Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oczywiście że nagroda fotkowa , jaka kara miała by byc:crazyeye: jak my jej tu dbamy co by sie blogasek nie zakurzył:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Tak tylko się spytałem. To Ty odkurzaj, a ja będę pilnował coby nikt nie zawłaszczył sobie tego blogaska :evil_lol: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Tak tylko się spytałem. To Ty odkurzaj, a ja będę pilnował coby nikt nie zawłaszczył sobie tego blogaska :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że to niby jakaś aluzja:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że to niby jakaś aluzja:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a gdzie tam - w razie czego, piersiom Ciebie zasłonię :p Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']a gdzie tam - w razie czego, piersiom Ciebie zasłonię :p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zapamietam :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zapamietam :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jaka to wybiórcza pamięć masz :shake: :eviltong: Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaka to wybiórcza pamięć masz :shake: :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]tak od zawsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tak od zawsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak to Wy we większości macie - po latach wypomnicie to, co Wam pasuje :shake:......eeeeech :eviltong: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Menrzuś']tak to Wy we większości macie - po latach wypomnicie to, co Wam pasuje :shake:......eeeeech :eviltong:[/quote]:roll::oops::roll::oops::eviltong::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Bardzo bogata....i ciekawa wypowiedź :loveu: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Bardzo bogata....i ciekawa wypowiedź :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co? Wszystko jesne tylko popatrz na te gebki:lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co? Wszystko jesne tylko popatrz na te gebki:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no widzę - zezol podwójny, tradycyjne dwa pąsiki, zwisający ozorek ozdobny i wyszczerzone zębiska :loveu: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Menrzuś']no widzę - zezol podwójny, tradycyjne dwa pąsiki, zwisający ozorek ozdobny i wyszczerzone zębiska :loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]I wszystko jasne:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I wszystko jasne:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] oczywiście - Wasze musi być na wierzchu :p Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Menrzuś']oczywiście - Wasze musi być na wierzchu :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ZAWSZE!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ZAWSZE!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a czy ja zaprzeczam? Ogon pod siebie i do kąta ;) Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Menrzuś']a czy ja zaprzeczam? Ogon pod siebie i do kąta ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego pod siebie - ja lubie ogonki:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego pod siebie - ja lubie ogonki:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Boszszsz.....to tak się mówi :mad: Agniestkaaaaaaaaaaa.....wracaj, bo ja już nie daję rady z tą jeNdzą :mdleje: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszszsz.....to tak się mówi :mad: Agniestkaaaaaaaaaaa.....wracaj, bo ja już nie daję rady z tą jeNdzą :mdleje:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale chyba nie mówiłeś o mnie:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale chyba nie mówiłeś o mnie:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A co Ciebie tak przymuliło z samego rana - no pewnie, że o Sylwie pisałem :diabloti: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']A co Ciebie tak przymuliło z samego rana - no pewnie, że o Sylwie pisałem :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie przymuliło tylko słonko mnie porazilo:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie przymuliło tylko słonko mnie porazilo:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To umyj okna, a nie będziesz miała tych dziwnych refleksów :eviltong: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']To umyj okna, a nie będziesz miała tych dziwnych refleksów :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myslisz że da się to zmyć z tej szyby:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Myslisz że da się to zmyć z tej szyby:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wszystko da się zmyć.....tylko przy wyschniętych glutach trzeba więcej popracować :evil_lol: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Wszystko da się zmyć.....tylko przy wyschniętych glutach trzeba więcej popracować :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To ja się mam namachac a on przyjdzie i mi szybe ofuknie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To ja się mam namachac a on przyjdzie i mi szybe ofuknie:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] widać ma inny ideał czystości - na szybie musi być naglucone i już :evil_lol: Quote
Recommended Posts