psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [I][COLOR=royalblue]Sylwia ma kota xP ODGAPIŁAŚ OD ALI!!! :mad: [/COLOR][/I] Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ona ma zoo nie koty tylko totalne zoo xD zazdroszcze ja mam chomika :P Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [IMG]http://img55.imageshack.us/img55/6979/obraz066nl2.jpg[/IMG] Jeej :loveu: Jakie maleństwo :loveu: Kocham takie koty :loveu: :loveu: :loveu: Zazdroszczę tylu zwierząt, ja narazie mam tylko chomika, i rybę :roll: Ale niedługo psa :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Figa skąd ty te zwierzeta zgarniasz? Cambel- wiesz mi tez niedlugo bede miec psa :P Quote
Kasia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/7306/obraz409cv7.jpg[/IMG][/URL] A cóż to takiego Duecik wtryniał że taki brudny jest? :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/5583/obraz482ue2.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/7431/obraz484sr1.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Wygląda jakby chciał ją pożreć...:p [quote name=':: FiGa ::'] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/4462/obraz521fx9.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Straaaaaszne!!! Jaka agresywna...:diabloti: taka dostojna dama z Niej a tu czyżby pokazała swe prawdziwe oblicze...? [quote name=':: FiGa ::'] A oto i dzisiejsza bohaterka ;) [IMG]http://img55.imageshack.us/img55/6979/obraz066nl2.jpg[/IMG] [/quote] Rude mięciutkie maleństwo :loveu: A przy Fidze wygląda jak taka mała kruszynka, taka kropeczka :loveu: Jest chyba nawet mniejsza niż głowa Figowej, prawda? Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ja mam adres :diabloti: [/quote]Nie zrobisz tego :mad::mad: [quote] Łojejcia :loveu: A Dziewuszka jaka zadowolona :razz: U mnie bylo podobnie z Edkiem i malymi kotuchami. Natomiast byla jedna rzecz, ktorej Ed nie tolerowal. Maluchy byly podrzutkami zbyt wczesnie odlączonymi od matki. Ed sie bardzo stresowal gdy maluchy łapkami mu brzuszek ugniatały szukajac cycusia i mlecka [/quote]Hahah biedny Edzio :diabloti: Mam nadzieję że nie znalazły... :roflt: Sprawa ma sie teraz tak - mała łobuzuje a 'stare' starają trzymać się od niej z daleka, Figa to nawet przebywać w jednym pomieszczeniu z małą nie chce, o Kubie nie wspomnę bo od rana go nie widziałam :lol: [quote] Figa jaka deliktana.. A mała jakie ma sliczne oczka [/quote]Niebieskie :loveu: [quote name='Nerul']Figa co tutaj sie dzieje O.o Jeszcze koty?! Boze Zoo masz w domu xD[/quote]Ta zoo :diabloti: [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Sylwia ma kota xP ODGAPIŁAŚ OD ALI!!! :mad: [/COLOR][/I][/quote]Ali? Jakiej Ali? :hmmmm: [quote name='Nerul']Ona ma zoo nie koty tylko totalne zoo xD zazdroszcze ja mam chomika :P[/quote]2 koty i pies... ja cie!! ZOO!! :diabloti: [quote name='Cambel'] Jeej :loveu: Jakie maleństwo :loveu: Kocham takie koty Zazdroszczę tylu zwierząt, ja narazie mam tylko chomika, i rybę :roll: Ale niedługo psa :cool3:[/quote]Będziesz miaa ZOO! :evil_lol::evil_lol: [quote name='fidelek2'] A cóż to takiego Duecik wtryniał że taki brudny jest? :loveu:[/quote]Ubabrał się w czymś, dopiero na zdjęciach to zauważyłysmy :roll::lol: [quote] Wygląda jakby chciał ją pożreć...:p[/quote]Bo tak było w istocie :diabloti: [quote] Straaaaaszne!!! Jaka agresywna...:diabloti: taka dostojna dama z Niej a tu czyżby pokazała swe prawdziwe oblicze...? [/quote]Ona już pod koniec miała go dośc :diabloti: I gdy tylko się zbliżał to obnażała zęby i mchała ostrzegawczo łbeb i własnie to złapałam na zdjęciu :evil_lol: [quote] Rude mięciutkie maleństwo :loveu: A przy Fidze wygląda jak taka mała kruszynka, taka kropeczka :loveu: Jest chyba nawet mniejsza niż głowa Figowej, prawda?[/quote]Spokojnie mogłaby siedzieć na łebku Fidze [dyby ta nie brała nóg za pas gdy kota widzi] :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Figa dla mnie bedzie zoo i juz xD Zazdroszcze rudego kicia- a to jest on czy ona wogóle :P? Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Nerul']Figa dla mnie bedzie zoo i juz xD Zazdroszcze rudego kicia- a to jest on czy ona wogóle :P?