*kleo* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:multi: Na to wygląda że ja z was dzisiaj byłam najlepsza..pospało mi się do 10;)[/QUOTE] Sorry Aga, ale przebijam - ja do 10:30 :evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja gdzieś tak jak Klaudia wstałam :lol: [quote name='Connected']Witam sie Agnieszka w sobotni ranek ;) Pączek mnie punkt 7 obudził, na spacerek :mad: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jeny... wiecie co, NIC mnie tak nie wkurza u Lakiego, jak to, kiedy budzi mnie wcześnie rano, i chce na spacer!!! A najgorzej jest, jak np. idę do szkoły, i nastawiam sobie budzik na 5:40, a Lucky budzi mnie np. 5:20 :mdleje: Jenyyyy... mam ochotę wtedy go udusić, bo te 20min mogłabym jeszcze pospać, a to nie, bo mu się na spacer [B]akurat wtedy[/B] zachciało :placz: Cześć Aga :) Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 U mnie nie ma zmiłuj, drapie w drzwi z samego rana i muszę wstać bo i tak się nie da spać jak mi tak hałasuje, a robi to do skutku.. :mad: Quote
Yoko2009 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witam:) jak już tak mówimy o budzeniu to Yoko mnie dzisiaj obudziła o 9:), a tak na marginesie aga to Twoje dzieciaczki też spały do 10??? Moje chłopaki punkt 7 odpalają kompy bo tak mają blokadę nastawioną hehehe, a jakby mogli to pewnie od 6 już by nie spali Zapraszam na fotki Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='*kleo*']Sorry Aga, ale przebijam - ja do 10:30 :evil_lol:[/QUOTE] No to rzeczywiście mnie przebiłaś...czekaj do następnego tygodnia postaram się pospać dłużej:evil_lol: [quote name='Karolina.']Ja gdzieś tak jak Klaudia wstałam :lol: Jeny... wiecie co, NIC mnie tak nie wkurza u Lakiego, jak to, kiedy budzi mnie wcześnie rano, i chce na spacer!!! A najgorzej jest, jak np. idę do szkoły, i nastawiam sobie budzik na 5:40, a Lucky budzi mnie np. 5:20 :mdleje: Jenyyyy... mam ochotę wtedy go udusić, bo te 20min mogłabym jeszcze pospać, a to nie, bo mu się na spacer [B]akurat wtedy[/B] zachciało :placz: Cześć Aga :)[/QUOTE] Cześć Karolina:) U mnie na szczęście tak wcześnie mnie nie bydzą,jedynie trochę uciążliwe mam spanie z moimi psiakami,West się rozpycha koło moich pleców,on musi być zawsze obok mnie bardzo blisko,Moni zawsze rano śpi mi na głowie i dosłownie tyłkiem na moim nosie:diabloti:do tego jeszcze wskakują dzieciaki..także ciasnota niesamowita:evil_lol: [quote name='Connected']U mnie nie ma zmiłuj, drapie w drzwi z samego rana i muszę wstać bo i tak się nie da spać jak mi tak hałasuje, a robi to do skutku.. :mad:[/QUOTE] Cześć Werka:) [quote name='Yoko2009']Witam:) jak już tak mówimy o budzeniu to Yoko mnie dzisiaj obudziła o 9:), a tak na marginesie aga to Twoje dzieciaczki też spały do 10??? Moje chłopaki punkt 7 odpalają kompy bo tak mają blokadę nastawioną hehehe, a jakby mogli to pewnie od 6 już by nie spali Zapraszam na fotki[/QUOTE] U mnie dzieciaki lubią pospać długo bo ciężko z kolei wieczorem zagonić ich do łóżka... Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Aga musisz sobie duże łoże kupić, żeby pomieścić wszystkich :evil_lol: ale do mnie jak Pączek spać przyjdzie to też nie położy się gdzieś z boku tylko na samym środku co ja się poruszyć nie mogę, a ja wiercić się lubię, w nocy na pewno nie raz dostał kopa ode mnie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
slawi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='agamewa']No to rzeczywiście mnie przebiłaś...czekaj do następnego tygodnia postaram się pospać dłużej:evil_lol: Cześć Karolina:) U mnie na szczęście tak wcześnie mnie nie bydzą,jedynie trochę uciążliwe mam spanie z moimi psiakami,West się rozpycha koło moich pleców,on musi być zawsze obok mnie bardzo blisko,Moni zawsze rano śpi mi na głowie i dosłownie tyłkiem na moim nosie:diabloti:do tego jeszcze wskakują dzieciaki..także ciasnota niesamowita:evil_lol: Cześć Werka:) U mnie dzieciaki lubią pospać długo bo ciężko z kolei wieczorem zagonić ich do łóżka...