Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:multi:
Na to wygląda że ja z was dzisiaj byłam najlepsza..pospało mi się do 10;)[/QUOTE]
Sorry Aga, ale przebijam - ja do 10:30 :evil_lol:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja gdzieś tak jak Klaudia wstałam :lol:

[quote name='Connected']Witam sie Agnieszka w sobotni ranek ;)
Pączek mnie punkt 7 obudził, na spacerek :mad: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Jeny... wiecie co, NIC mnie tak nie wkurza u Lakiego, jak to, kiedy budzi mnie wcześnie rano, i chce na spacer!!! A najgorzej jest, jak np. idę do szkoły, i nastawiam sobie budzik na 5:40, a Lucky budzi mnie np. 5:20 :mdleje: Jenyyyy... mam ochotę wtedy go udusić, bo te 20min mogłabym jeszcze pospać, a to nie, bo mu się na spacer [B]akurat wtedy[/B] zachciało :placz:

Cześć Aga :)

Posted

Witam:) jak już tak mówimy o budzeniu to Yoko mnie dzisiaj obudziła o 9:), a tak na marginesie aga to Twoje dzieciaczki też spały do 10??? Moje chłopaki punkt 7 odpalają kompy bo tak mają blokadę nastawioną hehehe, a jakby mogli to pewnie od 6 już by nie spali

Zapraszam na fotki

Posted

[quote name='*kleo*']Sorry Aga, ale przebijam - ja do 10:30 :evil_lol:[/QUOTE]
No to rzeczywiście mnie przebiłaś...czekaj do następnego tygodnia postaram się pospać dłużej:evil_lol:
[quote name='Karolina.']Ja gdzieś tak jak Klaudia wstałam :lol:

Jeny... wiecie co, NIC mnie tak nie wkurza u Lakiego, jak to, kiedy budzi mnie wcześnie rano, i chce na spacer!!! A najgorzej jest, jak np. idę do szkoły, i nastawiam sobie budzik na 5:40, a Lucky budzi mnie np. 5:20 :mdleje: Jenyyyy... mam ochotę wtedy go udusić, bo te 20min mogłabym jeszcze pospać, a to nie, bo mu się na spacer [B]akurat wtedy[/B] zachciało :placz:

Cześć Aga :)[/QUOTE]
Cześć Karolina:)
U mnie na szczęście tak wcześnie mnie nie bydzą,jedynie trochę uciążliwe mam spanie z moimi psiakami,West się rozpycha koło moich pleców,on musi być zawsze obok mnie bardzo blisko,Moni zawsze rano śpi mi na głowie i dosłownie tyłkiem na moim nosie:diabloti:do tego jeszcze wskakują dzieciaki..także ciasnota niesamowita:evil_lol:
[quote name='Connected']U mnie nie ma zmiłuj, drapie w drzwi z samego rana i muszę wstać bo i tak się nie da spać jak mi tak hałasuje, a robi to do skutku.. :mad:[/QUOTE]
Cześć Werka:)
[quote name='Yoko2009']Witam:) jak już tak mówimy o budzeniu to Yoko mnie dzisiaj obudziła o 9:), a tak na marginesie aga to Twoje dzieciaczki też spały do 10??? Moje chłopaki punkt 7 odpalają kompy bo tak mają blokadę nastawioną hehehe, a jakby mogli to pewnie od 6 już by nie spali

Zapraszam na fotki[/QUOTE]
U mnie dzieciaki lubią pospać długo bo ciężko z kolei wieczorem zagonić ich do łóżka...

Posted

Aga musisz sobie duże łoże kupić, żeby pomieścić wszystkich :evil_lol:
ale do mnie jak Pączek spać przyjdzie to też nie położy się gdzieś z boku tylko na samym środku co ja się poruszyć nie mogę, a ja wiercić się lubię, w nocy na pewno nie raz dostał kopa ode mnie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']No to rzeczywiście mnie przebiłaś...czekaj do następnego tygodnia postaram się pospać dłużej:evil_lol:

Cześć Karolina:)
U mnie na szczęście tak wcześnie mnie nie bydzą,jedynie trochę uciążliwe mam spanie z moimi psiakami,West się rozpycha koło moich pleców,on musi być zawsze obok mnie bardzo blisko,Moni zawsze rano śpi mi na głowie i dosłownie tyłkiem na moim nosie:diabloti:do tego jeszcze wskakują dzieciaki..także ciasnota niesamowita:evil_lol:

Cześć Werka:)

U mnie dzieciaki lubią pospać długo bo ciężko z kolei wieczorem zagonić ich do łóżka...[/QUOTE]
hej
chętnie przyłączę się do takiej rywalizacji, bo to być może będzie ostatnia przespana nocka;)
moje szczylki robią hyc do łóżeczka jak tylko Pańcio klucz w zamku przekręci:evil_lol:

Posted

[quote name='Connected']Aga musisz sobie duże łoże kupić, żeby pomieścić wszystkich :evil_lol:
ale do mnie jak Pączek spać przyjdzie to też nie położy się gdzieś z boku tylko na samym środku co ja się poruszyć nie mogę, a ja wiercić się lubię, w nocy na pewno nie raz dostał kopa ode mnie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Problem w tym że nie dawno go dopiero spłaciłam he he..
[quote name='slawi']hej
chętnie przyłączę się do takiej rywalizacji, bo to być może będzie ostatnia przespana nocka;)
moje szczylki robią hyc do łóżeczka jak tylko Pańcio klucz w zamku przekręci:evil_lol:[/QUOTE]

No tak jak szczylki się urodzą to ho ho....

Posted

[quote name='Connected']u mnie na szczęści ten sobie jakoś szybciej radzi niż poprzedni , ale za to są problemy z netem często..[/QUOTE]
Problemy z netem to i ja nie raz mam...ale na szczęście nie jest tak żle...
[quote name='andzia23']Cześć Aga i przystojniaki:multi:[/QUOTE]

Cześć :multi:

Posted

ja mam tak że jak pada deszcz to przestaje działać !
ile razy dzwonią z tej netii oferują jakieś inne pakiety to zawsze mówimy żeby zrobili najpierw porządek z tym netem co mamy teraz a nie :mad:

Posted

[quote name='Connected']ja mam tak że jak pada deszcz to przestaje działać !
ile razy dzwonią z tej netii oferują jakieś inne pakiety to zawsze mówimy żeby zrobili najpierw porządek z tym netem co mamy teraz a nie :mad:[/QUOTE]
Też jestem w neti..
[quote name='Mawe']Witam sobotnim wieczorkiem :).
Aga mamy już numer z Poznania a Ty też masz?[/QUOTE]

Tak już mamy w środę bodaj że już dostałam:)

Posted

[quote name='Princess_York']Hej Aga :) .

Już niedługo Poznań i nareszcie się poznamy :multi: Nie mogę się doczekać :lol:[/QUOTE]
Cześć Martyna:multi:o tak dokładnie już nie długo...a co najważniejsze nie przeżywam jej już tak jak Legionowa;)
[quote name='Connected']Cześć :multi:
u nas okropna pogoda, nie chciało mi się wstać w ogóle..:roll:[/QUOTE]

Cześć :multi:u nas to samo...brrrrrrrrrrr