Iza i Avanti Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='Yana']przyszłyśmy się przywitać :p[/quote] Cześć Kobitki :loveu: [QUOTE]jbk Pokażę Ci, na co mam ochotę w tej chwili - [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/zywnosc/10.gif[/IMG] Niestety, mam tylko to - [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/zywnosc/4.gif[/IMG][/QUOTE] Ja też! :placz: [QUOTE]apple [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/avanti-armida-24845-post11908395/#post11908395"] [/URL] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cieszę się że mam na ciebie taki powalający wpływ:diabloti: Cześć Ciotka...a kaj ty? Robotajesz?:-o[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Mam strrrrrrrrrrrrrrrraszny zajob dzisiaj! :shake: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kobitki :loveu: Ja też! :placz: Mam strrrrrrrrrrrrrrrraszny zajob dzisiaj! :shake:[/quote] Ucieknijmy! Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kobitki :loveu: Ja też! :placz: Mam strrrrrrrrrrrrrrrraszny zajob dzisiaj! :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czym Cię tak męczą Aniołku?:calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czym Cię tak męczą Aniołku?:calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No jak to czym? Prrrrrrrrrrracą! :placz: Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='jbk']Ucieknijmy![/quote] No to dawaj! :evil_lol: Pocieszam się tym, że za jakieś 20 min wychodzę :roll: Quote
aneczka23 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Akurat jak jak se przyszłam, to musiałaś pójść:placz: Mimo wszystko buziaki :loveu: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: uch pół dnia w kuchni spędziłam :mdleje: nie mam sil:roll: Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Izunia, dzień dobry ;)) Strasznie się cieszę, że dziś piąteczek, bo jutro spacer wielopsowy, a w niedzielę jadę sobie do Krakowa ;)) Będzie fajosko :) Quote
apple Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeeeeeeezzzzddddem!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeeeeeeezzzzddddem!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A ja zaraz za Tobą ;) Quote
e.v.a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='jbk']A ja zaraz za Tobą ;)[/quote] a ja za wami :loveu: Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
Selket Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 O jaaaaaaaaaaa.....jakże mnie tu dawno nie było:oops::crazyeye: WYbaczysz mi Izunia me niedopatrzenie???:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Dzień dobry Dziewczyny :loveu: Dziękuję za odwiedziny! Od wczoraj tak mnie głowa napier...a, że nie mogę się na niczym skupić :placz: I nic, żadne tabletki mi nie pomagają! :-( Quote
jbk Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Dziewczyny :loveu: Dziękuję za odwiedziny! Od wczoraj tak mnie głowa napier...a, że nie mogę się na niczym skupić :placz: I nic, żadne tabletki mi nie pomagają! :-([/quote] Mój sposób, to nasmarować głowę kotkiem (świątynia niebios się to chyba nazywa tak naprawdę) i iść spać :) Buziaczki Izunia :) Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='jbk']Mój sposób, to nasmarować głowę kotkiem (świątynia niebios się to chyba nazywa tak naprawdę) i iść spać :) Buziaczki Izunia :)[/quote] Spać to mogę iść... wieczorem :placz: Quote
apple Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Dziewczyny :loveu: Dziękuję za odwiedziny! Od wczoraj tak mnie głowa napier...a, że nie mogę się na niczym skupić :placz: I nic, żadne tabletki mi nie pomagają! :-([/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka...wiem co czujesz, tez tak mam- to cisnienie - skacze sobie jak chce:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka...wiem co czujesz, tez tak mam- to cisnienie - skacze sobie jak chce:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A dziś mnie nie booooooooooli! La, la, la! :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A dziś mnie nie booooooooooli! La, la, la! :bigcool::bigcool::bigcool:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A mnie napier......a:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A mnie napier......a:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A na mnie się już zaczaił... :placz: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A na mnie się już zaczaił... :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To bier procha od razu....zanim zaatakuje na dobre:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a mnie jak dopada za niskie cisnienie to pije kaff biore prochh i ide zZZZzzzZZzzzz..... :evil_lol: czesc złociutka:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts