Kinya Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [url]http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/krakow/news/smutny-rekord-porzucaja-coraz-wiecej-psow,1457575[/url] Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ci ktorzy rezygnuja z adpopcji wykastrowanych psow, wiadomo w jakim celu przybyli do schroniska po zwierzaczka. Przez takich typow liczba niechcianych zwierzat wzrasta w blyskawicznym tempie. :angryy: Z naszego podworka wiem ze nie chca wykastowanych zwierzat zwlaszcza w typie rasy, ale jest tez bardzo duzo osob zadowolonych gdy uslysza ze sunia jest wysterylizowana.:loveu: Quote
Kinya Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Mnie się też to od razu rzuciło w oczy - naiwnie mam nadzieję, że autor tekstu coś pokręcił :shake: Są jeszcze "inteligenci", którzy twierdzą, że pies wykastrowany nie będzie umiał szczekać i w ogóle stróżować :roll: Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Takie slowa uslyszalam od wetki :diabloti::angryy: i to wcale nie wiekowej, nowa generacja nie pokumunistyczna.:shake: Quote
Recommended Posts