Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja to dziś nie wychodzę i tak , bo do szkoły nie poszłam to wolę się nie pokazywać bo ktoś mnie zobaczy jeszcze źle coś zrozumie i byłaby lipa :eviltong: Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Connected']ja to dziś nie wychodzę i tak , bo do szkoły nie poszłam to wolę się nie pokazywać bo ktoś mnie zobaczy jeszcze źle coś zrozumie i byłaby lipa :eviltong:[/QUOTE] Hehe nie chciało się iść, to teraz trzeba się w domu ukrywać :D Ja dziś poszłam na jeden wykład, na drugi już mi się nie chciało i wróciłam do domu... ta jesienna pogoda dobija :p Quote
Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 a no nie chciało, bo z wycieczki wróciłam koło 23 . głowa nie umyta, nogi bolą na maksa a lekcje na 8 ,wolałam się wyspać ;) Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 hej Aga:multi: ale fajnie macie te wycieczki,my to mamy dopiero w maju:diabloti: u nas z miskami raczej nie ma problemów, Gucci z Baksem i z kotami też, z Baksem to już gorzej do kotów:evil_lol: Gucci np. jak jest sam to karmy nie zje ale jak jest kot to na wyścigi, żeby tylko drugi nie dostał:lol: Quote
chrupcia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cześć Aga :) my mamy jechać do teatru na spektakl, ale troche mi się nie che i nie wiem czy pojade.. Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja już na liście jestem ale nie mam zamiaru się wypisywać, no chyba że przyjaciółka nie pojedzie:p Quote
Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) my mamy jechać do teatru na spektakl, ale troche mi się nie che i nie wiem czy pojade..[/QUOTE] a na jaki spektakl wiesz może? jedź ! jak dla mnie w teatrze jest super, i można się świetnie bawić ;) [quote name='Gucci13']ja już na liście jestem ale nie mam zamiaru się wypisywać, no chyba że przyjaciółka nie pojedzie:p[/QUOTE] a gdzie jedziecie ?;) Quote
Karolina. Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cześc Aga :) Ale miałam u Ciebie do nadrabiania ;) [quote name='chrupcia'] a co do pilnowania swoich misek to ostatnio sąsiadka przyszła z yorkiem (tym co Wam pokazywałam) i pili z jednej miski wode więc Jazz to chyba nie z tych agresywnych :p[/QUOTE] Warczenie nie jest oznaką agresji :p To, że np. Carmen broni jedzenia przed Viki [SIZE=1](to tylko taki przykład)[/SIZE], to nie znaczy że jest agresywna :p To normalny odruch u psa. Quote
chrupcia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Karolina.']Warczenie nie jest oznaką agresji :p To, że np. Carmen broni jedzenia przed Viki [SIZE=1](to tylko taki przykład)[/SIZE], to nie znaczy że jest agresywna :p To normalny odruch u psa.[/QUOTE] Może źle to określiłam, chodzi mi o takie pilnowanie miski że nikt, tylko ja moge z niej jeść, pić. Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Cześć dziewczyny po południowo:multi: Te moje smoki tez się dziś pogryzły ...ja nie wiem co im się stało??to pomału robi się już nie śmieszne,raz West zaczyna,raz Moni....zwariowały. Quote
Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Gucci13']do Francji:p[/QUOTE] łaaaał:cool3: Quote
Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny po południowo:multi: Te moje smoki tez się dziś pogryzły ...ja nie wiem co im się stało??to pomału robi się już nie śmieszne,raz West zaczyna,raz Moni....zwariowały.[/QUOTE] może jakieś złe dni mają ;) :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='Connected']może jakieś złe dni mają ;) :evil_lol:[/QUOTE] No a teraz już się całują...nie no psy mi zgłupiały????? Quote
Karolina. Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Aga, dopóki to naprawdę nie jest poważne, to ja bym nie reagowała. To dwa dorosłe psy, samce, które rywalizują o hierarchię. Dopóki jej sobie nie ustalą, nie dogadają się w tej kwestii, to ciągle będziesz miała takie bójki ;) Więc lepiej jest im raz dać się dogadać, niech sami sobie ustalą pozycje ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Zauważyłam że ustalają hierarchie, było dobrze do póki Moni był potulny i robił co chciał West,teraz to się zmieniło...czyli tak jak obawiała się P.Małgorzata że coś takiego może się wydarzyć.. Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='agamewa']Zauważyłam że ustalają hierarchie, było dobrze do póki Moni był potulny i robił co chciał West,teraz to się zmieniło...czyli tak jak obawiała się P.Małgorzata że coś takiego może się wydarzyć..[/QUOTE] Oj to niedobrze, że się żrą ;/ Mój to jest typem dominującym i pewnie też by zaczepiał jak West... Quote
Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 West jest starszy i dłużej z tobą to chce rządzić , a mały się nie daje :evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cześć Aga :) Chłopaki w końcu ustalą reguły między sobą. Trzeba dać im czas :) Ciebie jeszcze nie było na dg więc nie wiesz jaką wojne miałam jak Carmen do nas przyjechała. Viky jej nienawidziła, a teraz miłość wielka :) Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 U mnie to raz się kochają a zaraz nienawidzą:roll: Właśnie wyprałam Moniego,zrobiłam kilka fot chcecie zobaczyć? Quote
andzia23 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cześć Aga. To z chłopaków widzę, że niezłe zadziory:diabloti: Quote
Yoko2009 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Witam wieczornie, u nas leje od rana brrr i nic się nie chce człowiekowi:( A na fotki jesteśmy Aga zawsze chętne wiec nie pytaj tylko dawaj szybciutko Quote
Iza. Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Heeej : ) Moje psy też bronią miski z jedzeniem, ale tylko przed innymi psami ja mogę im tam wszystko robić. Choć Buenos to i mojemu młodszemu bratu nie bardzo daje przy jedzeniu się grzebać, Gryźć nie gryzie, ale ząbki pokazuje, Pewnie już to było powiedziane, ale całej galerii nie nadrobiłam ;) West będzie wystawiany? A w ogóle to doczytałam, że wybieracie się do Legionowa w grudniu, my też mamy w planach tą wystawę :p Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='agamewa']U mnie to raz się kochają a zaraz nienawidzą:roll: Właśnie wyprałam Moniego,zrobiłam kilka fot chcecie zobaczyć?[/QUOTE] No ba, co to w ogóle Aga za pytanie? przecież znasz nasza odpowiedź ;) Quote
Recommended Posts