mshume Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Pyśki do zacałowania mają te twoje tymczasowiczki :loveu: Quote
Mantis Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Prawda? :loveu: Moooje kochane dziewczynki :) Nie wiem co będzie jak mi się trafi jakiś chłopak ;) Tak się przyzwyczaiłam do tego zwrotu. Marcel - rodzynek :) Andzike napisał(a):Czy właściciel królika wiedział, że króli idzie na "testy" ???:grins: Noo tak :) A nawet uczestniczył :cool3: Kicuś jest Kasi, a Mantis powinna się wstydzić, że dziewczynkom nie zaufała i Kicusia chowała. A one w takiej komitywie.. <szok> :loveu: Quote
Mantis Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Kicuś? Nie wiem co myślał, ale kicał sobie tu i tam w ogóle na "gwiazdy" nie zwracając uwagi :lol: Bo dziewczyny w pierwszej chwili miały na buzi wyraz twarzy w postaci znaku zapytania - "Kosmita?!" :lol: Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zapraszamy na bazarek dla naszych kudłaczy, podbijajcie chociaż: http://www.dogomania.pl/threads/182375-Ciuszki-Abercrombie-Zara-ksiAE-A-ki-smycze-przysmaki-Dla-KudA-aczy-Do-31-III Quote
Madallena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Meczy Was smsami kobita o psiaki? pisze z numeru 792... Po Pysia i sparkiego atakuje. chce zeby jej historie psow przez smsy opisywac ;/ Quote
leni356 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Madallena napisał(a):Meczy Was smsami kobita o psiaki? pisze z numeru 792... Po Pysia i sparkiego atakuje. chce zeby jej historie psow przez smsy opisywac ;/ Mnie raz męczyła smsami o Maję, ale nie pamiętam numeru. Jak wzięłam i zadzwoniłam to nie odbierała ani raz Były jakieś telefony o Pysia i Sparkyego? Quote
Madallena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 telefonow zero. natomiast smsy jak najbardziej :) od tej samej babki Quote
Andzike Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mantis napisał(a): Noo tak :) A nawet uczestniczył :cool3: Kicuś jest Kasi, a Mantis powinna się wstydzić, że dziewczynkom nie zaufała i Kicusia chowała. A one w takiej komitywie.. <szok> :loveu: Wstydz się Mantis wstydz :D Przecież Ty masz w domu prawdziwe damy :D Quote
Mantis Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Madallena napisał(a):Meczy Was smsami kobita o psiaki? pisze z numeru 792... Męczy :nonono2: No też się zdziwiłam, że w takiej formie, ale cóż, może ktoś nieśmiały ;) Pierwsze były nawet sensowne, ale jak dostałam sms o treści "A jak się pani nazywa?" :mdleje: coś mnie tknęło i zapytałam "A jesteś dorosły?" Bez odbioru. Dziecko, jak nic :razz: Andzike napisał(a):Wstydz się Mantis wstydz :D Przecież Ty masz w domu prawdziwe damy :D :oops: Damy :loveu: Ale z Kiciusia szatan nie królik :cool3: Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A może na wiosnę ktoś się w Bajeczce zakocha? :D Quote
Mantis Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Andzike, prorocze słowa :) Dziś miał być wielki dzień. Bajka miała mieć gości. Rodzinka zobaczyła zdjęcie Bajeczki w Moim Psie i chciała Bajkę poznać, ale tak się zauroczyli małą damą, że synek nie chciał do domu bez Bajki wracać. No i pojechała :-( :loveu: Rodzinkę ma wspaniałą. Już za nią tęsknię. Buu. Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ale wieści HURRA.:multi: Mantis, ile waży Dafne? Ona taka pod kolanko jest? Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Mantis']Andzike, prorocze słowa :) Dziś miał być wielki dzień. Bajka miała mieć gości. Rodzinka zobaczyła zdjęcie Bajeczki w Moim Psie i chciała Bajkę poznać, ale tak się zauroczyli małą damą, że synek nie chciał do domu bez Bajki wracać. No i pojechała :-( :loveu: Rodzinkę ma wspaniałą. Już za nią tęsknię. Buu. Suuuper :) Nie płacz Mantis, zaraz Ci kolejnego kudłacza leni podeśle ;) A Bajeczkę bedziemy odwiedzać, robić zdjęcia, wyciągać na spacer, wpraszać się na kawę itp... ;) Quote
Mantis Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Andzike']A Bajeczkę bedziemy odwiedzać, robić zdjęcia, wyciągać na spacer, wpraszać się na kawę itp... ;) Andzike... :buzi: Taka wizja jest dziś Mantis baaardzo potrzebna :) mshume, Dafne ma 36cm. w kłębie Leni, ratuj! :cool3: Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tak nieśmiało zapytam, może byś Fiziunię z mojego banerka przygarnęła. Ja wspomogę konkretnie bazarkiem.:cool3: Quote
leni356 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 W kolejce była sunia Fragleska która nie wychodzi z budy bo ja gryzą inne suki http://www.przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Fragleska.html Fizja też na sercu leży :( Mshume, nie weźmiesz jej w końcu na dt? Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Za dużo tych kudłatych bid, za dużo :( ja dzisiaj byłam chwilę na Paluchu, bo znajoma przymierza się do adopcji. Jeśli jutro nie zdecyduje się na jedną sunię, to wrzucę kolejną piękną białą kudłatkę na wątek :( Quote
leni356 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mshume napisał(a):Za dużo tych kudłatych bid, za dużo :( ja dzisiaj byłam chwilę na Paluchu, bo znajoma przymierza się do adopcji. Jeśli jutro nie zdecyduje się na jedną sunię, to wrzucę kolejną piękną białą kudłatkę na wątek :( Bierz Fizię do siebie :) Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 bez sterylki nie moge :( Jutro przyjeżdża do mnie Sisi, kudłata malizna. Quote
leni356 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mshume napisał(a):bez sterylki nie moge :( Jutro przyjeżdża do mnie Sisi, kudłata malizna. Ta z Tomaszowa? Quote
leni356 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Księżniczka Bajka ma Małego Księcia :loveu: Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jak sie ciesze, ze Bajeczka ma nowy dom :):) a moze by tak tytul zmienic, co? :P Quote
Mantis Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 No właśnie, za dużo tych kudłatych sierotek. Trudno podjąć decyzję :-( Leni, mam nadzieję, że nie będziesz rościć praw autorskich, bo to genialne na nowy tytuł wątku :loveu: Bajeczka już dojechała :) Zwiedza mieszkanko, z Ziomusiem (nowym kolegą - świnką morską) wzajemnie się sobie przyglądają, po wyjściu z Małym Księciem na spacer, wróciła do domu merdając ogonkiem, więc chyba nie jest źle :) Quote
Recommended Posts