Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]TY? :grins: No bądz kolega...mnie lumbago złapało :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ale żeby mi to było ostatni raz :cool1:

Na lumbago masaże są dobre :razz:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale żeby mi to było ostatni raz :cool1:

Na lumbago masaże są dobre :razz:[/quote][COLOR=Green] [B][FONT=Century Gothic]To oddawaj moją drapaczke z kuleczkami no chyba ze się ściepniecie na SPA dla mnie:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green] [B][FONT=Century Gothic]To oddawaj moją drapaczke z kuleczkami no chyba ze się ściepniecie na SPA dla mnie:diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

aaaa tam kuleczkami - ręcyma niewiasto :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']aaaa tam kuleczkami - ręcyma niewiasto :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Że niby kto mnie ma masować:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że niby kto mnie ma masować:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

niewaaaaaażne.....zawsze któś się znajdzie ;)

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]CZeeeść Agniestko...wiem że Cię nie ma ale mam nadzieje że sobie dobrze radzisz w nowej pracy....szczymie kciukaski co bys szybko wróciła:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Agniestkaaaaaaaaaaa [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/5058/krzykgt1.gif[/IMG]............................:-([/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie krzycz tak...jeszcze dziewczyna pomysli że cos się stało....jak sie odrobi w nowej robocie to przyjdzie...badź cierpliwy :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie krzycz tak...jeszcze dziewczyna pomysli że cos się stało....jak sie odrobi w nowej robocie to przyjdzie...badź cierpliwy :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a właśnie, że sie stało :eviltong:.......jak tu można być cierpliwym....chociaż sms-a do Creditki by wysłała, że żyje :shake:
Niech tylko wróci.....:mad:.....:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']a właśnie, że sie stało :eviltong:.......jak tu można być cierpliwym....chociaż sms-a do Creditki by wysłała, że żyje :shake:
Niech tylko wróci.....:mad:.....:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj bądź wyrozumiały.....nie ma dziewczyna do tego głowy...no schowaj już tego kijaska bo się dziewczę przestraszy......:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj bądź wyrozumiały.....nie ma dziewczyna do tego głowy...no schowaj już tego kijaska bo się dziewczę przestraszy......:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

czekam jeszcze kilka dni :roll:

Agniestka ...... i przestraszy? :megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Menrzuś']czekam jeszcze kilka dni :roll:

[COLOR=green][B]Cóż za wspaniałomyslność:evil_lol: Agiestka na pewno doceni:evil_lol:[/B][/COLOR]

Agniestka ...... i przestraszy? :megagrin::megagrin:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz ludzie w stresie różnie reagują:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz ludzie w stresie różnie reagują:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jakim stresie? Agniestka na widok mojego avatarka momentalnie się odstresowuje :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakim stresie? Agniestka na widok mojego avatarka momentalnie się odstresowuje :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A no chyba że tak:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale ciiiiiiii.....bo się dowie :razz:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No so ty nikomu nie powiem....ciiiiiiiiiiii milcze jak zaklęta:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No so ty nikomu nie powiem....ciiiiiiiiiiii milcze jak zaklęta:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

to co tak wytłuściłaś tą czcionkę - teraz napewno zauważy :roll:

Posted

[COLOR=paleturquoise]No so ty nikomu nie powiem....ciiiiiiiiiiii milcze jak zaklęta:evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=paleturquoise]TERAZ NIE ZAUWAZY:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=paleturquoise]No so ty nikomu nie powiem....ciiiiiiiiiiii milcze jak zaklęta:evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=paleturquoise]TERAZ NIE ZAUWAZY:evil_lol:[/COLOR][/quote]

Teraz w porządelu :multi:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz w porządelu :multi:

:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dla ciebie wszystko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Mówiłem, że takie rzeczy to na PW :mdleje:

:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjj przepraszam tak mi sie wymsknęło:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjj przepraszam tak mi sie wymsknęło:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No juz dobra.....zaraz kwią tryśniesz, więc uspokuj się :evil_lol:

(Idarety są takie czerwone :diabloti:)