Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oczywiście że nagroda fotkowa , jaka kara miała by byc:crazyeye: jak my jej tu dbamy co by sie blogasek nie zakurzył:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Tak tylko się spytałem. To Ty odkurzaj, a ja będę pilnował coby nikt nie zawłaszczył sobie tego blogaska :evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak tylko się spytałem. To Ty odkurzaj, a ja będę pilnował coby nikt nie zawłaszczył sobie tego blogaska :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że to niby jakaś aluzja:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że to niby jakaś aluzja:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a gdzie tam - w razie czego, piersiom Ciebie zasłonię :p

Posted

[quote name='Menrzuś']a gdzie tam - w razie czego, piersiom Ciebie zasłonię :p[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zapamietam :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaka to wybiórcza pamięć masz :shake:

:eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]tak od zawsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tak od zawsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tak to Wy we większości macie - po latach wypomnicie to, co Wam pasuje :shake:......eeeeech

:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']tak to Wy we większości macie - po latach wypomnicie to, co Wam pasuje :shake:......eeeeech

:eviltong:[/quote]:roll::oops::roll::oops::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Bardzo bogata....i ciekawa wypowiedź :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co? Wszystko jesne tylko popatrz na te gebki:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co? Wszystko jesne tylko popatrz na te gebki:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no widzę - zezol podwójny, tradycyjne dwa pąsiki, zwisający ozorek ozdobny i wyszczerzone zębiska :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']no widzę - zezol podwójny, tradycyjne dwa pąsiki, zwisający ozorek ozdobny i wyszczerzone zębiska :loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]I wszystko jasne:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']a czy ja zaprzeczam? Ogon pod siebie i do kąta ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego pod siebie - ja lubie ogonki:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego pod siebie - ja lubie ogonki:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Boszszsz.....to tak się mówi :mad:

Agniestkaaaaaaaaaaa.....wracaj, bo ja już nie daję rady z tą jeNdzą :mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz.....to tak się mówi :mad:

Agniestkaaaaaaaaaaa.....wracaj, bo ja już nie daję rady z tą jeNdzą :mdleje:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale chyba nie mówiłeś o mnie:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale chyba nie mówiłeś o mnie:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A co Ciebie tak przymuliło z samego rana - no pewnie, że o Sylwie pisałem :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co Ciebie tak przymuliło z samego rana - no pewnie, że o Sylwie pisałem :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie przymuliło tylko słonko mnie porazilo:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie przymuliło tylko słonko mnie porazilo:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To umyj okna, a nie będziesz miała tych dziwnych refleksów :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']To umyj okna, a nie będziesz miała tych dziwnych refleksów :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myslisz że da się to zmyć z tej szyby:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Myslisz że da się to zmyć z tej szyby:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wszystko da się zmyć.....tylko przy wyschniętych glutach trzeba więcej popracować :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wszystko da się zmyć.....tylko przy wyschniętych glutach trzeba więcej popracować :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To ja się mam namachac a on przyjdzie i mi szybe ofuknie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To ja się mam namachac a on przyjdzie i mi szybe ofuknie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

widać ma inny ideał czystości - na szybie musi być naglucone i już :evil_lol: