Teba Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wróciłam z pracy do domu, zaparkowałam samochód, wyszłam z psami z domu i bach w mojej bramie stoi szczeniak! Przeszłam po sąsiadach, nikt go wcześniej nie widział, nikt nie wie skąd się wziął. Miał tysiąc pcheł i trzy tysiące robali - wszystko już usunięte. Ma ok. 4 miesięcy i właśnie zmienia ząbki. Został z nami. Mieszka sobie w ogrodzie i szybko się nauczył gdzie ma miejsce do spania. Nie niszczy roślin i nie kopie. Ładnie się bawi swoimi zabawkami i szybko się uczy. Na spacerach się pilnuje i non stop patrzy w oczy. A jego oczy są boskie! Imbir szuka dobrego domu - najlepiej jako pies ogrodowy, lub ogrodowo-domowy. Do domu się nie pcha wcale, a futerko ma wystarczające do ogrodu. Fotki: Gdybyście cokolwiek słyszeli - maluch przebywa pod Warszawą. Kontakt do mnie 0-507 741 157 - na sms'y nie odpowiadam. Quote
Sayrel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jestem i zobaczymy co huskyadopcje uda sie zdzialac. Jakis kontakt i lokalizacje moge prosic? edit/doczytalam Poinformuj na watku jakby piesek zostal juz wydany Quote
Teba Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Dobrze dam znać, a tymczasem podnoszę :) Quote
Teba Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Do góry słodziaku :loveu::loveu::loveu: Quote
Teba Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Jutro przyjeżdza pewna rodzina zapoznać się z Imbirem... zobaczymy co z tego będzie. Ja już standardowo jak przyjeżdża ktoś kto nie jest polecony przez dogomaniak to jestem negatywnie nastawiona :roll: Quote
Teba Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Imbir rano pojechał do nowego domu. Zainteresowanie mnie zdziwiło bo jak wcześniej miał na DT mieszańca husky to nikt go nie chciał mimo tego, że był dużo młodszy od Imbira. Dziękuję wszystkim za pomoc :p Quote
Recommended Posts