chrupcia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)[/QUOTE] Cześć :p (10 zn.) Quote
Pegaza Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Oj no szkoda.. ale poczekamy ile bedzie trzeba;) trzymaj sie w koncu wsio sie ulozy...:) Quote
*Agnieszka* Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='Pegaza']Oj no szkoda.. ale poczekamy ile bedzie trzeba;) trzymaj sie w koncu wsio sie ulozy...:)[/QUOTE] Witamy:)nic takiego się nie stało:) Quote
karkakarka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 przyszłam zobaczyć czy coś się zmieniło (chociaż wiem że przez noc pewnie nic) heh będę cierpliwie zaglądać :D Quote
Aleksandra:) Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Hej :) już daawno nie widziałam aż tak zadbanego yorka :) piękny jest :) Quote
chrupcia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Aleksandra:)']zadbanego yorka :) [/QUOTE] faktycznie Aga troszczy sie o niego niesamowicie i widać że jest KOCHANY! :) Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='chrupcia']faktycznie Aga troszczy sie o niego niesamowicie i widać że jest KOCHANY! :)[/QUOTE] Zgadzam się :):loveu: Quote
*Agnieszka* Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Ojoj dziewczyny dzięki za taki komplement-wow:) Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='agamewa']Ojoj dziewczyny dzięki za taki komplement-wow:)[/QUOTE] Nie ma za co - mówimy samą prawdę :loveu: Quote
Gucci13 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aga wpadła:multi: oczywiście że wszyscy mówią prawdę :loveu: Quote
Aga&Dakar Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cześć Aga. Wpadnij do nas na wakacyjne fotki. Quote
*Agnieszka* Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga. Wpadnij do nas na wakacyjne fotki.[/QUOTE] Już lecę:) Quote
*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='Princess_York']Cześć Aga :) .[/QUOTE] Cześć.....:) Quote
Aleksandra:) Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Boziu..... normalnie nie mogę się napatrzeć na Westerna on jest taki cuudowny :loveu: :loveu: tylko pozazdrościć :) Quote
*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='Aleksandra:)']Boziu..... normalnie nie mogę się napatrzeć na Westerna on jest taki cuudowny :loveu: :loveu: tylko pozazdrościć :)[/QUOTE] Ojej dzięki za taki komplement aż nam się miło zrobiło:) Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Cześć Aga:) opuściłaś się i nie dajesz fotek Weścia .... :p Quote
*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Jutro coś zrobimy,mam masę roboty...........także nie za bardzo wyrabiam:)a niby to wakacje?co? Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='agamewa']Jutro coś zrobimy,mam masę roboty...........także nie za bardzo wyrabiam:)a niby to wakacje?co?[/QUOTE] no własnie wakacje :p tylko dla niektórych widzę. a właśnie jak tam z synkiem już zdrowy? :) Quote
*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Już na szczęście,ale wyjątkowo żle zniósł tą chorobę!!!bardzo męczył go katar,nie miał czym oddychać....ach!!!dobrze że już wyzdrowiał!!! Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='agamewa']Już na szczęście,ale wyjątkowo żle zniósł tą chorobę!!!bardzo męczył go katar,nie miał czym oddychać....ach!!!dobrze że już wyzdrowiał!!![/QUOTE] no to super że już zdrowiutki biedaczek :multi: Quote
*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='chrupcia']no to super że już zdrowiutki biedaczek :multi:[/QUOTE] Oby już mi więcej nie chorował.... Quote
Pegaza Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Wpadlam z pozdrowieniami:) u dzieci malych najgorszy jest katar, noce nieprzespane eh.. Quote
Recommended Posts