Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooo i się stydłam [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-410.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie stydaj się, kobito :loveu: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie stydaj się, kobito :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dopssszzz:lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie no nikt w nic nie watpi tak tylko nachodzi mnie podejrzenie że złe chumorki dzieci odbijają się raczej na tych piekniejszych połówkach rodziny:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku [quote name='Iza i Avanti']Wirzą, wierzą... Nie pakaj :loveu: No właśnie. Bo szpetna połówka śpi i chrapie i ma wsio w nosie :angryy: Cmokam równie mocno! Muuuuuuuuuuuuuuua[/quote] Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake: Ja też cmoknę :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake: Ja też cmoknę :buzi:[/quote] Menrzusiu! Ty nasz debilku ;) :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Podobają mi się te Wasze "dialogi na cztery nogi"....;) Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Jagoda*']Podobają mi się te Wasze "dialogi na cztery nogi"....;)[/quote] Prawda, że są słodkie? Jak cukiereczki...:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Ty nasz debilku ;) :loveu:[/quote] JeNdza :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Jagoda*']Podobają mi się te Wasze "dialogi na cztery nogi"....;)[/quote] Na cztery łapy i merdający kikutek :razz: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Prawda, że są słodkie? Jak cukiereczki...:eviltong:[/quote] Noooooooo......jak mentosy w butelce z colą :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś']JeNdza :loveu:[/quote] Eeeeeeeeee, tam. Od razu jendza! Powidz lepiej, że mnie lubisz :cool3:;) [quote name='Menrzuś']Na cztery łapy i merdający kikutek :razz:[/quote] A kto ma ten kikutek?:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [quote name='Menrzuś']Noooooooo......jak mentosy w butelce z colą :diabloti:[/quote] Jak marcepan!!!! :mad: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty to własnie na odwrót jest.....no ale wiesz mój maz jak jest zmeczony to idzie zalic...a ja no coz ja w tedy siłą rzeczy nie moge bo mam dyzur..i tak jest zawsze....my nie mamy wyboru:p[/COLOR][/FONT][/B] Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake: Ja też cmoknę :buzi:[/quote][B][COLOR=#008000]Srata tata.....nikt niczego nie wmawia tylko tak jest wygodniej żeby udawać że się nie potrafi[/COLOR][/B]:cool3: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza ty pracuj w tej pracy a nie plotkuj mnie tu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][B][COLOR=#008000]Srata tata.....nikt niczego nie wmawia tylko tak jest wygodniej żeby udawać że się nie potrafi[/COLOR][/B]:cool3: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza ty pracuj w tej pracy a nie plotkuj mnie tu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jebłuszkowa! Ty mie tu nie szczuj :diabloti: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jebłuszkowa! Ty mie tu nie szczuj :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No so ty ja cię nie szczuję ja cię sledze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Eeeeeeeeee, tam. Od razu jendza! Powidz lepiej, że mnie lubisz :cool3:;) A kto ma ten kikutek?:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jak marcepan!!!! :mad:[/quote] Normalnie szaleję za Tobą :loveu: Jaki kikutek? A na czyim wątku jesteśmy? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scared::scared::scared::scared: siem bojam :scared::scared::scared::scared: i uciekam... Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Normalnie szaleję za Tobą :loveu: [SIZE=3][COLOR=red][B]Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny! Jabcokowa! Syszysz? [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Menrzuś mnie uwielbia :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE] Jaki kikutek? A na czyim wątku jesteśmy? :razz:[/quote] Na Avantiego? :evil_lol: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [QUOTE]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scared::scared::scared::scared: siem bojam :scared::scared::scared::scared: i uciekam... [/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti'][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny! Jabcokowa! Syszysz? Menrzuś mnie uwielbia :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scared::scared::scared::scared: siem bojam :scared::scared::scared::scared: i uciekam...[/quote] Miło sobie weekenduj :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Na Avantiego? :evil_lol:[/quote] Trochę to inaczej ująłem :eviltong: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Uważaj, bo jeszcze ze złotej, staniesz się szarą renetką :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][SIZE=3][COLOR=red]To[COLOR=red] nie biegasz z tym? :mad:I z tym?[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] :lmaa: I z tym? :chainsaw: Z tym również nie? :2gunfire: I z tym nie? :snipersm: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=red]Jej, jak mi ulżyło... :mdleje:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Noooooooooooo! Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Za chwilkę zbieram się do domciu! W końcu łikend. I tak zleci: srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru! I już ponierdziałek! Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś'] Uważaj, bo jeszcze ze złotej, staniesz się szarą renetką :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]M[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][FONT=Century Gothic][COLOR=green]enrzus ty mnie nie stasz bo się jakac zaczne ja mam wystarczajaco[/COLOR][/FONT] duzo stresów:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Iza i Avanti']Noooooooooooo![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooooo i jestem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Za chwilkę zbieram się do domciu! W końcu łikend. I tak zleci: srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru! I już ponierdziałek![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem o czym mówisz...mów mi jeszcze :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]To nie biegasz z tym? :mad:I z tym? :lmaa: I z tym? :chainsaw: Z tym również nie? :2gunfire: I z tym nie? :snipersm: [/COLOR] [FONT=Century Gothic][COLOR=red]Jej, jak mi ulżyło... :mdleje:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie biegam...wiem że to nudne ale cóż ja tak tylko kukam co robisz w swoim blogasku:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]M[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][FONT=Century Gothic][COLOR=green]enrzus ty mnie nie stasz bo się jakac zaczne ja mam wystarczajaco[/COLOR][/FONT] duzo stresów:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] biedne jabłuszko :glaszcze: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Menrzuś']biedne jabłuszko :glaszcze:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No biedne biedne nic mnie nie oszczędza:shake:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No biedne biedne nic mnie nie oszczędza:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no to Ci zaśpiewam: [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4848/08020923075536um7.gif[/IMG] Jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snu. Jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu...... tzn tylko tu ;) Quote
Recommended Posts