Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']A kto tu mówi nieładnie? :crazyeye: Toż to są pieszczoty słowne :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A czy ja mówię ze nieładnie, ja tylko mówię ze nieobecnych się nie obgaduje no chyba że to Iza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A czy ja mówię ze nieładnie, ja tylko mówię ze nieobecnych się nie obgaduje no chyba że to Iza:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No nie mówisz, ale piszesz :eviltong::evil_lol:
Ja nie wiem jak Iza to wytrzymuje.....ma dziewczyna nerwa. A taki Jej blogasek spokojny był, aż tu......:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie mówisz, ale piszesz :eviltong::evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tylko napisałam że nieładnie jest o kimś mówić jak go nie ma a nie że nieładnie mówisz o Agniestce. Menrzusiu czytaj no ze zrozumieniem:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
Ja nie wiem jak Iza to wytrzymuje.....ma dziewczyna nerwa. A taki Jej blogasek spokojny był, aż tu......:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Aż tu co? Ja chyba nie? Nie to chciałeś powiedzieć przeciez ja ozdabiam każdy blogas:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aż tu co? Ja chyba nie? Nie to chciałeś powiedzieć przeciez ja ozdabiam każdy blogas:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Już się przyzwyczaiłem, że kobitka ma zawsze rację :diabloti:.... tak jak nieprzymierzając, te nawiedzone, co przed chwilą widziałaś :shake:

..... aż tu dwie sroki wpadły i zaczęły sroczyć :evil_lol:... tak jak i tutaj. Niedługo nas kijasami pogonią :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już się przyzwyczaiłem, że kobitka ma zawsze rację :diabloti:.... tak jak nieprzymierzając, te nawiedzone, co przed chwilą widziałaś :shake:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ojjjj brak mi słów:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

..... aż tu dwie sroki wpadły i zaczęły sroczyć :evil_lol:... tak jak i tutaj. Niedługo nas kijasami pogonią :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No coś ty a kto jak nie my tu podbijamy wątek[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty a kto jak nie my tu podbijamy wątek[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote]

Ja tam nic nie podbijam (Alfa mi podbija oko czasami:evil_lol:) Ja nie daję tylko pajęczyną zarosnąć :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tam nic nie podbijam (Alfa mi podbija oko czasami:evil_lol:) Ja nie daję tylko pajęczyną zarosnąć :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No dobrze ja wiem że przemoc jest ci obca:evil_lol: no to zamiatamy tu więc kto moze miec pretensje:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dobrze ja wiem że przemoc jest ci obca:evil_lol: no to zamiatamy tu więc kto moze miec pretensje:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Agniestka - ta to ma dobrze.....dwa gosposie szaleją po pokoiku :p

Ale tak cuś mało świeżych fotek na ścianach.....chyba napiszę przy drzwiach - "Notoryczny brak świeżych fotóf" :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Agniestka - ta to ma dobrze.....dwa gosposie szaleją po pokoiku :p

Ale tak cuś mało świeżych fotek na ścianach.....chyba napiszę przy drzwiach - "Notoryczny brak świeżych fotóf" :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]M[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][FONT=Century Gothic][COLOR=green]e[/COLOR][/FONT]nrzusiu ja cię chyba musze sprowadzić na ziemie- pamietaj ty tu tylko sprzątasz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']Ja to mam z wami dobrze: full serwis - przyjdą, wątek podniosą, Appelka go swoją osobą przyozdobi i jeszcze przed wyjściem posprzątają.....nono....:evil_lol:

Creditko, a jakie masz te śliniaczki ? muszę do garderoby jakoś kolorystycznie dopasować :evil_lol::eviltong:

Pozdrawiam was jak najmocniej i życzę miłego weekendu :loveu:[/quote]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tobie też udanego weekendu Aguś:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Ja to mam z wami dobrze: full serwis - przyjdą, wątek podniosą, Appelka go swoją osobą przyozdobi i jeszcze przed wyjściem posprzątają.....nono....:evil_lol:

Creditko, a jakie masz te śliniaczki ? muszę do garderoby jakoś kolorystycznie dopasować :evil_lol::eviltong:

Pozdrawiam was jak najmocniej i życzę miłego weekendu :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Ja to mam z wami dobrze: full serwis - przyjdą, wątek podniosą, Appelka go swoją osobą przyozdobi i jeszcze przed wyjściem posprzątają.....nono....:evil_lol:

Pozdrawiam was jak najmocniej i życzę miłego weekendu :loveu:[/quote]

Miłego - szczególne tego weekendu :loveu:

[quote name='credita']miłego i słonecznego week a co do śliniaków wszystkie kolory mam oprócz różowych :cool3:[/quote]

I bardzo dobrze - to jakiś taki dziwny kolor :roll::evil_lol:

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Usłyszałam że ktoś dzisiaj świętuje;):loveu:

Niech w urodzin Twoich dzionek,
przepięknie śpiewa skowronek,
najpiękniejsze kwiaty rozkwitają,
wszystkie marzenia zawsze się spełniają.
Niech towarzyszy Ci radość życia,
a każdy dzień prawdziwie zachwyca.[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://www.kupkwiaty.pl/product_img/1/0/2/3/2_mini_1.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

ojej, dziękuję :loveu:

to miłe, że pamiętaliście o staruszce ;)
imprezy dużej nie było, ale mężuś o kwiatach nie zapomniał :p a synek zrobił mi wisiorek z koralików :loveu: i Żabulec grzeczny był....:evil_lol:

miłego dzionka !

Posted

[quote name='Agniest']ojej, dziękuję :loveu:

to miłe, że pamiętaliście o staruszce ;)
imprezy dużej nie było, ale mężuś o kwiatach nie zapomniał :p a synek zrobił mi wisiorek z koralików :loveu: i Żabulec grzeczny był....:evil_lol:

miłego dzionka ![/quote]

to konwalijki się nie spodobały :placz::placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']to konwalijki się nie spodobały :placz::placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rycz na pewno się spodobały, były urocze:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie rycz na pewno się spodobały, były urocze:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
eeee tam :-(......eeeeeech:shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']eeee tam :-(......eeeeeech:shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie ehhhaj mi tu, mówię ci że na pewno się podobały, patrzaj aż Agniestę zatkało z wrażenia i dlatego nic nie powiedziała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

cześć Jabłuszko :multi:

wiesz, a u mnie właśnie jabłoń przekwitła i tak się jakoś smutno zrobiło, bo w tych białych kwiatach wyglądała przepięknie, uwielbiałam na nią patrzeć z kuchennego okna ;)
ale z drugiej strony - będą jabłuszka !

Pozdrowionka :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Dziękuję Creditko ;)

Menrzuś, spodobały się :cool3:[/quote]

uuuuuffffffffffffffffffff :mdleje:

[quote name='Agniest']cześć Jabłuszko :multi:

wiesz, a u mnie właśnie jabłoń przekwitła i tak się jakoś smutno zrobiło, bo w tych białych kwiatach wyglądała przepięknie, uwielbiałam na nią patrzeć z kuchennego okna ;)

Pozdrowionka :loveu:[/quote]

A u mnie w pełni kwitnienia......takie biało-różowe :razz: jędrniaste.... :p

Posted

[quote name='Agniest']cześć Jabłuszko :multi:

Pozdrowionka :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hmmmmmmm....... czy to jest jakaś przenośnia?:razz::evil_lol:

No lepiej nie:roll:;)[/COLOR][/FONT][/B]