Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wyrzucono na ulicę małą sunię, jeszcze szczeniaka. Jest malutka i widać, że już niewiele urośnie. Wchodzi pod jadące samochody, błąka sie po okolicy. Może ktoś szuka właśnie takiego pieska???? Możliwość dowozu w razie potrzeby.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Jest w okolicy Kielc. Suczka jest w miejscowości, w której pracuję. Właśnie jestem w pracy i mogłam wyjść tylko na chwilę, aby zrobić zdjęcie. Nie mogę jej wziąść, niestety. Tu w okolicy jest około 10 innych bezdomnych psów, które dokarmiamy. Tu inny link:
http://www.dogomania.pl/threads/194210-Trzy-szczeniaki-i-matka-mieszkaja-pod-gołym-niebem

Do tego jest kilka kotów. Dwa dni temu doszedł do towarzystwa duży pies podobny do wilczura, ale nie da podejść do siebie, więc nie wiem, czy jest rasowy, czy nie. Chowa się w krzakach i trzeba mu zostawiać jedzenie.

Posted

Jak sie szuka jakiegoś hotelu czy domu tymczasowego dla psa? nie mam o tym pojęcia, bo zawsze jakoś sie udawało umieścić te psy gdzieś w domach, więc nie potzrebowałam takiej pomocy.

Posted

AMALFI - jesli to jest w okolicach Kielc,to tam jest kilka Cioteczek z Dogo...Najlepiej wejdz na Mape pomocy Dogo...i tam w odpowiednim wojewodztwie powinien byc spis jakis cioteczek z danego regionu...napisz do nich PW,to na pewno Ci pomoga w miare mozliwosci....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...