zmora0 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Chciałabym się dowiedzieć, jak to jest z waszymi suczkami. Ile z nich jest wysterylizowanych i ćwiczy agi? Chodzi mi głównie o te, które zostały wysterylizowane gdy już ćwiczyły. Mam możliwość sterylki mojej suczki, ale boję się, że będzie większą pierdołą niż jest.. Czy w jakiś sposób zmienił się suczek charakter? plusy i minusy sterylki patrząc pod kontem psich sportów? Quote
MakeBelieve Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja moją sucz wysterylizowałam jak już ćwiczyła ;) I żyje. Plusem jest to, że nie trzeba przerywać treningów na czas cieczki- u nas to były 3 tygodnie. I jak jej sie zbliżała cieczka to już treningi poszły gdzieś, bo była ciągle mega rozproszona. Quote
zmora0 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Czyli jej zapał do pracy sie nie zmniejszył? :D Fakt, cieczki to problem, szczególnie dni płodne, bo inaczej to nie ciągnie do samców. No cóż, pewnie i tak i tak będzie wysterylizowana.. Quote
MakeBelieve Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Moja akurat do psów nie ciągnęła, bo ich się boi ;) Ale już wiedziałam, kiedy młoda bd mieć cieczke, bo na placu zachowywała się jak nie ona. A zapału nie straciła, nadal chętnie pracuje ^ Quote
Recommended Posts