Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gioco']To dlaczego fotki nie ma? ;-) Fajna by była :-)[/QUOTE]
Cześć :multi:
A jakoś tak wyszło ,że nie ma :eviltong:

[quote name='*kleo*']O nie nie, ja serdecznie podziękuję za śnieg w listopadzie, nie uśmiecha mi się droga do Poznania w zaspach ;)[/QUOTE]
Hej Klaudia :multi:
W Twoim wypadku to też bym nie chciała śniegu :roll:;)

[quote name='Connected']hmm, to niech u mnie pada tylkoo :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Cze Wera :loveu:
I u mnie :lol:

Posted

[quote name='Chantell']Jakieś nowe fotki by się przydały ;d[/QUOTE]
Cześć :)
No wiem,wiem ,dziś może go obfoce ;)
Ale ogólnie mam głowe zajętą moją kocią tymczaską ,bo być może do DS jutro jedzie...

Posted

oj Modlin to 'okolice' warszawy :evil_lol:
w te wakacje byłam w twierdzy modlin , robią wrażenie te budynki i widoki. Co prawda, mogli by tam troche ogarnąć :oops:

a ja wam przynoszę sałatkę, sama dziś robiłam :cool3:

Posted

[quote name='agamewa']Zapraszam na nowe świeżutkie foteczki:)[/QUOTE]
Cześć Aga :loveu:
Byłam już :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Connected']oj Modlin to 'okolice' warszawy :evil_lol:
w te wakacje byłam w twierdzy modlin , robią wrażenie te budynki i widoki. Co prawda, mogli by tam troche ogarnąć :oops:

a ja wam przynoszę sałatkę, sama dziś robiłam :cool3:[/QUOTE]
Hej Weronika :loveu:
I tak nie wiem gdzie to :oops::evil_lol:

[U][B]SZUKAM NA CITO TRANSPORTU ŁÓDŹ-WAWA , MOŻE ZNACIE KOGOŚ KTO BY JECHAŁ ??? :roll:
CHODZI TU O DOM DLA MOJEJ KOTKI NA DT-LIZI !
SPRAWA BAAARDZO PILNA !
[/B][/U]

Posted

Modlin to raczej dzielnica Nowego Dworu Mazowieckiego ale tak się utarło że wołamy Modlin,to jest jakieś 30-40 km.przed Warszawą,raczej to miejscowość historyczna a zwłaszcza Modlin Twierdza.W Modlinie mieszka matka partnera Anny Korcz i on też kiedyś mieszkał Grzesiek czy Paweł jakoś mu tak Pigoń.... (na wspólnej)kto ogląda....

Posted

[quote name='agamewa']Modlin to raczej dzielnica Nowego Dworu Mazowieckiego ale tak się utarło że wołamy Modlin,to jest jakieś 30-40 km.przed Warszawą,raczej to miejscowość historyczna a zwłaszcza Modlin Twierdza.W Modlinie mieszka matka partnera Anny Korcz i on też kiedyś mieszkał Grzesiek czy Paweł jakoś mu tak Pigoń.... (na wspólnej)kto ogląda....[/QUOTE]

o właśnie tak , heheh . ja tam tylko przejazdem byłam więc mało się orientuje :oops:

Posted

Dziewczyny , mam wieeelkie zmartwienie :-(:-(:-(
Od 2 dni próbuję się dobić do babki co Greya adoptowała ,a ona ma wyłączony/po za zasięgiem telefon :-(
Baaardzo się martwię , najgorsze myśli chodzą mi po głowie :-(
Jeszcze 1-2 dni i jedziemy do niej bez zapowiedzi.

Posted

[quote name='agamewa']Czytałam na wątku Greay o tej sytuacji...no nic bądż dobrej myśli...żadnych czarnych scenariuszy ok?????????[/QUOTE]
Oj , nie tak łatwo nie myśleć o najgorszym :-(

[quote name='agamewa'][B]Będzie dobrze!!!!!![/B]może coś z telefonem??awaria czy coś w tym stylu???[/QUOTE]
Mam nadzieje ,że np.ukradli jej telefon czy zgubiła ładowarkę...

Posted

[quote name='agamewa']Ja wiem Ola,ale nie można zakładać od razu najgorszego,przeczekaj te 2-3 dni i wtedy wybadaj sytuacje..ja jestem dobrej myśli!!![/QUOTE]
Hej Aga :multi:
Dziś też dzwonię od 9:00 do babki i to samo :-(
No nic , poczekam i pojadę.
[quote name='chrupcia']Cześć Ola :multi: przyszłam jeszcze u Ciebie się pokazać i chyba zmykam bo coś ostatnio do szybkiego spania sie przyzwyczaiłam :roll: ;)[/QUOTE]
Cześć Kasia :loveu:
A ja nie przezwyczaiłam się i chodzę koło 1 ,a potem sciągnąć mnie z łóżka to cud :roll:

[quote name='Katie']Hej ;)

na 90% nie :shake:[/QUOTE]
Cześć :)
Łeee :placz: To kto będzie ? :shake:

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Ola :)

Trzymam kciuki aby sprawa z Grey'em się pozytywnie skończyła :kciuki: Informuj nas co i jak.[/QUOTE]
Hej Karola :)
Nie dziękuję.
Wróciliśmy niedawno ze spacerku dopiero z Luckym i mojej mamy koleżanką+ jej suczką Korą ,którą adoptowała dokładnie tydzień temu ze schroniska ,gdzie jestem na wolontariacie :multi:
Mam fotki ,może później wstawie , teraz będę oglądać "Mam talent" ;)