Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']Napewno nie bedziesz załowac

ja niedawno dopiero wkreciłam sie w rogzomanie:evil_lol: mamy dopiero 2 obrozki, bo nietstey fundusze na duzo nie pozwalaja, a zamowienie obrozy dla mojego psa to koszt ok 40zł z przesyłka:roll: dlatego korzystam z wyprzedarzy na dogomani, albo allegro:lol:

JA jestem narazie z rogzow bardzo zadowolona, pozadna firma, mocne tasmy, super zapiecia z blokada:loveu: :loveu: wiadomo za co sie placi

Sliczny ten komplecik co zamowilac, my mamy taka obroze w kosteczki, ale z innej firmy (wzorek identyczny), super na psie to wyglada:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

No mi tez niepozwalaja na duze szalenstwo. To bylo wielkie szalenstwo i juz wystarczy heheh ;)
no ja wierze, ze rogzy beda superowe ;)
widzialam te kostki na psie ;) super wygladaja choc napoczatku bylam nieprzekonana ;) zobaczxymy ;)
teraz musze sie zmusic zeby isc do miasta ;>

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja sie boje tylko tego, ze on bedzie mi jeszcze bardziej ciagnal niz na kolcach :roll: a tu ciezko zapanowac nad takim bydlasiem malym kiedy on z mety rusza w jakas strone :roll:
tego sie bardzo bardzo boje, ze na szelach niebede mogla go doprowadzic do porzadku :roll: on ma bardzo duxzo sily i ciezko nad nim zapanowac :(

jesteeem jesteeem :)

Posted

[quote name='Aga K']no to pochwal sie tyu szybcoiutko jakie przedmioty zamowilas :loveu:[/quote]

obroża
[url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/b93e3c8488fb1986a15d2faee22b1b74.jpg[/url]

i bryloczek
[url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/8cb26e9775e5d2ab00a17bc24705897f.jpg[/url]

Zobaczysz jak wam pójdzie na szelkach:)
może nie będzie źle.

Posted

hej Nutelka ;)

hahahah sweetku :) ja sie nad tym zastanawialam :loveu::multi::loveu:
ale stwierdzilam, ze roz jest odwazny i ze ja rozu poki co niechcem :)

mam takowa nadzieje, ze mi bedzie lepiej chodzil na szelach niz na kolcach. nooo i ze bvede miala go sile utrzymac jak mi bedzie sie wyrywal jak ostatniio do sanek ehhh :roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']czasami na szelkach pies mniej ciagnie;)

a ile kosztuje przesyłka w PM????[/quote]

zaraz ci powiem, ale mi chyba 8 zl tylko - bo ja przelewem na konto no i przez poczte :roll: nieumialam inaczej zamowic :roll:

[FONT=Tahoma][B]Witam[/B]
[B]Zamieszczamy tutaj kilka ważnych uwag i sposobów na udane i szybkie zakupy:[/B]

[B]sklep [url]www.pelna-miska[/url] pracuje od poniedziałku do piątku [/B]
[B][/B][B]
Zapraszam na zakupy do sklepu Pełna-Miska.pl [/B]w którym kupisz najwyższej klasy akcesoria dla twojego psa. Zakupiony towar zostanie wysłany Pacztą Polską która wynosi 8zl za priorytet - teoretycznie paczka jest na drugi dzień i sprawdza się to w około 85%. Darmowa wysyłka obowiązuje zamówienia które przekroczą 200zł. Przy małych zamówieniach za przesyłkę zapłacisz tylko 6zł a wybierając opcje płatności za pobraniem naliczana jest kwota 13zł. Wysyłkę towaru można przyśpieszyć wysyłając potwierdzenie wpłaty na adres [email][email protected][/email]. Warunkiem złożenia zamówienia jest zarejestrowanie się na [url=http://www.pelna-miska.pl]Karmy dla psów i kotów - Bamboo, Rogz, Manmat[/url].
[B]Pamiętaj ze magazyn Pełnej-Miski jest realny więc wkładając towar do koszyka masz pewność że towar jest fizycznie dostępny, chyba że opis wskazuje na wyjątek. [/B]
To chyba na tyle ...

