Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']a mnie jak dopada za niskie cisnienie to pije kaff biore prochh i ide zZZZzzzZZzzzz..... :evil_lol:

czesc złociutka:loveu::loveu::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaaaaa....gdybym tak mogła:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']a mnie jak dopada za niskie cisnienie to pije kaff biore prochh i ide zZZZzzzZZzzzz..... :evil_lol:

czesc złociutka:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Następna! Co Wy macie z tym spaniem? Gdybym ja tak mogła... :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To są te złośnice bezdzietne i te co mają odchowane.....tak się znęcać nad nami biednymi:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Prawda! A Ty przychodzisz z bólem do domu, z nadzieją na odrobinę ciszy, a tu Twoje maleństwo "napierd..a" Ci nad głową: mama to, mama tamto, daj, nie, nie, nie................. :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Następna! Co Wy macie z tym spaniem? Gdybym ja tak mogła... :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To są te złośnice bezdzietne i te co mają odchowane.....tak się znęcać nad nami biednymi:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To są te złośnice bezdzietne i te co mają odchowane.....tak się znęcać nad nami biednymi:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no poki co bezdzietna :roll:
jak bede dzietna to wy juz odchowane:roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Prawda! A Ty przychodzisz z bólem do domu, z nadzieją na odrobinę ciszy, a tu Twoje maleństwo "napierd..a" Ci nad głową: mama to, mama tamto, daj, nie, nie, nie................. :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo żeby tylko...mama oc jest jeszcze...tu...pokaż, zrób itp itd.....masakra:evil_lol:......a potem to samo Tz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]no poki co bezdzietna :roll:
jak bede dzietna to wy juz odchowane:roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zemsta bedzie slodka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo żeby tylko...mama oc jest jeszcze...tu...pokaż, zrób itp itd.....masakra:evil_lol:......a potem to samo Tz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zemsta bedzie slodka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nooooooooooooo... Albo ryczy i wścieka się nie wiadomo o co :crazyeye::placz:

:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zemsta bedzie slodka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
taka z ciebie dogocióła :obrazic:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nooooooooooooo... Albo ryczy i wścieka się nie wiadomo o co :crazyeye::placz:

:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jakbys u mnie była:evil_lol: Ojjj ciotka nawet nie wiesz jak się cieszę, że ty też to przezywasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]taka z ciebie dogocióła :obrazic:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyjaźń przyjaźnią a sprawiedliwość musi być:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jakbys u mnie była:evil_lol: Ojjj ciotka nawet nie wiesz jak się cieszę, że ty też to przezywasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyjaźń przyjaźnią a sprawiedliwość musi być:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jesoooooooooooo! A ja myślałam, że jestem sama! Aż popłakałam się z radości :placz:

O! I tu macie, dogociółko świętą rację! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooooo! A ja myślałam, że jestem sama! Aż popłakałam się z radości :placz:

O! I tu macie, dogociółko świętą rację! :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie jesteś! Som my dwie:sweetCyb:

Prawda?:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie jesteś! Som my dwie:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Prawda?:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czternaście lat temu byłabym z Wami............. A teraz - zakupy przyniesie, wyręczy w różnych rzeczach, ba! mamusię na rękach ponosi :)

Posted

[quote name='jbk']Czternaście lat temu byłabym z Wami............. A teraz - zakupy przyniesie, wyręczy w różnych rzeczach, ba! mamusię na rękach ponosi :)[/quote]

FINIA!!!! :eviltong:

Cześć Dżołanko! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']FINIA!!!! :eviltong:

Cześć Dżołanko! :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Fińska Finia:evil_lol:

cześć Cioteńko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Aśku! A ja siedzę i się opieprzam! :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ładnie ty się opieprzasz a ja cieżko pracuję:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ładnie ty się opieprzasz a ja cieżko pracuję:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No bo ktoś musi pracować, aby opieprzać mógł się ktoś! :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja nie jestem paskuda- ale Iza na bank jest:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmm no to może się zamienimy...już się poopieprzałaś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jabcokowa! Ty flanelko! :evil_lol:

Chciałabyś! Mało tego- zara jadę do domu! :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']:obrazic: czesc paskudy :loveu::eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja nie jestem paskuda- ale Iza na bank jest:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]No bo ktoś musi pracować, aby opieprzać mógł się ktoś! :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmm no to może się zamienimy...już się poopieprzałaś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Fla co?:crazyeye:

FINIA! FINIA! FINIA jestes i tyle:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ojejku! Za flanelkę się spfypfałaś? No sooooooooo Ty! :roll:

Kofam Cię! :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie za flanelke:evil_lol:....za to ze idziesz do domu:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

:loveu::loveu::loveu:[/quote]

AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachaaaaaa :cool1: To jeszcze posiedzem! 5 minut :evil_lol:

A czemu tak do przodu lecisz????