amalfi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Wczoraj wyrzucono na ulicę małą sunię, jeszcze szczeniaka. Jest malutka i widać, że już niewiele urośnie. Wchodzi pod jadące samochody, błąka sie po okolicy. Może ktoś szuka właśnie takiego pieska???? Możliwość dowozu w razie potrzeby. Uploaded with ImageShack.us Quote
Niebieska713 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Napisz cos wiecej o niej. Jak duza ona jest,ile orientacyjnie moze miec miesiecy? Mam rozumiec,ze ona caly czas jest na ulicy??? Quote
amalfi Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Myślę, że waży koło 3 - 4 kg. Naprawdę jest malutka. Teraz chodzi koło bloku mieszkalnego. Na moje oko ma około 5 miesięcy. Quote
Niebieska713 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Napisz dokladnie w jakim ona jest miescie? Nie mozesz jaj wziasc do siebie nawet na pare dni,do czasu znalezienia Dt lub jakiegos hoteliku? Quote
amalfi Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Jest w okolicy Kielc. Suczka jest w miejscowości, w której pracuję. Właśnie jestem w pracy i mogłam wyjść tylko na chwilę, aby zrobić zdjęcie. Nie mogę jej wziąść, niestety. Tu w okolicy jest około 10 innych bezdomnych psów, które dokarmiamy. Tu inny link: http://www.dogomania.pl/threads/194210-Trzy-szczeniaki-i-matka-mieszkaja-pod-gołym-niebem Do tego jest kilka kotów. Dwa dni temu doszedł do towarzystwa duży pies podobny do wilczura, ale nie da podejść do siebie, więc nie wiem, czy jest rasowy, czy nie. Chowa się w krzakach i trzeba mu zostawiać jedzenie. Quote
amalfi Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Jak sie szuka jakiegoś hotelu czy domu tymczasowego dla psa? nie mam o tym pojęcia, bo zawsze jakoś sie udawało umieścić te psy gdzieś w domach, więc nie potzrebowałam takiej pomocy. Quote
Niebieska713 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 AMALFI - jesli to jest w okolicach Kielc,to tam jest kilka Cioteczek z Dogo...Najlepiej wejdz na Mape pomocy Dogo...i tam w odpowiednim wojewodztwie powinien byc spis jakis cioteczek z danego regionu...napisz do nich PW,to na pewno Ci pomoga w miare mozliwosci.... Quote
amalfi Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Melduję, że sunia dziś pojechała do swojego nowego domku :) Quote
beataczl Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 super! udalo Ci sie jednak znalesc domek przed mrozami...:multi: bedziesz malutka widywac, czy raczej nie? Quote
Recommended Posts