Asia_Klero Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jejku Sabcia już myslalam ze teraz jest jej lepiej i nic jej nie grozi a tu chorubsko żeby tylko udalo sie serduszko unormować. Jakieś wieści są o niej? Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Asia_Klero napisał(a):Jejku Sabcia już myslalam ze teraz jest jej lepiej i nic jej nie grozi a tu chorubsko żeby tylko udalo sie serduszko unormować. Jakieś wieści są o niej? Sabcia niestety odeszła rano za Tęczowy Most :-( miała straszne duszności... Serduszko był w tragicznym stanie :-(:-(:-( Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No nie:placz::placz::placz: ona była taka wspaniala tym bardziej teraz kiedy przebywała miedzy ludzmi ona chyba czuła że odejdzie:-(:-( czemu te wszystkie wspaniale psy tak odchodza:shake:nie pogodze sie z tym nigdy Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 W tym wszystkim jedno mnie cieszy, że zdążyłyśmy jeszcze namówić Sabcię do mieszkania przy biurze... że nie siedziała już za schroniskiem - tylko tyle co z nami na spacerki... To moje ostatnie zdjęcie Sabci, jakoś z końca marca :roll: Żegnaj mój aniołku... Quote
Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jeszcze było takie piękne zdjęcie pana Tomczaka Sabo-Diana mieszkała w Psitulu od 28.04.2003. Ponad siedem lat. :( Quote
Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Będę! Wezmę, aparat, kamerę i spis psiaków jakie mamy na allegro - uaktualniam to od rana, żeby było wszystko w jednym miejscu. Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 OK. :) ja postaram się tak wszystko zorganizować, żeby mieć czas :) Quote
Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Super, Mysiu, czy mnie się coś myli, czy Ami znalazł dom? I czy Szira coś znalazła, czy do nas trafi? A Mała? Nie ma jej na stronie psitulskiej. Jest jeszcze u nas? Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Ami? Czyli Ruczi, na stronce jest jako Ruczi, dlatego mogłaś nie zauważyć... http://www.psitulmnie.pl/galeria.php?pid=1552&statusid=1&animaltype=4&virtual= On jak do schroniska trafił dostał na imię Ruczi i długo długo z tym imieniem funkcjonował, a potem dotarliśmy do jego właścicieli i w domu nazywał się Ami ;) Pani miała przyprowadzić Szirę jeśli nie znajdzie się dom w ciągu dwóch tygodni, no i nie przyprowadziła, ale właściwie chyba trzeba do tej Pani zadzwonić zapytać... A Mała zwiała ze schroniska już jakiś czas temu... Raz już zwiała, ale wróciła, a teraz nie ma jej od dłuższego czasu.... Quote
Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 O Kurczę... Mam nadzieję, że znajdzie sobie dom... Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 jej już nie ma długo... z miesiąc na pewno.... Nie mieliśmy żadnej interwencji, ani nikt jej nie przeprowadził. To ładna i młodziutka suczka, wiec mam nadzieje, że ktoś ją przygarnął, najważniejesze, że jest wysterylizowana. Quote
Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 On był w boksie z jakimś przemiłym, dużym ciemnym psem - który skradł mi serce. Co to za jeden? Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Bjutko to Kwizer ;) Jeszcze chyba nigdzie go nie wstawiałam, chociaż jest juz dość trochę u nas, ale miał jakieś problemy z bioderkami i cały czas dostawał metacam, jednak w czwartek był na rtg i już wszystko OK. więc myslę, że możemy spokojnie zaczać go ogłoszać... Quote
Bjuta Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wielki z niego przytulas! Prawie się przecisnął przez kratę, żeby mnie polizać! Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 jest młodziutki, bardzo energiczny, ale i charakterek ma ;) Quote
Recommended Posts