Zapraszam Kamil Olechno [/FONT]

Posted

no tak dokladnie Marta - sweetek ci wyjasnil ;)

no ja sie boje ze wiesz, po tych wszystkich ciagniewciach na samym poczatku, jak on uspi moja czujnosc wiesz, i bedzie normalnie szedl. Zobaczy cos i pociagnie :roll: Tak jak npo w przypadku tych bydlakow :( tez mocno ciagnol ;/ eeehh
jutro musem isc do miasteczka i zaplacic a potem licze ze w piatek juz beda :multi:

Posted

[quote name='Aga K']
hahahah sweetku :) ja sie nad tym zastanawialam :loveu::multi::loveu:
ale stwierdzilam, ze roz jest odwazny i ze ja rozu poki co niechcem :)

mam takowa nadzieje, ze mi bedzie lepiej chodzil na szelach niz na kolcach. nooo i ze bvede miala go sile utrzymac jak mi bedzie sie wyrywal jak ostatniio do sanek ehhh :roll:[/quote]

heh:D
a ja lubie róz:razz: ale tylko na dodatkach:)
bedzie mi do plecaka pasowal jak bede brała klucze do szkoły bo mam z elementaki różu plecak:) wiec dlatego wziełam ten:)
jeszcze chce rózową obroże dla kabiego:evil_lol:

miejmy nadzieje ze będzie lepiej chodził:)
ja mam mały parowóz i trudno nad nim zapanowac odrazu po wyjsciu ale w drodze powrotnej idzie ładnie:)
moze Fafel bedzie grzecniejszy w szelkach:)
jak dojdą to sie przekonamy:)

Posted

[quote name='Marta_Ares']to w koncu 6 czy 8 zł nie rozumie, zdecydowanie za duzo przed kompem...:shake: :shake:[/quote]

6zł jak zamawiasz np. same lekkie rzeczy i mało a o 8 zł normalnie.

Posted

Doczytałam już wszystko, super że Spike robi już postępy, wkrótce linka będzie przeszłością. Z dzidziami tak już jest, nie ma lekko, każdy z nich ma jakieś "usterki", ale ważne że się zdrowo chowa, musisz mieć dużo cierpliwości. I tak już duże brawa, poświęcasz mu sporo czasu :multi:

Posted

[quote name='aneczka23']Doczytałam już wszystko, super że Spike robi już postępy, wkrótce linka będzie przeszłością. Z dzidziami tak już jest, nie ma lekko, każdy z nich ma jakieś "usterki", ale ważne że się zdrowo chowa, musisz mieć dużo cierpliwości. I tak już duże brawa, poświęcasz mu sporo czasu :multi:[/quote]

witajcie ponownie ;)
dzieki za pocieche - to moze powiesz mi jeszcze jak to bedzie jak z kolcow przerzucimy sie na szele - jak mniej wiecej zareaguje ???
Czy tak zdrowo to niewiem :roll: ma klopoty z uszkami no i czasem jak cos podlapie to wymiotuje. Czasem tez zdarzy mu sie popuscic ale bylismy z tym wszytskim u weta i wszystko opanowane ;) O uszka trzeba sie troszke bardziej postarac ehhh :roll:

Marta - superowe to jest, sama nad tym myslalam. Zobacz jeszcze w adresowkach i breloczkach jak ten wzorek swietnie wyglada :)

Posted

no to mamy co ciekawego porobiic :P
mamy siebie ;)
Marta zadalam ci pytanko ;)
czy widzialas adresowki i breloczki z tego wzorku co ci sie podoba ? ;)

Posted

[quote name='Aga K']no to mamy co ciekawego porobiic :P
mamy siebie ;)
Marta zadalam ci pytanko ;)
czy widzialas adresowki i breloczki z tego wzorku co ci sie podoba ? ;)[/quote]

a du mnie ni ma pytanka? ;-(