogi spokój :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj!!!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

..... oby jak najszybciej, bo zmarnieję :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... oby jak najszybciej, bo zmarnieję :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj już nie przesadzaj przeca my z Izą o ciebie daby, nie damy Ci zmarnieć, no so ty:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj już nie przesadzaj przeca my z Izą o ciebie daby, nie damy Ci zmarnieć, no so ty:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

mówisz, że nie dacie mi zmarnieć? :evil_lol: Zobaczymy :razz:

Dzieńdoberek Agniestka :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']mówisz, że nie dacie mi zmarnieć? :evil_lol: Zobaczymy :razz:

Dzieńdoberek Agniestka :multi:[/quote]

NEVER! My z Izunią się tobą zaopiekujemy ;-)

Posted

[quote name='apple']NEVER! My z Izunią się tobą zaopiekujemy ;-)[/quote]

.....tylko czy dogo to przetrzyma :diabloti:.....już się wiesza

Kurcze......niedługo to chyba Agniestka będzie tu po niemiecku pisać :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś'].....tylko czy dogo to przetrzyma :diabloti:.....już się wiesza

No wiesz:crazyeye::obrazic:

Kurcze......niedługo to chyba Agniestka będzie tu po niemiecku pisać :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Noooooooooo bedzie szpresiać aż milo:loveu::evil_lol:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooooooo bedzie szpresiać aż milo:loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No już dobrze :glaszcze:

Biedna Agniestka - to dopiero połowa tygodnia :shake:

[quote name='credita']witam Agniestko znowu cię niema pozdrawiam :loveu:[/quote]

Teraz to ciągle nikogo nie ma.....:-(

Posted

[quote name='Menrzuś']

Teraz to ciągle nikogo nie ma.....:-([/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca ja jestem[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przeca ja jestem[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][/quote]

No ja też - ale Was znowu nieeeeeee maaaaaaaa :placz:

boszszsz.....kiedy to się wreszcie skończy? :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']No ja też - ale Was znowu nieeeeeee maaaaaaaa [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG]

boszszsz.....kiedy to się wreszcie skończy? [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/quote]

nooooooo, pobeczała bym ale bramka nie puszcza mi emotów więc musisz sobie wyobrazic jak płaczę łzami jak kartofle - hahaha- to był płacz przez łzy ;-)

Posted

[quote name='credita']no fajnie każdy ma inne pory na przesiadywanie przed kompem[IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/quote]

To nie pory to to pierońskie Dogo nam szlaban zakłada- grrrrrrrrrrrrr!

Posted

[quote name='credita']no fajnie każdy ma inne pory na przesiadywanie przed kompem:razz:[/quote]

Trzeba chyba jakić grafik zrobić......chociaż przy dogowym fochu to chyba nic nie da :shake:

[quote name='apple']nooooooo, pobeczała bym ale bramka nie puszcza mi emotów więc musisz sobie wyobrazic jak płaczę łzami jak kartofle - hahaha- to był płacz przez łzy ;-)[/quote]

To Ciebie, w takim razie, w zastraszającym tempie ubywa :crazyeye:

:placz::placz: nie doczekam się :placz:

[quote name='apple']To nie pory to to pierońskie Dogo nam szlaban zakłada- grrrrrrrrrrrrr![/quote]

Jak próbowałem dzisiaj się zalogować przez Fire Foxa, to na czeskiej stronce dogomanii, w miejscu logowania, był mój nick jaki miałem ponad pół roku temu :crazyeye: A ja w międzyczasie formatowałem dysk, więc u siebie nie mam wzmianki o starym nicku. Ale to dogo się sypie :shake: Cuś czuję, że ta przeprowadzka na niemieckie serwery czkawką się teraz odbija :shake:

Ale nic to - [B]Agniestkaaaaaaaa......miłego wieczorku :loveu:[/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']
To Ciebie, w takim razie, w zastraszającym tempie ubywa :crazyeye:

:placz::placz: nie doczekam się :placz:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Na co?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Jak próbowałem dzisiaj się zalogować przez Fire Foxa, to na czeskiej stronce dogomanii, w miejscu logowania, był mój nick jaki miałem ponad pół roku temu :crazyeye: A ja w międzyczasie formatowałem dysk, więc u siebie nie mam wzmianki o starym nicku. Ale to dogo się sypie :shake: Cuś czuję, że ta przeprowadzka na niemieckie serwery czkawką się teraz odbija :shake:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahaha normalnie coś mi mówi że to już agonia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahaha normalnie coś mi mówi że to już agonia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Na co, na co......na Tła przecież :cool3:
Może to wynika z tego, że cuś tak jednak kombinują

Posted

[quote name='Menrzuś']Na co, na co......na Tła przecież :cool3:
Może to wynika z tego, że cuś tak jednak kombinują[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak na mła, przeca jestem:lol:

Oby! Oby kombinowali bo ludzie już mają dosyć:angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak na mła, przeca jestem:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oby! Oby kombinowali bo ludzie już mają dosyć:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

No jesteś, jesteś - ale o te 10 kartofli mniejsza :shake:

Za to Niemcy to wiedzieli kiedy do Agniestki przyjechać - przynajmniej nie musi walczyć z logowaniem......[B]witanko Agniestkaaaaaa :multi:[/B]

Posted

[quote name='Agniest']wyjechali........ na szczęście :evil_lol:

i tydzień zaczynam od dobrego nastroju ;)

witam wszystkich :multi:[/quote]

A myślałem, że po niemiecku będzie :evil_lol:......i co, więcej roboty będzie?

Taaaaaaaa - słoneczko, ciepełko, bezchmurne niebo = dobry Agniestkowy humor :multi:

Posted

[quote name='Agniest']wyjechali........ na szczęście :evil_lol:

i tydzień zaczynam od dobrego nastroju ;)

witam wszystkich :multi:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Agniestka okupanty wyjechały trza to oblać:drink1:[/COLOR][/FONT][/B]