belgunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Saba']Zawody są liczone wspólnie tzn. jakby były np. dwa dni PP, za jeden dzień płaci się 60zł[/quote] Słuchajcie, Zarząd takie opłaty ustala, takie przyjął jeszcze zanim komunikat GKSP pojawił się. Sa to opłaty w wysokości ubieglorocznych zawodów. Czy dostaniemy dofinansowanie czy nie - impreza jest droga, i nie będę tu wyliczała wszystkich kosztów. W komunikacie nie ma zdaje się opcji zawodów dwudniowych, więc nie bardzo wiadomo jak traktowac to dofinansowanie? Będę pytała. Pozdrawiam Quote
LALUNA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Zawody dwudniowe ale ołata jedna, a dojazd sędziego liczy sie tylko raz. Do tej pory była mowa ze opłaty sa ustalone z góry ja sie dowiadywałam ze są one ustalone na maksymum a nikt nie ustala minimum i to by sie teraz sprawdziło zgodnie z komunikatem który też ustala jakieś maksimum ale nie minimum. Mysle ze jest o co walczyć. Saba to porównanie było hipotetyczne, bowiem niższe opłaty to więcej startujacych wiec czysty zysk, a sędzia nie ma płacone od ilości. Teraz gdy ktos ma dwa lub trzy psy to dobrze się zastanowiczy zapisać wszystkie, a niektórzy czy wogóle sie zapisać. Quote
Saba Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Też mam dwa psy i też mam ten problem, no ale cóż, wszystko kosztuje. Quote
LALUNA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Saba']Też mam dwa psy i też mam ten problem, no ale cóż, wszystko kosztuje.[/quote] Tak, wszystko a im wiecej zawodów tym trudniejszy wybór. Quote
Saba Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='LALUNA']Tak, wszystko a im wiecej zawodów tym trudniejszy wybór.[/quote] [COLOR=black][FONT='Times New Roman']Laluna chyba nie narzekasz na zadurzą liczbę zawodów :crazyeye: [/FONT][/COLOR] Quote
LALUNA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='Saba'][COLOR=black][FONT=Times New Roman]Laluna chyba nie narzekasz na zadurzą liczbę zawodów :crazyeye: [/FONT][/COLOR][/quote] Ależ skad przynajmniej jest szansa wybrać te najbliższe, ale mówiąc o ilosci i wyborze bardziej mi chodziło o rózne dyscyplny bo oprócz agility, jest jeszcze obedience, PT, frisbee, taniec, flyball i we wszystkim człowiek by chciał wystartować Quote
Saba Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='LALUNA']Ależ skad przynajmniej jest szansa wybrać te najbliższe, ale mówiąc o ilosci i wyborze bardziej mi chodziło o rózne dyscyplny bo oprócz agility, jest jeszcze obedience, PT, frisbee, taniec, flyball i we wszystkim człowiek by chciał wystartować[/quote] I dlatego ja się ograniczam do agility ;) Quote
Recommended Posts