Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawda? :loveu: Moooje kochane dziewczynki :)
Nie wiem co będzie jak mi się trafi jakiś chłopak ;) Tak się przyzwyczaiłam do tego zwrotu. Marcel - rodzynek :)

Andzike napisał(a):
Czy właściciel królika wiedział, że króli idzie na "testy" ???:grins:

Noo tak :) A nawet uczestniczył :cool3:
Kicuś jest Kasi, a Mantis powinna się wstydzić, że dziewczynkom nie zaufała i Kicusia chowała. A one w takiej komitywie.. <szok> :loveu:

Posted

Kicuś? Nie wiem co myślał, ale kicał sobie tu i tam w ogóle na "gwiazdy" nie zwracając uwagi :lol: Bo dziewczyny w pierwszej chwili miały na buzi wyraz twarzy w postaci znaku zapytania - "Kosmita?!" :lol:

Posted

Madallena napisał(a):
Meczy Was smsami kobita o psiaki? pisze z numeru 792...
Po Pysia i sparkiego atakuje. chce zeby jej historie psow przez smsy opisywac ;/

Mnie raz męczyła smsami o Maję, ale nie pamiętam numeru. Jak wzięłam i zadzwoniłam to nie odbierała ani raz

Były jakieś telefony o Pysia i Sparkyego?

Posted

Mantis napisał(a):

Noo tak :) A nawet uczestniczył :cool3:
Kicuś jest Kasi, a Mantis powinna się wstydzić, że dziewczynkom nie zaufała i Kicusia chowała. A one w takiej komitywie.. <szok> :loveu:

Wstydz się Mantis wstydz :D Przecież Ty masz w domu prawdziwe damy :D

Posted

Madallena napisał(a):
Meczy Was smsami kobita o psiaki? pisze z numeru 792...

Męczy :nonono2: No też się zdziwiłam, że w takiej formie, ale cóż, może ktoś nieśmiały ;)
Pierwsze były nawet sensowne, ale jak dostałam sms o treści "A jak się pani nazywa?" :mdleje: coś mnie tknęło i zapytałam "A jesteś dorosły?" Bez odbioru. Dziecko, jak nic :razz:

Andzike napisał(a):
Wstydz się Mantis wstydz :D Przecież Ty masz w domu prawdziwe damy :D

:oops: Damy :loveu: Ale z Kiciusia szatan nie królik :cool3:

Posted

Andzike, prorocze słowa :)

Dziś miał być wielki dzień. Bajka miała mieć gości. Rodzinka zobaczyła zdjęcie Bajeczki w Moim Psie i chciała Bajkę poznać, ale tak się zauroczyli małą damą, że synek nie chciał do domu bez Bajki wracać.
No i pojechała :-( :loveu:

Rodzinkę ma wspaniałą. Już za nią tęsknię. Buu.

Posted

[quote name='Mantis']Andzike, prorocze słowa :)

Dziś miał być wielki dzień. Bajka miała mieć gości. Rodzinka zobaczyła zdjęcie Bajeczki w Moim Psie i chciała Bajkę poznać, ale tak się zauroczyli małą damą, że synek nie chciał do domu bez Bajki wracać.
No i pojechała :-( :loveu:

Rodzinkę ma wspaniałą. Już za nią tęsknię. Buu.

Suuuper :)
Nie płacz Mantis, zaraz Ci kolejnego kudłacza leni podeśle ;)
A Bajeczkę bedziemy odwiedzać, robić zdjęcia, wyciągać na spacer, wpraszać się na kawę itp... ;)

Posted

[quote name='Andzike']A Bajeczkę bedziemy odwiedzać, robić zdjęcia, wyciągać na spacer, wpraszać się na kawę itp... ;)
Andzike... :buzi: Taka wizja jest dziś Mantis baaardzo potrzebna :)

mshume, Dafne ma 36cm. w kłębie

Leni, ratuj! :cool3:

Posted

Za dużo tych kudłatych bid, za dużo :( ja dzisiaj byłam chwilę na Paluchu, bo znajoma przymierza się do adopcji. Jeśli jutro nie zdecyduje się na jedną sunię, to wrzucę kolejną piękną białą kudłatkę na wątek :(

Posted

mshume napisał(a):
Za dużo tych kudłatych bid, za dużo :( ja dzisiaj byłam chwilę na Paluchu, bo znajoma przymierza się do adopcji. Jeśli jutro nie zdecyduje się na jedną sunię, to wrzucę kolejną piękną białą kudłatkę na wątek :(

Bierz Fizię do siebie :)

Posted

No właśnie, za dużo tych kudłatych sierotek. Trudno podjąć decyzję :-(

Leni, mam nadzieję, że nie będziesz rościć praw autorskich, bo to genialne na nowy tytuł wątku :loveu:

Bajeczka już dojechała :) Zwiedza mieszkanko, z Ziomusiem (nowym kolegą - świnką morską) wzajemnie się sobie przyglądają, po wyjściu z Małym Księciem na spacer, wróciła do domu merdając ogonkiem, więc chyba nie jest źle :)