credita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 kochany Żabulec ,staruszki mają coś w sobie,pozdrawiam ciepło ;) Quote
Agniest Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Creditko, jak sobie radzisz? trzymaj się - wszyscy tu ciepło myślimy o was :) Quote
credita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 dzięki Agniestko ,ja staram się oswajać,chociaż jest ciężko,mój mąż przeżywa to nadal,po raz pierwszy widziałam jak płacze,to była jego pupilka i odwrotnie Gapcia też świata za panem nie widziała. Quote
credita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Agniest kiedy do nowej pracy się przenosisz? Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Agniest'] cześć Apelko, dzisiaj byłam strasznie zajęta, więc kaff trochę spóźniony ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nic nie szkodzi............całuski :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Agniest']Menrzusiu witaj w naszych skromnych progach :multi::multi::multi: twoja obecność przepełnia me serce nieokiełznaną radością :sweetCyb::iloveyou::sweetCyb::bigcool::Cool!::laola: [/quote] Nareszcie czuję się doceniony :loveu: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeee Agniestko:loveu:........tak przyszłam kuknąć[IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable39.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='credita']Agniest kiedy do nowej pracy się przenosisz?[/quote] już od wtorku 1 kwietnia :roll: a w poniedz. muszę zrobić badania itp. itd. [quote name='Menrzuś']Nareszcie czuję się doceniony :loveu:[/quote] upsss, jeszcze dywan czerwony zapomiałam rozciągnąc...... :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeeee Agniestko:loveu:........tak przyszłam kuknąć[IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable39.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] ku ku kukułeczka kuka ...... :evil_lol: witajcie :multi: Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Agniest'] upsss, jeszcze dywan czerwony zapomiałam rozciągnąc...... :evil_lol: [/quote] A gdzie ta kelnereczka z drinkami? :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeeee Agniestko:loveu:........tak przyszłam kuknąć[IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable39.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tylko jako kukułka jajek nie podmieniaj :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 kukułka to chyba raczej podkłada jajka :evil_lol: ale Jabcokowej to chyba instynktu macierzyńskiego nie brakuje :razz: widzę, że dobrą mamusią jest :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Agniest']kukułka to chyba raczej podkłada jajka :evil_lol: ale Jabcokowej to chyba instynktu macierzyńskiego nie brakuje :razz: widzę, że dobrą mamusią jest :evil_lol:[/quote] podkłada wywalając poprzednie, czyli podmienia :eviltong: Noooo.....dobra mamusia. Młoda rok przeżyła i ma się dobrze :multi: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko jako kukułka jajek nie podmieniaj :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakich jajek :roll: nie wiem o czym mówisz...ja tam z jajkami nie mam nic wspólnego :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Agniest']kukułka to chyba raczej podkłada jajka :evil_lol: ale Jabcokowej to chyba instynktu macierzyńskiego nie brakuje :razz: widzę, że dobrą mamusią jest :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No Ba! Agniestko dziekuje że mnie doceniłaś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś'] Noooo.....dobra mamusia. Młoda rok przeżyła i ma się dobrze :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No pewnie że ma sie dobrze...mamunia ja koffa nad zycie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakich jajek :roll: nie wiem o czym mówisz...ja tam z jajkami nie mam nic wspólnego :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A kto ostatnio jajka malował? :razz:.....:eviltong: Quote
Agniest Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kochani, przez tydzień lub dwa mnie nie będzie........ Pozdrawiamy wszystkich :) Quote
Menrzuś Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Agniest']Kochani, przez tydzień lub dwa mnie nie będzie........ Pozdrawiamy wszystkich :)[/quote] No nie żartuj sobie :crazyeye:........:placz: Quote
credita Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 rany tak długo :crazyeye: ok to po powrocie foteczki proszę :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dzisiaj Agniestka nową pracę zaczęła - ciekawym jest jak się Jej udało zaprezentować :roll: Quote
credita Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jestem pewna że dobrze :p jak szefem jest facet,to jeszcze oczaruje go urodą :cool3: a jeśli kobieta jest szefem to tak się uda bo Aga jest pozbierana ;) Trzymam kciuki żeby jej się podobało :p Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='credita']jestem pewna że dobrze :p jak szefem jest facet,to jeszcze oczaruje go urodą :cool3: a jeśli kobieta jest szefem to tak się uda bo Aga jest pozbierana ;) Trzymam kciuki żeby jej się podobało :p[/quote] już lepiej niech tam tak nie czaruje....zazdrosny się zrobię :roll: :evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agniestko wpadam zostawić ślad i powiedzieć że czekam na wiesci z nowej pracy :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Agniestko wpadam zostawić ślad i powiedzieć że czekam na wiesci z nowej pracy :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] na drugi raz buty wytrzyj :diabloti: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']na drugi raz buty wytrzyj :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A od czego mamy woźnego :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A od czego mamy woźnego :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] woźny to nie sprzątacz :mad:......napaćkałaś i kto to będzie sprzątać, co??? :shake: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']woźny to nie sprzątacz :mad:......napaćkałaś i kto to będzie sprzątać, co??? :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]TY? :grins: No bądz kolega...mnie lumbago złapało :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts