Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja lece do przodu? To ty się smycys z tyłu............

10 min!:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

NieF! :eviltong: Jadem, bom stęsknione TZ-towskiego zrzędzenia i kwików małej :evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ty flanelko! :evil_lol:

Chciałabyś! Mało tego- zara jadę do domu! :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Fla co?:crazyeye:

FINIA! FINIA! FINIA jestes i tyle:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to ic ic........ale zobaczysz przyjdziesz jeszcze do mnie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Buziol!:loveu: A buzioli 100 dla Alutki, jak wrócisz do domu! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ojejku! Za flanelkę się spfypfałaś? No sooooooooo Ty! :roll:

Kofam Cię! :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie za flanelke:evil_lol:....za to ze idziesz do domu:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachaaaaaa :cool1: To jeszcze posiedzem! 5 minut :evil_lol:

A czemu tak do przodu lecisz????[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja lece do przodu? To ty się smycys z tyłu............

10 min!:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']NieF! :eviltong: Jadem, bom stęsknione TZ-towskiego zrzędzenia i kwików małej :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to ic ic........ale zobaczysz przyjdziesz jeszcze do mnie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A gdzie Ty tu paskudy widzisz???? :crazyeye: I Co się obraża???[/quote]
no jak co no jak co od wczoraj mi zle życzycie z japkową :cool1::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']no jak co no jak co od wczoraj mi zle życzycie z japkową :cool1::eviltong::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]MY? Co robimy? Ojjj Efff.....pitolisz.......albo zmien selera albo bierz połowę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]MY? Co robimy? Ojjj Efff.....pitolisz.......albo zmien selera albo bierz połowę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:hmmmm: selera??:niewiem: a co selery sa halucynogenne ??:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:hmmmm: selera??:niewiem: a co selery sa halucynogenne ??:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahaha:roflt:....dokładnie...uważaj na selery nie sa takie zdrowe jak się o nich mówi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahaha:roflt:....dokładnie...uważaj na selery nie sa takie zdrowe jak się o nich mówi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin: wymiekam z tego selera [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']j[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ednym słowem takich trzech jak my dwie to nie ma ani jednej:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: wymiekam z tego selera [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też......juz mi się dawno taka zajebista literówka nie zdarzyła :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też......juz mi się dawno taka zajebista literówka nie zdarzyła :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin: no musze ci przyznac racje :grin:
a ja dawno takiej literowki nie wychwycilam :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: no musze ci przyznac racje :grin:
a ja dawno takiej literowki nie wychwycilam :evil_lol:[/quote]j[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ednym słowem takich trzech jak my dwie to nie ma ani jednej:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Och ale się posmiałam.....brzuch mnie boli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin: ja wymiękam :grin:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Och ale się posmiałam.....brzuch mnie boli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]oby nie za bardzo.....:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
:eviltong::eviltong::eviltong:no nie mow ze sie tak martwisz o mnie:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć! Selerka?:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A może lanserka? :cool3:

[QUOTE]jbk A ja nie wiem, o czym tu mowa :-(

:placz::placz::placz:

Przez tą robotę jestem kompletnie nie w temacie :-(

:placz::placz::placz:[/QUOTE]

To czytaJ., kobito! Czytaj!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

To czytaJ., kobito! Czytaj![/quote]

Będę się starać, ale przy tym nawale klientów może być kiepsko :angryy: