Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']Napewno nie bedziesz załowac ja niedawno dopiero wkreciłam sie w rogzomanie:evil_lol: mamy dopiero 2 obrozki, bo nietstey fundusze na duzo nie pozwalaja, a zamowienie obrozy dla mojego psa to koszt ok 40zł z przesyłka:roll: dlatego korzystam z wyprzedarzy na dogomani, albo allegro:lol: JA jestem narazie z rogzow bardzo zadowolona, pozadna firma, mocne tasmy, super zapiecia z blokada:loveu: :loveu: wiadomo za co sie placi Sliczny ten komplecik co zamowilac, my mamy taka obroze w kosteczki, ale z innej firmy (wzorek identyczny), super na psie to wyglada:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] No mi tez niepozwalaja na duze szalenstwo. To bylo wielkie szalenstwo i juz wystarczy heheh ;) no ja wierze, ze rogzy beda superowe ;) widzialam te kostki na psie ;) super wygladaja choc napoczatku bylam nieprzekonana ;) zobaczxymy ;) teraz musze sie zmusic zeby isc do miasta ;> Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 ja sie boje tylko tego, ze on bedzie mi jeszcze bardziej ciagnal niz na kolcach :roll: a tu ciezko zapanowac nad takim bydlasiem malym kiedy on z mety rusza w jakas strone :roll: tego sie bardzo bardzo boje, ze na szelach niebede mogla go doprowadzic do porzadku :roll: on ma bardzo duxzo sily i ciezko nad nim zapanowac :( jesteeem jesteeem :) Quote
Sweet Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']no to pochwal sie tyu szybcoiutko jakie przedmioty zamowilas :loveu:[/quote] obroża [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/b93e3c8488fb1986a15d2faee22b1b74.jpg[/url] i bryloczek [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/8cb26e9775e5d2ab00a17bc24705897f.jpg[/url] Zobaczysz jak wam pójdzie na szelkach:) może nie będzie źle. Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 czasami na szelkach pies mniej ciagnie;) a ile kosztuje przesyłka w PM???? Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 hej Nutelka ;) hahahah sweetku :) ja sie nad tym zastanawialam :loveu::multi::loveu: ale stwierdzilam, ze roz jest odwazny i ze ja rozu poki co niechcem :) mam takowa nadzieje, ze mi bedzie lepiej chodzil na szelach niz na kolcach. nooo i ze bvede miala go sile utrzymac jak mi bedzie sie wyrywal jak ostatniio do sanek ehhh :roll: Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']czasami na szelkach pies mniej ciagnie;) a ile kosztuje przesyłka w PM????[/quote] zaraz ci powiem, ale mi chyba 8 zl tylko - bo ja przelewem na konto no i przez poczte :roll: nieumialam inaczej zamowic :roll: [FONT=Tahoma][B]Witam[/B] [B]Zamieszczamy tutaj kilka ważnych uwag i sposobów na udane i szybkie zakupy:[/B] [B]sklep [url]www.pelna-miska[/url] pracuje od poniedziałku do piątku [/B] [B][/B][B] Zapraszam na zakupy do sklepu Pełna-Miska.pl [/B]w którym kupisz najwyższej klasy akcesoria dla twojego psa. Zakupiony towar zostanie wysłany Pacztą Polską która wynosi 8zl za priorytet - teoretycznie paczka jest na drugi dzień i sprawdza się to w około 85%. Darmowa wysyłka obowiązuje zamówienia które przekroczą 200zł. Przy małych zamówieniach za przesyłkę zapłacisz tylko 6zł a wybierając opcje płatności za pobraniem naliczana jest kwota 13zł. Wysyłkę towaru można przyśpieszyć wysyłając potwierdzenie wpłaty na adres [email][email protected][/email]. Warunkiem złożenia zamówienia jest zarejestrowanie się na [url=http://www.pelna-miska.pl]Karmy dla psów i kotów - Bamboo, Rogz, Manmat[/url]. [B]Pamiętaj ze magazyn Pełnej-Miski jest realny więc wkładając towar do koszyka masz pewność że towar jest fizycznie dostępny, chyba że opis wskazuje na wyjątek. [/B] To chyba na tyle ... Zapraszam Kamil Olechno [/FONT] Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 to w koncu 6 czy 8 zł nie rozumie, zdecydowanie za duzo przed kompem...:shake: :shake: Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 no tak dokladnie Marta - sweetek ci wyjasnil ;) no ja sie boje ze wiesz, po tych wszystkich ciagniewciach na samym poczatku, jak on uspi moja czujnosc wiesz, i bedzie normalnie szedl. Zobaczy cos i pociagnie :roll: Tak jak npo w przypadku tych bydlakow :( tez mocno ciagnol ;/ eeehh jutro musem isc do miasteczka i zaplacic a potem licze ze w piatek juz beda :multi: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 dziekuje to juz wiem jaki kolejny bedzie moj zakup....:roll: [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep//image_func.php?img=gfx/c7a1ab702a0940021664630415adbd62.jpg&maxwidth=250[/IMG] Quote
Sweet Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K'] hahahah sweetku :) ja sie nad tym zastanawialam :loveu::multi::loveu: ale stwierdzilam, ze roz jest odwazny i ze ja rozu poki co niechcem :) mam takowa nadzieje, ze mi bedzie lepiej chodzil na szelach niz na kolcach. nooo i ze bvede miala go sile utrzymac jak mi bedzie sie wyrywal jak ostatniio do sanek ehhh :roll:[/quote] heh:D a ja lubie róz:razz: ale tylko na dodatkach:) bedzie mi do plecaka pasowal jak bede brała klucze do szkoły bo mam z elementaki różu plecak:) wiec dlatego wziełam ten:) jeszcze chce rózową obroże dla kabiego:evil_lol: miejmy nadzieje ze będzie lepiej chodził:) ja mam mały parowóz i trudno nad nim zapanowac odrazu po wyjsciu ale w drodze powrotnej idzie ładnie:) moze Fafel bedzie grzecniejszy w szelkach:) jak dojdą to sie przekonamy:) Quote
Sweet Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']to w koncu 6 czy 8 zł nie rozumie, zdecydowanie za duzo przed kompem...:shake: :shake:[/quote] 6zł jak zamawiasz np. same lekkie rzeczy i mało a o 8 zł normalnie. Quote
aneczka23 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Doczytałam już wszystko, super że Spike robi już postępy, wkrótce linka będzie przeszłością. Z dzidziami tak już jest, nie ma lekko, każdy z nich ma jakieś "usterki", ale ważne że się zdrowo chowa, musisz mieć dużo cierpliwości. I tak już duże brawa, poświęcasz mu sporo czasu :multi: Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='aneczka23']Doczytałam już wszystko, super że Spike robi już postępy, wkrótce linka będzie przeszłością. Z dzidziami tak już jest, nie ma lekko, każdy z nich ma jakieś "usterki", ale ważne że się zdrowo chowa, musisz mieć dużo cierpliwości. I tak już duże brawa, poświęcasz mu sporo czasu :multi:[/quote] witajcie ponownie ;) dzieki za pocieche - to moze powiesz mi jeszcze jak to bedzie jak z kolcow przerzucimy sie na szele - jak mniej wiecej zareaguje ??? Czy tak zdrowo to niewiem :roll: ma klopoty z uszkami no i czasem jak cos podlapie to wymiotuje. Czasem tez zdarzy mu sie popuscic ale bylismy z tym wszytskim u weta i wszystko opanowane ;) O uszka trzeba sie troszke bardziej postarac ehhh :roll: Marta - superowe to jest, sama nad tym myslalam. Zobacz jeszcze w adresowkach i breloczkach jak ten wzorek swietnie wyglada :) Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 co porabiacie? co u was? :cool3::loveu: Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 hhehehehe ;) jeszcze nie :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 no jestes:eviltong: bo mi sie nudzi:lol: Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 no to mamy co ciekawego porobiic :P mamy siebie ;) Marta zadalam ci pytanko ;) czy widzialas adresowki i breloczki z tego wzorku co ci sie podoba ? ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']hmmmm, rozmawiamy ;)[/quote] nie śpiąca? :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']hhehehehe ;) jeszcze nie :eviltong:[/quote] jeszcze nie? :crazyeye::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']no jestes:eviltong: bo mi sie nudzi:lol:[/quote] mi też. :roll: Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga K']no to mamy co ciekawego porobiic :P mamy siebie ;) Marta zadalam ci pytanko ;) czy widzialas adresowki i breloczki z tego wzorku co ci sie podoba ? ;)[/quote] a du mnie ni ma pytanka? ;-( Quote
Aga K Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 jest pytanko - lubis mnie ??? :cool3: Quote
Recommended Posts