[/quote]Ona, zostaje jednak RUDA :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie zrobisz tego :mad::mad: Hahah biedny Edzio :diabloti: Mam nadzieję że nie znalazły... :roflt: Sprawa ma sie teraz tak - mała łobuzuje a 'stare' starają trzymać się od niej z daleka, Figa to nawet przebywać w jednym pomieszczeniu z małą nie chce, o Kubie nie wspomnę bo od rana go nie widziałam :lol: [/quote] Sio z tymi bejsbolami! :placz: :placz: Nie znalazly, za to Ed ma uraz na psychice i nie zdziwilabym sie gdybz mial ciaze urojona :evil_lol: :evil_lol: U mnie Ed wial, a Aza dobra Ciotunia sie opiekowala maluszkami :loveu: Ruda :loveu: Ja mialam Rudego :evil_lol: Ciekawe czy zostana jej takie oczka Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [I][COLOR=royalblue]No bo Ala ma kota no nie? xD[/COLOR][/I] Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Chodzi ci o niebieskie? Wątpie pootem kotkom sie robią inne zielone :D:D Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Nerul']Ja bym ją nazwala Honey *__*[/quote]Hah za słodkie :eviltong::eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Sio z tymi bejsbolami! :placz: :placz: Nie znalazly, za to Ed ma uraz na psychice i nie zdziwilabym sie gdybz mial ciaze urojona :evil_lol: :evil_lol: U mnie Ed wial, a Aza dobra Ciotunia sie opiekowala maluszkami :loveu: Ruda :loveu: Ja mialam Rudego :evil_lol: Ciekawe czy zostana jej takie oczka[/quote]Muchy ganiam :evil_lol::evil_lol: Biedny Edzio :placz::placz: Coś Ty najlepszego zrobiła Gosiu? Zabrałaś mu resztki jego męskości i jeszcze TO! :placz: Oczka zapewne będą rude/pomarańczowe jak u mamci :diabloti: [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]No bo Ala ma kota no nie? xD[/COLOR][/I][/quote]Ale jaka znow Ala do jasnej :evil_lol::evil_lol: [quote name='Nerul']Chodzi ci o niebieskie? Wątpie pootem kotkom sie robią inne zielone :D:D[/quote]Łaaaa zielone by były super :loveu::loveu: Ale wątpie :P Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul, w schronisku jest kocia dama z niebieskimi oczetami Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Muchy ganiam :evil_lol::evil_lol: Biedny Edzio :placz::placz: Coś Ty najlepszego zrobiła Gosiu? Zabrałaś mu resztki jego męskości i jeszcze TO! :placz: Oczka zapewne będą rude/pomarańczowe jak u mamci :diabloti: [/quote] Znowu te muchy :shake: ZAPOBIEGAM BEDOMNOSCI OT CO ZOBILAM Ale jakie to slodkie bylo. Takie malenstwa do niego sie tulily, on je myl, a potem bylw wnerw i foch na kotuchy :evil_lol: :evil_lol: I paleczke przejela Aza opieki nad nimi. :loveu: Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [I][COLOR=royalblue]Nie znasz słynnej Ali ma kota i Sierotki ma rysia?? :D[/COLOR][/I] Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No wlasnie- Fig Fig ty bajek nieczytasz. Zanij Fidze do snu czytac xP Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Znowu te muchy :shake: ZAPOBIEGAM BEDOMNOSCI OT CO ZOBILAM Ale jakie to slodkie bylo. Takie malenstwa do niego sie tulily, on je myl, a potem bylw wnerw i foch na kotuchy :evil_lol: :evil_lol: I paleczke przejela Aza opieki nad nimi. :loveu:[/quote]Teraz ktoś tutaj nie zamknął drzwi i naleciały.. Nera pewnie! :x I dobrze zrobiłas :loveu: Azunia to ma cudny charakterek :loveu: [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Nie znasz słynnej Ali ma kota i Sierotki ma rysia?? :D[/COLOR][/I][/quote]Nie oglądam bajek :diabloti: Dzieciaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Teraz ktoś tutaj nie zamknął drzwi i naleciały.. Nera pewnie! :x I dobrze zrobiłas :loveu: Azunia to ma cudny charakterek :loveu: Nie oglądam bajek :diabloti: Dzieciaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Bierz ze mnie przyklad haha :evil_lol: Kazdy na swoj sposob ma cudny charakterek :loveu: Fakt, ona bajek nie oglada. Woli reklamy :eviltong: :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Co znowu ja... Odczepta sie odemnie xD ja tam muchy lubie (to przez ksiedza xDD) Quote
Pianka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jakie fajne zapoznawanie z nowym członkiem rodziny:multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Bierz ze mnie przyklad haha :evil_lol: Kazdy na swoj sposob ma cudny charakterek :loveu: Fakt, ona bajek nie oglada. Woli reklamy :eviltong: :eviltong:[/quote]A dasz pieniążki? :razz: Czy Ty coś sugerujesz? :x :crazyeye: :roflt: :roflt: Super jest ta ostatnia pudliszki :lol: [quote name='Nerul']Co znowu ja... Odczepta sie odemnie xD ja tam muchy lubie (to przez ksiedza xDD)[/quote]Ha! Wydało się! Lubisz muchy i wpuściłaś je do naszej galeryjki :mad: [quote name='Pianka']Jakie fajne zapoznawanie z nowym członkiem rodziny:multi:[/quote]Hahah i to by było na tyle :evil_lol: Kuba przyszedł dziś, zjadł i zwiał :diabloti: Figa unika małej, ona sie z gówniazami nie zadaje 8) Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bryy :multi: :multi: [quote name=':: FiGa ::']A dasz pieniążki? :razz: Czy Ty coś sugerujesz? :x :crazyeye: :roflt: :roflt: Super jest ta ostatnia pudliszki :lol: [/quote] Ja za kastracje Edwarda zaplacilam 30złotych chyba, to bylo w okresie marca kiedy byly ogolnopolskie dni sterylizacji. ;) Za ś.p. Tadzika tez tyle placilam, tylko on mial zupełnie inną narkozę - taką, ze potem przez kilka godzin w domu spal z otwartymi oczami, które trzeba bylo mu zakraplać. :shake: Sio z tym patykiem :placz: A jaka ona jest? Opowiedz, moze jutro jak bede ogladac PB :cool3: to akurat bedzie :razz: Quote
Recommended Posts