Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Jejku Sabcia już myslalam ze teraz jest jej lepiej i nic jej nie grozi a tu chorubsko żeby tylko udalo sie serduszko unormować. Jakieś wieści są o niej?

Sabcia niestety odeszła rano za Tęczowy Most :-( miała straszne duszności... Serduszko był w tragicznym stanie :-(:-(:-(

Posted

No nie:placz::placz::placz: ona była taka wspaniala tym bardziej teraz kiedy przebywała miedzy ludzmi ona chyba czuła że odejdzie:-(:-( czemu te wszystkie wspaniale psy tak odchodza:shake:nie pogodze sie z tym nigdy

Posted

W tym wszystkim jedno mnie cieszy, że zdążyłyśmy jeszcze namówić Sabcię do mieszkania przy biurze... że nie siedziała już za schroniskiem - tylko tyle co z nami na spacerki... To moje ostatnie zdjęcie Sabci, jakoś z końca marca :roll:

Żegnaj mój aniołku...

Posted

Super, Mysiu, czy mnie się coś myli, czy Ami znalazł dom?
I czy Szira coś znalazła, czy do nas trafi?
A Mała? Nie ma jej na stronie psitulskiej. Jest jeszcze u nas?

Posted

Ami? Czyli Ruczi, na stronce jest jako Ruczi, dlatego mogłaś nie zauważyć... http://www.psitulmnie.pl/galeria.php?pid=1552&statusid=1&animaltype=4&virtual= On jak do schroniska trafił dostał na imię Ruczi i długo długo z tym imieniem funkcjonował, a potem dotarliśmy do jego właścicieli i w domu nazywał się Ami ;)
Pani miała przyprowadzić Szirę jeśli nie znajdzie się dom w ciągu dwóch tygodni, no i nie przyprowadziła, ale właściwie chyba trzeba do tej Pani zadzwonić zapytać...
A Mała zwiała ze schroniska już jakiś czas temu... Raz już zwiała, ale wróciła, a teraz nie ma jej od dłuższego czasu....

Posted

jej już nie ma długo... z miesiąc na pewno.... Nie mieliśmy żadnej interwencji, ani nikt jej nie przeprowadził. To ładna i młodziutka suczka, wiec mam nadzieje, że ktoś ją przygarnął, najważniejesze, że jest wysterylizowana.

Posted

Bjutko to Kwizer ;) Jeszcze chyba nigdzie go nie wstawiałam, chociaż jest juz dość trochę u nas, ale miał jakieś problemy z bioderkami i cały czas dostawał metacam, jednak w czwartek był na rtg i już wszystko OK. więc myslę, że możemy spokojnie zaczać go ogłoszać...