Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tutaj w prostych włosach,jakoś tak nie mogę przekonać się do rozpuszczonych.....
[IMG]http://i29.tinypic.com/zmhzq1.jpg[/IMG]
I tu mój ukochany Don[*] onek,niestety odszedł rok temu:(-a zdjęcie było robione dosyć dawno bo Weronika tu jest jeszcze malutka
[IMG]http://i32.tinypic.com/2ztdhl2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Gucci13']ładnemu we wszystkim ładnie:p piękny pies:-( ja nie mogę sobie wyobrazić co będzie za pare lat z moim Baksem:-([/QUOTE]

Dzięki:)
Don był kochany,na jego cześć nazywam tak mojego drugiego onka(prawdziwe imię ma Ramzes)ale nazywam go Donem...(pokazywałam już go kiedyś na fotkach)

Posted

pamiętam tamten też śliczny:loveu: a tak ogólnie to niedługo jak będą w szkole robić ankiete o uzależnieniach to ja dorobie dodatkową pozycje i napisze:dogomania:evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra:)']ale śliczny synek :) oczka to po mamusi ma :)
Ty też śliczna :) i te oczka :D[/QUOTE]

Dzięki,kurczę po takich komplementach to zaczerwieniłam się jak burak:)

Posted

Cześć Agunia :) Twój synuś ma oczęta jak mój Szymonek :) Będą rwać laski na te niewinne oczęta:razz: Bo mój młodszy to czarnooki diobołek :evil_lol:

Posted

[quote name='Cavy']Witamy się ;-)
Synalek śliczny, piękne oczka ma. :loveu:[/QUOTE]
Ach dziękuję,dziękuję też za odwiedzinki:)
[quote name='laurin']Cześć Agunia :) Twój synuś ma oczęta jak mój Szymonek :) Będą rwać laski na te niewinne oczęta:razz: Bo mój młodszy to czarnooki diobołek :evil_lol:[/QUOTE]
Cześć:)oj tak będą rwać laski oby tylko te laski grzeczne były hi hi:)

Posted

o anielskich diabełkach to się dowiedziałam niedawno za sprawą mojego Adrianka- w domu nie da nic zrobić, złośnik z niego okropny, histeria o każdą zabronioną rzecz - [COLOR=Pink]nawiasem mówiąc charakter po tatusiu [/COLOR];) - a jak do kogoś przyjedziemy - to zmiana o 180stopni :D siedzi grzecznie na kolankach i tylko spojrzenia "czarusiowe " puszcza :D

Posted

[quote name='laurin']o anielskich diabełkach to się dowiedziałam niedawno za sprawą mojego Adrianka- w domu nie da nic zrobić, złośnik z niego okropny, histeria o każdą zabronioną rzecz - [COLOR=Pink]nawiasem mówiąc charakter po tatusiu [/COLOR];) - a jak do kogoś przyjedziemy - to zmiana o 180stopni :D siedzi grzecznie na kolankach i tylko spojrzenia "czarusiowe " puszcza :D[/QUOTE]

Dokładnie jak u mnie:)

Posted

[quote name='laurin']Będą rwać laski na te niewinne oczęta:razz: Bo mój młodszy to czarnooki diobołek :evil_lol:[/QUOTE]
Oj diabołek też będzie miał grono wielbicielek, zobaczysz ;)

Posted

[quote name='laurin']już ma:crazyeye:[/QUOTE]
Nie dziwię się, też mi się takie ciemne oczyska najbardziej podobają ;)
[quote name='agamewa']O kurcze!!!toż to denaturat!!!hi hi:)ni no denaturatem 200 setki nie będziemy oblewać!!![/QUOTE]
Nie nie, denaturat się stanowczo nie nadaje :eviltong: Piwko w zamian przyniosłam :beerchug: