Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Connected']ja to dziś nie wychodzę i tak , bo do szkoły nie poszłam to wolę się nie pokazywać bo ktoś mnie zobaczy jeszcze źle coś zrozumie i byłaby lipa :eviltong:[/QUOTE]

Hehe nie chciało się iść, to teraz trzeba się w domu ukrywać :D
Ja dziś poszłam na jeden wykład, na drugi już mi się nie chciało i wróciłam do domu... ta jesienna pogoda dobija :p

Posted

hej Aga:multi:
ale fajnie macie te wycieczki,my to mamy dopiero w maju:diabloti:
u nas z miskami raczej nie ma problemów, Gucci z Baksem i z kotami też, z Baksem to już gorzej do kotów:evil_lol: Gucci np. jak jest sam to karmy nie zje ale jak jest kot to na wyścigi, żeby tylko drugi nie dostał:lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga :) my mamy jechać do teatru na spektakl, ale troche mi się nie che i nie wiem czy pojade..[/QUOTE]
a na jaki spektakl wiesz może?
jedź ! jak dla mnie w teatrze jest super, i można się świetnie bawić ;)
[quote name='Gucci13']ja już na liście jestem ale nie mam zamiaru się wypisywać, no chyba że przyjaciółka nie pojedzie:p[/QUOTE]
a gdzie jedziecie ?;)

Posted

Cześc Aga :) Ale miałam u Ciebie do nadrabiania ;)

[quote name='chrupcia']
a co do pilnowania swoich misek to ostatnio sąsiadka przyszła z yorkiem (tym co Wam pokazywałam) i pili z jednej miski wode więc Jazz to chyba nie z tych agresywnych :p[/QUOTE]

Warczenie nie jest oznaką agresji :p To, że np. Carmen broni jedzenia przed Viki [SIZE=1](to tylko taki przykład)[/SIZE], to nie znaczy że jest agresywna :p To normalny odruch u psa.

Posted

[quote name='Karolina.']Warczenie nie jest oznaką agresji :p To, że np. Carmen broni jedzenia przed Viki [SIZE=1](to tylko taki przykład)[/SIZE], to nie znaczy że jest agresywna :p To normalny odruch u psa.[/QUOTE]

Może źle to określiłam, chodzi mi o takie pilnowanie miski że nikt, tylko ja moge z niej jeść, pić.

Posted

Cześć dziewczyny po południowo:multi:
Te moje smoki tez się dziś pogryzły ...ja nie wiem co im się stało??to pomału robi się już nie śmieszne,raz West zaczyna,raz Moni....zwariowały.

Posted

[quote name='agamewa']Cześć dziewczyny po południowo:multi:
Te moje smoki tez się dziś pogryzły ...ja nie wiem co im się stało??to pomału robi się już nie śmieszne,raz West zaczyna,raz Moni....zwariowały.[/QUOTE]
może jakieś złe dni mają ;) :evil_lol:

Posted

Aga, dopóki to naprawdę nie jest poważne, to ja bym nie reagowała. To dwa dorosłe psy, samce, które rywalizują o hierarchię. Dopóki jej sobie nie ustalą, nie dogadają się w tej kwestii, to ciągle będziesz miała takie bójki ;) Więc lepiej jest im raz dać się dogadać, niech sami sobie ustalą pozycje ;)

Posted

Zauważyłam że ustalają hierarchie, było dobrze do póki Moni był potulny i robił co chciał West,teraz to się zmieniło...czyli tak jak obawiała się P.Małgorzata że coś takiego może się wydarzyć..

Posted

[quote name='agamewa']Zauważyłam że ustalają hierarchie, było dobrze do póki Moni był potulny i robił co chciał West,teraz to się zmieniło...czyli tak jak obawiała się P.Małgorzata że coś takiego może się wydarzyć..[/QUOTE]

Oj to niedobrze, że się żrą ;/ Mój to jest typem dominującym i pewnie też by zaczepiał jak West...

Posted

Cześć Aga :)
Chłopaki w końcu ustalą reguły między sobą. Trzeba dać im czas :)
Ciebie jeszcze nie było na dg więc nie wiesz jaką wojne miałam jak Carmen do nas przyjechała. Viky jej nienawidziła, a teraz miłość wielka :)

Posted

Heeej : )

Moje psy też bronią miski z jedzeniem, ale tylko przed innymi psami ja mogę im tam wszystko robić. Choć Buenos to i mojemu młodszemu bratu nie bardzo daje przy jedzeniu się grzebać, Gryźć nie gryzie, ale ząbki pokazuje,

Pewnie już to było powiedziane, ale całej galerii nie nadrobiłam ;)
West będzie wystawiany?

A w ogóle to doczytałam, że wybieracie się do Legionowa w grudniu, my też mamy w planach tą wystawę :p

Posted

[quote name='agamewa']U mnie to raz się kochają a zaraz nienawidzą:roll:

Właśnie wyprałam Moniego,zrobiłam kilka fot chcecie zobaczyć?[/QUOTE]

No ba, co to w ogóle Aga za pytanie? przecież znasz nasza odpowiedź ;)