Yana Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 dzidziula śliczna i jaka już duża :loveu: a na tym zdjęciu z rogacizną to mamusia-Izunia ? :razz: Avanti pięknie wydląda i jest w świetnej formie mimo iż pycholek już siwiutki :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Taaaaaaaaaaa... Obok rogacizny to ja... Quote
Yana Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaa... Obok rogacizny to ja...[/quote] a tak myślałam, miło zobaczyć :lol: Quote
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Graficiara wymiata!:evil_lol: [url]http://img508.imageshack.us/img508/540/20090825658.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Yana']a tak myślałam, miło zobaczyć :lol:[/quote] ................:cool1:................. Quote
Iza i Avanti Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Graficiara wymiata!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img508.imageshack.us/img508/540/20090825658.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Boska jest, wiem! :p Quote
Iza i Avanti Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='dbsst']cześć Dziewczyny i chłopaku :cool1:[/quote] Cześć Debe! :loveu: Quote
apple Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też chcę cześć:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja też chcę cześć:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć Jabełko :loveu: Quote
apple Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabełko :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Dominika74 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 to jak wy się witacie, to i ja się przywitam, chociaż mi zły zalały klawiaturę i nic nie widzę.............. Quote
Iza i Avanti Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Domi... Ja dopiero dziś przeczytałam.... Aisha i di wysyłały mi wczoraj sms-y, ale ich nie zobaczyłam... Tel .w torebce sobie leżał... No a dziś z rana dostałam obuchem w łep... Quote
Dominika74 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 NIe chcę Ci zaśmiecać wątku Iza. Nie wierzę, że Eli już nie ma, chociaż jej choroba na to wskazywała, że Ela nas opuści. Jest mi tak strasznie smutno. Mam tylko nadzieję, że właśnie teraz przytula swoję Beleczkę i ukochanego Rufusa i wszystkie inne boksie, którymi się opiekowała tu. Teraz ma jeszcze więcej pracy po drugiej stronie Tęczowego Mostu. Tyle ich tam biega.... i każdy chce być wymiziany....... A może teraz łatwiej nam będzie się z nimi rozstawać, kiedy wiemy, że to nie kto inny ale właśnie Żywa będzie ich witac po tej drugiej stronie i pomagac im czekać na nas.... Idę się wyryczeć. Quote
apple Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam.....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam.....[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja tysz..... Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Dzięki kobitki za meldunki z frontu ;-) Quote
bonita Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [COLOR=Blue][I][B]Ja jestem z samego rańca:cool3: [/B][/I][/COLOR] Quote
kwiatek82 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Ja jestem z samego rańca:cool3: [/B][/I][/COLOR][/quote] ja też :eviltong: Jaki dziadzio Avanti - słodziak z niego !!! a Twoj córa no no pozazdrościć, ślicznotka mała :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='kwiatek82']ja też :eviltong: Jaki dziadzio Avanti - słodziak z niego !!! a Twoj córa no no pozazdrościć, ślicznotka mała :loveu:[/quote] Dziękujemy za komplementy! :p Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Ja jestem z samego rańca:cool3: [/B][/I][/COLOR][/quote] Widzę! :loveu: Quote
bonita Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [COLOR=Blue][I][B]A Zuzia to już taka wielka dziewczynka:crazyeye: Ja pamiętam takie maleństewko:loveu: ....dobrze że my cały czas tak samo młodo wyglądamy:cool1::evil_lol: [/B][/I][/COLOR] Quote
apple Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='e.v.a']ja tysz.....[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I co się chwalisz:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]A Zuzia to już taka wielka dziewczynka:crazyeye: Ja pamiętam takie maleństewko:loveu: ....dobrze że my cały czas tak samo młodo wyglądamy:cool1::evil_lol: [/B][/I][/COLOR][/quote] Pannica taka, że hoho! A jaka pyskata! :evil_lol: Taaaaaaaaaaa:cool1: Quote
Recommended Posts