Agniest Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 witam :multi: kiepsko u mnie ostatnio z czasem..... dzisiaj też niestety w pracy....... a przyszły tydzień zapowiada się jeszcze gorszy - mamy wizytację z Niemiec, będą nam jakieś nowe procedury wprowadzać, koszmar :placz: pogoda też koszmarna :shake: ale sobie ponarzekałam :evil_lol: ...... już mi lepiej ;) Quote
Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Agniest']witam :multi: kiepsko u mnie ostatnio z czasem..... dzisiaj też niestety w pracy....... a przyszły tydzień zapowiada się jeszcze gorszy - mamy wizytację z Niemiec, będą nam jakieś nowe procedury wprowadzać, koszmar :placz: pogoda też koszmarna :shake: ale sobie ponarzekałam :evil_lol: ...... już mi lepiej ;)[/quote] No faktycznie - pomarudziłaś sobie, ale grunt, że pomogło :evil_lol:..... szkoda tylko tych kawek :shake:......eeeeeech - rozmarzyłem się :lol: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agniestko nic się nie martw wdrożą i se pojadą i znów zapanuje błogi spokój :evil_lol: Witaj!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Agniestko nic się nie martw wdrożą i se pojadą i znów zapanuje błogi spokój :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj!!!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ..... oby jak najszybciej, bo zmarnieję :shake: Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Menrzuś']..... oby jak najszybciej, bo zmarnieję :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj już nie przesadzaj przeca my z Izą o ciebie daby, nie damy Ci zmarnieć, no so ty:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj już nie przesadzaj przeca my z Izą o ciebie daby, nie damy Ci zmarnieć, no so ty:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] mówisz, że nie dacie mi zmarnieć? :evil_lol: Zobaczymy :razz: Dzieńdoberek Agniestka :multi: Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Menrzuś']mówisz, że nie dacie mi zmarnieć? :evil_lol: Zobaczymy :razz: Dzieńdoberek Agniestka :multi:[/quote] NEVER! My z Izunią się tobą zaopiekujemy ;-) Quote
Menrzuś Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='apple']NEVER! My z Izunią się tobą zaopiekujemy ;-)[/quote] .....tylko czy dogo to przetrzyma :diabloti:.....już się wiesza Kurcze......niedługo to chyba Agniestka będzie tu po niemiecku pisać :roll: Quote
apple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Menrzuś'].....tylko czy dogo to przetrzyma :diabloti:.....już się wiesza No wiesz:crazyeye::obrazic: Kurcze......niedługo to chyba Agniestka będzie tu po niemiecku pisać :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Noooooooooo bedzie szpresiać aż milo:loveu::evil_lol:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 witam Agniestko znowu cię niema pozdrawiam :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooooooo bedzie szpresiać aż milo:loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No już dobrze :glaszcze: Biedna Agniestka - to dopiero połowa tygodnia :shake: [quote name='credita']witam Agniestko znowu cię niema pozdrawiam :loveu:[/quote] Teraz to ciągle nikogo nie ma.....:-( Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Menrzuś'] Teraz to ciągle nikogo nie ma.....:-([/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca ja jestem[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przeca ja jestem[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][/quote] No ja też - ale Was znowu nieeeeeee maaaaaaaa :placz: boszszsz.....kiedy to się wreszcie skończy? :shake: Quote
credita Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 no fajnie każdy ma inne pory na przesiadywanie przed kompem:razz: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Menrzuś']No ja też - ale Was znowu nieeeeeee maaaaaaaa [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG] boszszsz.....kiedy to się wreszcie skończy? [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/quote] nooooooo, pobeczała bym ale bramka nie puszcza mi emotów więc musisz sobie wyobrazic jak płaczę łzami jak kartofle - hahaha- to był płacz przez łzy ;-) Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='credita']no fajnie każdy ma inne pory na przesiadywanie przed kompem[IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/quote] To nie pory to to pierońskie Dogo nam szlaban zakłada- grrrrrrrrrrrrr! Quote
Menrzuś Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='credita']no fajnie każdy ma inne pory na przesiadywanie przed kompem:razz:[/quote] Trzeba chyba jakić grafik zrobić......chociaż przy dogowym fochu to chyba nic nie da :shake: [quote name='apple']nooooooo, pobeczała bym ale bramka nie puszcza mi emotów więc musisz sobie wyobrazic jak płaczę łzami jak kartofle - hahaha- to był płacz przez łzy ;-)[/quote] To Ciebie, w takim razie, w zastraszającym tempie ubywa :crazyeye: :placz::placz: nie doczekam się :placz: [quote name='apple']To nie pory to to pierońskie Dogo nam szlaban zakłada- grrrrrrrrrrrrr![/quote] Jak próbowałem dzisiaj się zalogować przez Fire Foxa, to na czeskiej stronce dogomanii, w miejscu logowania, był mój nick jaki miałem ponad pół roku temu :crazyeye: A ja w międzyczasie formatowałem dysk, więc u siebie nie mam wzmianki o starym nicku. Ale to dogo się sypie :shake: Cuś czuję, że ta przeprowadzka na niemieckie serwery czkawką się teraz odbija :shake: Ale nic to - [B]Agniestkaaaaaaaa......miłego wieczorku :loveu:[/B] Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś'] To Ciebie, w takim razie, w zastraszającym tempie ubywa :crazyeye: :placz::placz: nie doczekam się :placz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Na co?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Jak próbowałem dzisiaj się zalogować przez Fire Foxa, to na czeskiej stronce dogomanii, w miejscu logowania, był mój nick jaki miałem ponad pół roku temu :crazyeye: A ja w międzyczasie formatowałem dysk, więc u siebie nie mam wzmianki o starym nicku. Ale to dogo się sypie :shake: Cuś czuję, że ta przeprowadzka na niemieckie serwery czkawką się teraz odbija :shake: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahaha normalnie coś mi mówi że to już agonia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahaha normalnie coś mi mówi że to już agonia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Na co, na co......na Tła przecież :cool3: Może to wynika z tego, że cuś tak jednak kombinują Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Na co, na co......na Tła przecież :cool3: Może to wynika z tego, że cuś tak jednak kombinują[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak na mła, przeca jestem:lol: Oby! Oby kombinowali bo ludzie już mają dosyć:angryy: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak na mła, przeca jestem:lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oby! Oby kombinowali bo ludzie już mają dosyć:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No jesteś, jesteś - ale o te 10 kartofli mniejsza :shake: Za to Niemcy to wiedzieli kiedy do Agniestki przyjechać - przynajmniej nie musi walczyć z logowaniem......[B]witanko Agniestkaaaaaa :multi:[/B] Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No chyba Niemiaszki już wyjechali, to wdepnij tu chociaż na chwilę :razz: Quote
Agniest Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 wyjechali........ na szczęście :evil_lol: i tydzień zaczynam od dobrego nastroju ;) witam wszystkich :multi: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Agniest']wyjechali........ na szczęście :evil_lol: i tydzień zaczynam od dobrego nastroju ;) witam wszystkich :multi:[/quote] A myślałem, że po niemiecku będzie :evil_lol:......i co, więcej roboty będzie? Taaaaaaaa - słoneczko, ciepełko, bezchmurne niebo = dobry Agniestkowy humor :multi: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Agniest']wyjechali........ na szczęście :evil_lol: i tydzień zaczynam od dobrego nastroju ;) witam wszystkich :multi:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Agniestka okupanty wyjechały trza to oblać:drink1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts