Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jak przekonać własną matkę, że powinna sprzedać samochód? :cool1: Nie stać ją na ciągłe naprawy, a uparła się, że go nie sprzeda... Bo "Co ona sobie kupi" :roll: Grrrrrrrrrrrrr[/quote]

Obawiam się, że w tym temacie Ci nie poradzę, moja mamusia jest uparta identycznie jak ja, nie da się jej przekonać ;) Dlatego nie mam doświadczenia ;)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć dżołana! Pit-ulisz się? :diabloti:[/quote]

PITulę się z PITami aż mi wyłażą uszami :angryy:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wybieram psy i sex a żarcie jest ocenzurowane:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy:[/quote]

Nie pokrywajcie więcej. Powiedz, że nie masz kasy. Każ za swój zapłacić.

Posted

[quote name='jbk']Sex? Kurde, chyba nie pamiętam, co to jest :diabloti: Czy to ma jakiś związek z PITami? :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaak! Ja go czasem PITole:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale to podlicz jej wszystko (czarno na białym) i pokaż że za te pieniadze to miała by nowy, lepszy, który mniej pali i nie jest tak awaryjny[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jesteś...ja zwykle:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podliczyć koszty napraw.......znaleść inne autko w rozsądnej cenie.....odpowiednio je zareklamowac.........i juz- proste co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Proste? :crazyeye: Kurna, to się tak nie da!!!! :crazyeye: Już 2 razy pokrywaliśmy jej naprawę tego gruchota, bo nie ma pieniędzy :shake: A ona dalej się upiera :angryy:

Posted

[quote name='jbk']Nie pokrywajcie więcej. Powiedz, że nie masz kasy. Każ za swój zapłacić.[/quote]

Asia! Ona musi dojechać do Zuzki z Gliwic... Ale z drugiej strony patrząc- są pociągi na trasie Gliwice-Katowice... Eeeeeeeeeeeech... Szkoda gadać...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Asia! Ona musi dojechać do Zuzki z Gliwic... Ale z drugiej strony patrząc- są pociągi na trasie Gliwice-Katowice... Eeeeeeeeeeeech... Szkoda gadać...[/quote]

Z mamami to tak jest, że czasem ciężko się dogadać ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ależ masz piękny uśmiech! :loveu: Cześć Jabłuszko![/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przecież wiem:roll:.....aleś hAmerykę odkryła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przecież wiem:roll:.....aleś hAmerykę odkryła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:crazyeye: Bosz! Twój samokrytycyzm mnię powala :roll:

Cześć ciotka!:loveu:

Posted

Pokażę Ci, na co mam ochotę w tej chwili - [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/zywnosc/10.gif[/IMG]

Niestety, mam tylko to - [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/zywnosc/4.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Bosz! Twój samokrytycyzm mnię powala :roll:

Cześć ciotka!:loveu:[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cieszę się że mam na ciebie taki powalający wpływ:diabloti:

Cześć Ciotka...a kaj ty? Robotajesz?:-o[/B][/COLOR][/FONT]