Tola^^ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [FONT=Georgia][SIZE=6]ŁAPKA MIESZKA W OBORNICKIM SCHRONISKU DLA PSÓW "AZOREK" KOŁO POZNANIA Sunia ma około 4 miesiące w schronisku od początku stycznia 2010 roku. Nasza Łapcia jest w ocieplanym pomieszczeniu. To bardzo kontaktowa sunia lubi się bawić łapka w niczym jej przy tym nie przeszkadza. Gdy wychodzi na dwór bawi się w śniegu biega skacze lecz nie oddala się od opiekuna :) Ma cudowne umaszczenie czarną maskę na pyszczku i czarne pręgi na całym ciele. Jej sierść jest bardzo mięciutka i milutka. Jest przeurocza i bardzo miła oraz kochana. Była przez parę dni w kociarni i wolontariuszka Marzena brała ją do domu :) Będzie to duży pies o wielkim serduszku. Łagodna i skłonna do zabaw z innymi psami. Ma bardzo smutne śliczne oczy lecz jest bardzo wesoła i pocieszna :loveu: [SIZE=4] Ł[/FONT][FONT=Georgia]apka po operacji, już wybudzona z narkozy, zdjęcie wykazało ze już ma prosta łapkę chociaż nie wiadomo jak to się będzie zrastać i goić bo sunia rośnie cały czas, wet robi wszystko żeby uratować ta łapę i nie amputować.[/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=2] To nasza piękność :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=2] [/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=2] [/FONT] U Marzeny w domu (była bardzo grzeczna) [FONT=Georgia][SIZE=2] [/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=2] PROSZĘ NIE DZWONIĆ DO KIEROWNIKA SCHRONISKA. Kontakt do mnie (Sandra): 788-556-399 [SIZE=3] Allegro Suni: http://www.allegro.pl/item899456684_lapka_suczka.html http://www.dogomania.pl/threads/178473-Szczeniak-A-apka-z-A-apkAE-do-amputacji-Zbieramy-fundusze?p=13965829#post13965829 [/FONT] [SIZE=4]Łapka trafiła do schroniska z złamaną łapką. teraz przebywa w klinice gdzie będą robili wszystko żeby jej ta łapę uratować. Stan tej łapki jest krytyczny. Koszt takiej operacji kosztuje ok 1500 złotych + jeszcze tabletki , zdjęcia rentgenowskie oraz pobyt w klinice. [FONT=Times New Roman]Prosimy zatem o dobre serce i wpłatę na podany niżej adres pieniążków z dopiskiem "ŁAPKA" . [/FONT] TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI W POLSCE ODDZIAŁ W OBORNIKACH WIELKOPOLSKICH UL. ŁOPATYŃSKIEGO 1 64-600 OBORNIKI WLKP. PKO BP S.A. 66 1020 4128 0000 1202 0049 9319 z dopiskiem ŁAPKA www.toz.obornikionline.pl Quote
Tola^^ Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Zdjęcia Łapki : [FONT=Georgia]Łapk[/FONT][FONT=Georgia]a po oper[/FONT][FONT=Georgia]acji w Klin[/FONT][FONT=Georgia]ice Wete[/FONT][FONT=Georgia]ryna[/FONT][FONT=Georgia]ryjn[/FONT][FONT=Georgia]ej w Pozn[/FONT][FONT=Georgia]aniu przy ul. Nara[/FONT][FONT=Georgia]mowi[/FONT][FONT=Georgia]ckie[/FONT][FONT=Georgia]j 68 [/FONT] Quote
ana666 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 a ja słyszałam ze jutro ma jechac do DS, czemu jest tak długo w schronie i jeszcze nie miala amputowanej? jak to złamanie otwarte to moze dojśc do zakazenia. Quote
patt00 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 też mi się tak wydaję.. no miała jechac do Poznania, ale ponoć się odmyślili czy coś.. też nie jestem pewna.. no i niby to jest wada wrodzona.. ale no nikt się nią nie interesuje .. :( Quote
Tola^^ Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Tak miała jechać do Poznania i tam mieć robioną operacje tu już miała być z tydzień temu operowana lecz ta Pani z Poznania powiedziała że ją weźmie lecz się odmyśliła i Łapcia jest w schronisku! :( Quote
Tia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Łapcia dziś będzie operowana lub już jest...I zostanie kilka dni w klinice. Quote
ana666 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 lapka po operacji, juz wybudzona z narkozy, zdjecie wykazało ze juz ma prosta lapke chociaz nie wiadomo jak to sie bedzie zrastac i goic bo sunia rosnie cały czas, wet robi wszystko zeby uratowac ta łape i nie amputowac. To jest aukcja cegiełkowa: http://www.allegro.pl/item901225180_pomoc_dla_lapki.html Quote
Tia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Łapka znalazła nowy domek zaadoptowała ja weterynarka z kliniki:) Quote
ana666 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 tak, Łapka ma super domek a my serdecznie dziekujemy za pomoc, finansowa i nie tylko bez której nie udałoby nam sie jej pomóc Quote
Recommended Posts