Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie no nikt w nic nie watpi tak tylko nachodzi mnie podejrzenie że złe chumorki dzieci odbijają się raczej na tych piekniejszych połówkach rodziny:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku

[quote name='Iza i Avanti']Wirzą, wierzą... Nie pakaj :loveu:

No właśnie. Bo szpetna połówka śpi i chrapie i ma wsio w nosie :angryy:

Cmokam równie mocno! Muuuuuuuuuuuuuuua[/quote]
Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake:
Ja też cmoknę :buzi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku

Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake:
Ja też cmoknę :buzi:[/quote]

Menrzusiu! Ty nasz debilku ;) :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']JeNdza :loveu:[/quote]

Eeeeeeeeee, tam. Od razu jendza! Powidz lepiej, że mnie lubisz :cool3:;)

[quote name='Menrzuś']Na cztery łapy i merdający kikutek :razz:[/quote]

A kto ma ten kikutek?:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

[quote name='Menrzuś']Noooooooo......jak mentosy w butelce z colą :diabloti:[/quote]

Jak marcepan!!!! :mad:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty to własnie na odwrót jest.....no ale wiesz mój maz jak jest zmeczony to idzie zalic...a ja no coz ja w tedy siłą rzeczy nie moge bo mam dyzur..i tak jest zawsze....my nie mamy wyboru:p[/COLOR][/FONT][/B]

Ja też cmoknę :buzi:[/quote][B][COLOR=#008000]Srata tata.....nikt niczego nie wmawia tylko tak jest wygodniej żeby udawać że się nie potrafi[/COLOR][/B]:cool3:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza ty pracuj w tej pracy a nie plotkuj mnie tu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][COLOR=#008000]Srata tata.....nikt niczego nie wmawia tylko tak jest wygodniej żeby udawać że się nie potrafi[/COLOR][/B]:cool3:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza ty pracuj w tej pracy a nie plotkuj mnie tu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jebłuszkowa! Ty mie tu nie szczuj :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jebłuszkowa! Ty mie tu nie szczuj :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No so ty ja cię nie szczuję ja cię sledze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Eeeeeeeeee, tam. Od razu jendza! Powidz lepiej, że mnie lubisz :cool3:;)

A kto ma ten kikutek?:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Jak marcepan!!!! :mad:[/quote]

Normalnie szaleję za Tobą :loveu:
Jaki kikutek? A na czyim wątku jesteśmy? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Normalnie szaleję za Tobą :loveu:

[SIZE=3][COLOR=red][B]Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny! Jabcokowa! Syszysz? [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Menrzuś mnie uwielbia :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE]

Jaki kikutek? A na czyim wątku jesteśmy? :razz:[/quote]

Na Avantiego? :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:scared::scared::scared::scared:

siem bojam

i uciekam... [/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Iza i Avanti'][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny! Jabcokowa! Syszysz?

Menrzuś mnie uwielbia :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

siem bojam

i uciekam...[/quote]

Miło sobie weekenduj :multi:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Na Avantiego? :evil_lol:[/quote]

Trochę to inaczej ująłem :eviltong:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Uważaj, bo jeszcze ze złotej, staniesz się szarą renetką :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][SIZE=3][COLOR=red]To[COLOR=red] nie biegasz z tym? :mad:I z tym?[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] :lmaa: I z tym? :chainsaw: Z tym również nie? :2gunfire: I z tym nie? :snipersm: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=red]Jej, jak mi ulżyło... :mdleje:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Noooooooooooo!

Posted

[quote name='Menrzuś']
Uważaj, bo jeszcze ze złotej, staniesz się szarą renetką :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]M[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][FONT=Century Gothic][COLOR=green]enrzus ty mnie nie stasz bo się jakac zaczne ja mam wystarczajaco[/COLOR][/FONT] duzo stresów:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti']Noooooooooooo![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooooo i jestem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Za chwilkę zbieram się do domciu! W końcu łikend.

I tak zleci: srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru! I już ponierdziałek![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem o czym mówisz...mów mi jeszcze :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]To nie biegasz z tym? :mad:I z tym? :lmaa: I z tym? :chainsaw: Z tym również nie? :2gunfire: I z tym nie? :snipersm: [/COLOR]

[FONT=Century Gothic][COLOR=red]Jej, jak mi ulżyło... :mdleje:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie biegam...wiem że to nudne ale cóż ja tak tylko kukam co robisz w swoim blogasku:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]M[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][FONT=Century Gothic][COLOR=green]enrzus ty mnie nie stasz bo się jakac zaczne ja mam wystarczajaco[/COLOR][/FONT] duzo stresów:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

biedne jabłuszko :glaszcze:

Posted

[quote name='Menrzuś']biedne jabłuszko :glaszcze:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No biedne biedne nic mnie nie oszczędza:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No biedne biedne nic mnie nie oszczędza:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no to Ci zaśpiewam:

[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4848/08020923075536um7.gif[/IMG]

Jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snu.
Jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu...... tzn tylko tu ;)