Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saba']Zawody są liczone wspólnie tzn. jakby były np. dwa dni PP, za jeden dzień płaci się 60zł[/quote]

Słuchajcie, Zarząd takie opłaty ustala, takie przyjął jeszcze zanim komunikat GKSP pojawił się. Sa to opłaty w wysokości ubieglorocznych zawodów.
Czy dostaniemy dofinansowanie czy nie - impreza jest droga, i nie będę tu wyliczała wszystkich kosztów.
W komunikacie nie ma zdaje się opcji zawodów dwudniowych, więc nie bardzo wiadomo jak traktowac to dofinansowanie?
Będę pytała.
Pozdrawiam

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawody dwudniowe ale ołata jedna, a dojazd sędziego liczy sie tylko raz. Do tej pory była mowa ze opłaty sa ustalone z góry ja sie dowiadywałam ze są one ustalone na maksymum a nikt nie ustala minimum i to by sie teraz sprawdziło zgodnie z komunikatem który też ustala jakieś maksimum ale nie minimum. Mysle ze jest o co walczyć.
Saba to porównanie było hipotetyczne, bowiem niższe opłaty to więcej startujacych wiec czysty zysk, a sędzia nie ma płacone od ilości. Teraz gdy ktos ma dwa lub trzy psy to dobrze się zastanowiczy zapisać wszystkie, a niektórzy czy wogóle sie zapisać.

Posted

[quote name='Saba']Też mam dwa psy i też mam ten problem, no ale cóż, wszystko kosztuje.[/quote]
Tak, wszystko a im wiecej zawodów tym trudniejszy wybór.

Posted

[quote name='LALUNA']Tak, wszystko a im wiecej zawodów tym trudniejszy wybór.[/quote]
[COLOR=black][FONT='Times New Roman']Laluna chyba nie narzekasz na zadurzą liczbę zawodów :crazyeye: [/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Saba'][COLOR=black][FONT=Times New Roman]Laluna chyba nie narzekasz na zadurzą liczbę zawodów :crazyeye: [/FONT][/COLOR][/quote]
Ależ skad przynajmniej jest szansa wybrać te najbliższe, ale mówiąc o ilosci i wyborze bardziej mi chodziło o rózne dyscyplny bo oprócz agility, jest jeszcze obedience, PT, frisbee, taniec, flyball i we wszystkim człowiek by chciał wystartować

Posted

[quote name='LALUNA']Ależ skad przynajmniej jest szansa wybrać te najbliższe, ale mówiąc o ilosci i wyborze bardziej mi chodziło o rózne dyscyplny bo oprócz agility, jest jeszcze obedience, PT, frisbee, taniec, flyball i we wszystkim człowiek by chciał wystartować[/quote]
I dlatego ja się ograniczam do agility ;)