[/QUOTE] hej chętnie przyłączę się do takiej rywalizacji, bo to być może będzie ostatnia przespana nocka;) moje szczylki robią hyc do łóżeczka jak tylko Pańcio klucz w zamku przekręci:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Connected']Aga musisz sobie duże łoże kupić, żeby pomieścić wszystkich :evil_lol: ale do mnie jak Pączek spać przyjdzie to też nie położy się gdzieś z boku tylko na samym środku co ja się poruszyć nie mogę, a ja wiercić się lubię, w nocy na pewno nie raz dostał kopa ode mnie :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Problem w tym że nie dawno go dopiero spłaciłam he he.. [quote name='slawi']hej chętnie przyłączę się do takiej rywalizacji, bo to być może będzie ostatnia przespana nocka;) moje szczylki robią hyc do łóżeczka jak tylko Pańcio klucz w zamku przekręci:evil_lol:[/QUOTE] No tak jak szczylki się urodzą to ho ho.... Quote
slawi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ale z Ciebie kobieto lux torpeda jest:evil_lol: dwa posty w tym samym czasie w dwóch galeriach napisałaś:crazyeye: Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='slawi']ale z Ciebie kobieto lux torpeda jest:evil_lol: dwa posty w tym samym czasie w dwóch galeriach napisałaś:crazyeye:[/QUOTE] Taaa bo ja zwie się speed aga Quote
slawi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='agamewa']Taaa bo ja zwie się speed aga[/QUOTE] ja z moim kompem jak jeden post/5 minut napiszę to pełnia szczęscia :) Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='slawi']ja z moim kompem jak jeden post/5 minut napiszę to pełnia szczęscia :)[/QUOTE] U mnie w zależności,nie raz też potrafi dłuuuugo myśleć:p Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 u mnie na szczęści ten sobie jakoś szybciej radzi niż poprzedni , ale za to są problemy z netem często.. Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Connected']u mnie na szczęści ten sobie jakoś szybciej radzi niż poprzedni , ale za to są problemy z netem często..[/QUOTE] Problemy z netem to i ja nie raz mam...ale na szczęście nie jest tak żle... [quote name='andzia23']Cześć Aga i przystojniaki:multi:[/QUOTE] Cześć :multi: Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ja mam tak że jak pada deszcz to przestaje działać ! ile razy dzwonią z tej netii oferują jakieś inne pakiety to zawsze mówimy żeby zrobili najpierw porządek z tym netem co mamy teraz a nie :mad: Quote
Mawe Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witam sobotnim wieczorkiem :). Aga mamy już numer z Poznania a Ty też masz? Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Connected']ja mam tak że jak pada deszcz to przestaje działać ! ile razy dzwonią z tej netii oferują jakieś inne pakiety to zawsze mówimy żeby zrobili najpierw porządek z tym netem co mamy teraz a nie :mad:[/QUOTE] Też jestem w neti.. [quote name='Mawe']Witam sobotnim wieczorkiem :). Aga mamy już numer z Poznania a Ty też masz?[/QUOTE] Tak już mamy w środę bodaj że już dostałam:) Quote
iwa63 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witamy uroczych chłopaków i ich równie uroczą właścicielkę :) Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='iwa63']Witamy uroczych chłopaków i ich równie uroczą właścicielkę :)[/QUOTE] My także witamy się:multi: Quote
Princess_York Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hej Aga :) . Już niedługo Poznań i nareszcie się poznamy :multi: Nie mogę się doczekać :lol: Quote
Connected Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cześć :multi: u nas okropna pogoda, nie chciało mi się wstać w ogóle..:roll: Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='Princess_York']Hej Aga :) . Już niedługo Poznań i nareszcie się poznamy :multi: Nie mogę się doczekać :lol:[/QUOTE] Cześć Martyna:multi:o tak dokładnie już nie długo...a co najważniejsze nie przeżywam jej już tak jak Legionowa;) [quote name='Connected']Cześć :multi: u nas okropna pogoda, nie chciało mi się wstać w ogóle..:roll:[/QUOTE] Cześć :multi:u nas to samo...brrrrrrrrrrr Quote
kiniaaa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cześć Aga :) widzę, że nowy bannerek masz :p ładny ładny :razz: Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='kiniaaa']Cześć Aga :) widzę, że nowy bannerek masz :p ładny ładny :razz:[/QUOTE] Hej:multi:tak mam kilka w zapasie banerków do koloru do wyboru heh;) Quote
Recommended Posts