Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=6]ŁAPKA
MIESZKA W OBORNICKIM SCHRONISKU DLA PSÓW "AZOREK" KOŁO POZNANIA

Sunia ma około 4 miesiące w schronisku od początku stycznia 2010 roku.
Nasza Łapcia jest w ocieplanym pomieszczeniu.
To bardzo kontaktowa sunia lubi się bawić łapka w niczym jej przy tym nie przeszkadza.
Gdy wychodzi na dwór bawi się w śniegu biega skacze lecz nie oddala się od opiekuna :)
Ma cudowne umaszczenie czarną maskę na pyszczku i czarne pręgi na całym ciele.
Jej sierść jest bardzo mięciutka i milutka.
Jest przeurocza i bardzo miła oraz kochana.
Była przez parę dni w kociarni i wolontariuszka Marzena brała ją do domu :)
Będzie to duży pies o wielkim serduszku.
Łagodna i skłonna do zabaw z innymi psami.
Ma bardzo smutne śliczne oczy lecz jest bardzo wesoła i pocieszna :loveu:

[SIZE=4] Ł
[/FONT][FONT=Georgia]apka po operacji, już wybudzona z narkozy, zdjęcie wykazało ze już ma prosta łapkę chociaż nie wiadomo jak to się będzie zrastać i goić bo sunia rośnie cały czas, wet robi wszystko żeby uratować ta łapę i nie amputować.[/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=2]

To nasza piękność :loveu::loveu:

[/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=2]
[/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=2]
[/FONT]

U Marzeny w domu (była bardzo grzeczna)

[FONT=Georgia][SIZE=2]
[/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=2]

PROSZĘ NIE DZWONIĆ DO KIEROWNIKA SCHRONISKA.
Kontakt do mnie (Sandra):
788-556-399
[SIZE=3]

Allegro Suni:
http://www.allegro.pl/item899456684_lapka_suczka.html

http://www.dogomania.pl/threads/178473-Szczeniak-A-apka-z-A-apkAE-do-amputacji-Zbieramy-fundusze?p=13965829#post13965829

[/FONT]
[SIZE=4]Łapka trafiła do schroniska z złamaną łapką. teraz przebywa w klinice gdzie będą robili wszystko żeby jej ta łapę uratować. Stan tej łapki jest krytyczny.
Koszt takiej operacji kosztuje ok 1500 złotych + jeszcze tabletki , zdjęcia rentgenowskie oraz pobyt w klinice.

[FONT=Times New Roman]Prosimy zatem o dobre serce i wpłatę na podany niżej adres pieniążków z dopiskiem "ŁAPKA" . [/FONT]

TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI W POLSCE
ODDZIAŁ W OBORNIKACH WIELKOPOLSKICH
UL. ŁOPATYŃSKIEGO 1
64-600 OBORNIKI WLKP.
PKO BP S.A.
66 1020 4128 0000 1202 0049 9319
z dopiskiem ŁAPKA
www.toz.obornikionline.pl

Posted

Zdjęcia Łapki :

[FONT=Georgia]Łapk[/FONT][FONT=Georgia]a po oper[/FONT][FONT=Georgia]acji w Klin[/FONT][FONT=Georgia]ice Wete[/FONT][FONT=Georgia]ryna[/FONT][FONT=Georgia]ryjn[/FONT][FONT=Georgia]ej w Pozn[/FONT][FONT=Georgia]aniu przy ul. Nara[/FONT][FONT=Georgia]mowi[/FONT][FONT=Georgia]ckie[/FONT][FONT=Georgia]j 68 [/FONT]

Posted

a ja słyszałam ze jutro ma jechac do DS, czemu jest tak długo w schronie i jeszcze nie miala amputowanej? jak to złamanie otwarte to moze dojśc do zakazenia.

Posted

też mi się tak wydaję.. no miała jechac do Poznania, ale ponoć się odmyślili czy coś.. też nie jestem pewna.. no i niby to jest wada wrodzona.. ale no nikt się nią nie interesuje .. :(

Posted

Tak miała jechać do Poznania i tam mieć robioną operacje tu już miała być z tydzień temu operowana lecz ta Pani z Poznania powiedziała że ją weźmie lecz się odmyśliła i Łapcia jest w schronisku! :(

• 4 weeks later...