jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jak przekonać własną matkę, że powinna sprzedać samochód? :cool1: Nie stać ją na ciągłe naprawy, a uparła się, że go nie sprzeda... Bo "Co ona sobie kupi" :roll: Grrrrrrrrrrrrr[/quote] Obawiam się, że w tym temacie Ci nie poradzę, moja mamusia jest uparta identycznie jak ja, nie da się jej przekonać ;) Dlatego nie mam doświadczenia ;) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć dżołana! Pit-ulisz się? :diabloti:[/quote] PITulę się z PITami aż mi wyłażą uszami :angryy: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wybieram psy i sex a żarcie jest ocenzurowane:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy:[/quote] Nie pokrywajcie więcej. Powiedz, że nie masz kasy. Każ za swój zapłacić. Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaak! Ja go czasem PITole:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale to podlicz jej wszystko (czarno na białym) i pokaż że za te pieniadze to miała by nowy, lepszy, który mniej pali i nie jest tak awaryjny[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jesteś...ja zwykle:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podliczyć koszty napraw.......znaleść inne autko w rozsądnej cenie.....odpowiednio je zareklamowac.........i juz- proste co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti:[/quote] Sex? A czy to się je??? :evil_lol::roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jbk']Nie pokrywajcie więcej. Powiedz, że nie masz kasy. Każ za swój zapłacić.[/quote] Asia! Ona musi dojechać do Zuzki z Gliwic... Ale z drugiej strony patrząc- są pociągi na trasie Gliwice-Katowice... Eeeeeeeeeeeech... Szkoda gadać... Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Asia! Ona musi dojechać do Zuzki z Gliwic... Ale z drugiej strony patrząc- są pociągi na trasie Gliwice-Katowice... Eeeeeeeeeeeech... Szkoda gadać...[/quote] Z mamami to tak jest, że czasem ciężko się dogadać ;) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='evaxon']a co tu sie dzieje???:mad::mad::mad:[/quote] Dyskusja ;) A co, nie widać? Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A Ty co mi tu wykałaczkami machasz??? :cool3:[/quote] Izunia! Dobry wieczór kochana :) Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='evaxon']a co tu sie dzieje???:mad::mad::mad:[/quote] A Ty co mi tu wykałaczkami machasz??? :cool3: Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam się do Ciebie uśmiechnąc:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jabłuszkowa wszędzie dziś zęby szczerzy, chyba świeżo wybielone ma ;) Cześć Izunia :) :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam się do Ciebie uśmiechnąc:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ależ masz piękny uśmiech! :loveu: Cześć Jabłuszko! Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='evaxon']jestem:multi: tym razem bez wykałaczki :cool1:[/quote] Cześć Ewcia! :loveu: Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ależ masz piękny uśmiech! :loveu: Cześć Jabłuszko![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przecież wiem:roll:.....aleś hAmerykę odkryła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przecież wiem:roll:.....aleś hAmerykę odkryła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye: Bosz! Twój samokrytycyzm mnię powala :roll: Cześć ciotka!:loveu: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Pokażę Ci, na co mam ochotę w tej chwili - [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/zywnosc/10.gif[/IMG] Niestety, mam tylko to - [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/zywnosc/4.gif[/IMG] Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Bosz! Twój samokrytycyzm mnię powala :roll: Cześć ciotka!:loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cieszę się że mam na ciebie taki powalający wpływ:diabloti: Cześć Ciotka...a kaj ty? Robotajesz?:-o[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts