paoiii Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 abero napisał(a):Byłam dziś akurat przy wydawaniu Harnasia. Mili,spokojni ludzie, młode małżeństwo(?). Psiak będzie mieszkać na parterze w bloku. O szczegóły można zapytać Anetę, może o coś ich więcej dopytała. Super, bardzo sie ciesze :) Quote
Harnaś Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Harnaś miewa się doskonale, mieszka na Klinach, trafił w bardzo dobre ręce bo moje i mojego męża. Lubi spacerki po bliskim parku oraz pełną miseczkę. Ostatnio nawet był na wycieczce w Kielcach. Quote
paoiii Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Harnaś napisał(a):Harnaś miewa się doskonale, mieszka na Klinach, trafił w bardzo dobre ręce bo moje i mojego męża. Lubi spacerki po bliskim parku oraz pełną miseczkę. Ostatnio nawet był na wycieczce w Kielcach. Super bardzo się cieszę, że jest z Państwem kontakt :) Będe liczyła na wieści i zdjęcia od niego w miarę mozliwości :) Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za dom dla niego! :) Quote
Rumi. Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 No to widze że Harnaś został naszym sąsiadem :D Będziemy się pewnie widywać w parku(chodzę z dwoma sznaucerkami bardzo szczekliwymi....) Czekamy na relację z pierwszych dni ;) Quote
Recommended Posts