Jump to content
Dogomania

POKAZY AGILITY - Klubowa Wystawa Terrierów we Włocławku 7 marca 2010 r.

Recommended Posts

Posted

ZKwP O/Włocławek oraz Sekcja Agility Psi Sport serdecznie zapraszają agilitowe teriery do wzięcia udziału w pokazach agility, które odbędą się na Wystawie Klubowej Terierów we Włocławku 7 marca 2010 roku w godzinach 11.00-11.30.
Zgloszenia: [email protected]
serdecznie zapraszamy!
Dorota Znajkiewicz

Posted

[quote name='niuka']gdyby belgiry troche przytrymowac moze nawet troche by przypominaly trzecia grupe.

Myślę, że nie musisz strzyc tego "szarego i czarnego teriera":):evil_lol:
W każdym razie zapraszamy również najbardziej zaawansowane i zakręcone:loveu: , myślę, że warto pokazać i inne rasy :)
Moje ukochane belgusie :)

Posted

PATIszon napisał(a):
Aaaa ja na prawde zrozumialam, ze maja byc same terriery.....

A to bedzie na dywaniku czy na błotku?
:)

Będzie wykładzina, ale nie bedzie to dywanowy komfort niestety. A pokazy będą w Hali Mistrzów.

• 4 weeks later...
Posted

niuka napisał(a):
to jak uda mi się namówić organizatora wyjazdu, to wpadnę z dwójką dzieci z pierwszej klasy ;)
dam znać Dorotko!

Jakby ktoś jeszcze z terrieowych przedstawicieli "świata agility" zechciał sie zgłosić, to bardzo proszę w miarę szybciutko pisać na [email protected] to ew. przesuniemy sędziowanie dla danej rasy, by nic Wam nie kolidowało przede wszystkim z wystawą.

Pozdrawiam
Dorota

• 2 weeks later...
Posted

Uwaga: zmiana godziny pokazów agility: 12.00 za to mamy możliwość zyskania na powierzchni ringu :D

W pokazach wezmą udział głównie terriery, więc z góry przepraszamy ew. towarzyszących wystawcom innorasowców jeśli braknie nam czasu na pokazanie ich podczas imprezy.

Pozdrawiam
Dorota

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo serdecznie dziekuję wszystkim, którzy zdecydowali się na mordeczy bieg po śliskiej gumowej wykładzinie. Istny hard core:) Psy zaprezentowały się bardzo dobrze a przewodnicy wykazali się sporą wyobraźnią, by przez jedną minutę biegać tam gdzie trzeba, czyli po kawałku sztucznego trawniczka.
Podziwiam i BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ w imieniu własnym oraz organizatorów wystawy i sponsora HUSSE!