Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja z chęcią Age bym wziela... przeciez sama widzialas jaka jest, ale przeciez jesc tez dostala i to ona mu zezarla... Moja mama sie zgodzila na 1 psa i tym psem bedzie w wiekszych procentach Dżeki... Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jak cos to uderzac do mnie, a ja podam Wam wszelkie informacje jak sie zapisac i kontakt do schroniska. :evil_lol: Heeej :multi: Azulek ma sie swietnie! :multi: Wiazemy uszka tzn. robimy babuleńkę :multi: Do weta idziemy jutro albo pojutrze, niestety do znajomego weta nie mam jak sie dostac bez samochodu, ale w tym tygodniu bede tam z pewnoscia. Moge pobrac zeskrobinę u wetki, ona nam zawiezie do lab. Potem w zaleznosci czy to bedzie choroba na tle pasożytniczym czy bakteryjnym bedzie leczenie.[/quote] Hej :multi: Jak dobrze, ze Azutka tak dobrze się trzyma i tak figluje :loveu: Wytarmoś ją ode mnie :loveu: [quote name='Cambel'][IMG]http://images20.fotosik.pl/348/d8b019c632a80d84.jpg[/IMG] [/quote] [SIZE=5][COLOR=red]Pyszczuś!! :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE] [quote name='g_o_n_i_a']Kiedyś tam nie bylo domków, byly łąki. Osiedle się jednak powiększa, wiec z tych lak korzystamy sporadycznie - musimy iść o wiele dalej, gdzie jest namiastka ladu, łąki z biegającymi rolnikami z grabiami i potoczek :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/348/da352d0befc385fd.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/293/144244a1ee289848.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/293/bb4e9b420cd63483.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/348/2302184ecfde522c.jpg[/IMG][/URL][/quote] Po tych chmurach top rozpętała się straszna burza...W życiu takiej nie widziałam, strasznie dudniło... :-o [quote name='Nerul']Ja sie czuje jak wolontariusz jak jade do Dżekiego i Agi *_* (jakbym wkółko o nich gadala i sie zagadala to mi mócie xD)[/quote] Ja mam to codziennie :] Jeszcze Haba.. :] [quote name='Nerul']Czlowieku co tydzien jade z żarciem, smyczami, piszczałkami i wogóle... narazie pomagam im ile moge, ale bedzie wiecej (bo narazie mama nic niewie wiec potajemnie, ale potem siostra bedzie dofinansowywac), ale jest mały niuansik- wzielabym go do weterynarza ale niewiem jak by mu książkeczke załozyc zdrowia... na mnie? ja [B]jeszcze[/B] niejestem jego prawowitą wlascicielką...[/quote] Jak co tydzień jak dopiero byłaś u niego chyba 2 czy 3 raz :crazyeye: [quote name='Nerul']No wlasnie... Wiec co Gosiu radzisz poczekac do 100% pewnosci? Moja siostra przyczyni sie do błagania mamy na niego... a okolo ile kosztowalaby operacja 3 powieki... ponoc drogi...[/quote] Najpierw porozmawiaj z p. Januszem a dopero potem coś ustalaj bo to wszystko zalezy od niego :p [quote name='Cambel']Hm...a ja mam dziwne wrażenie (i sorry, że to mówię), ale Ty jakby tylko do Dżekiego jeździsz, jemu wszystko wszystko, a Aga właściwie nic..bo co? Bo jest bardziej agresywna i nie umie chodzić na smyczy? I bo jej nie weźmiesz? I własnie...to trochę tak głupio, po ponad roku, rozdzielać tak zżyte ze sobą psy, matkę z synem...Ok, jak są szczeniaki, to zawsze jakoś inaczej, ale oni ze sobą cały czas od urodzenia Dżekiego spędzali... Pozdrawiam.[/quote] Nie bój żaby nic jej nie będzie. Myślisz że Dżeki jest jej jedynym dłyugożyjącym u niej w budynku potomstwem? Jesteś w błędzie :p Jak można powiedzieć, że Agutek jest bardziej agresywny? :shake: Przecież ona jest miła, mnie nigdy nie ugryzła nawet jak chciałam wziąć jej szczeniaka... ['] Jednym słowem: Aga potrzebuje diety odchudzającej :lol: PS. Wczoraj u piesków był konik, ale miałam zapełniony aparat, może dzisiaj będzie to pokażę, mogę u Ciebie Gosiu?? Bo konik taki ładny :loveu: PPS. Postanawiam założyć własną galerię jak wrócę do domu!! PPS2. Gosiu, pamiętasz jak się spotkałtyuśmy to mówiłaś jeszcze, że masz drugiego psa, ale jest bardziej agresywny i go nie wypuszczasz...Dobrze pamiętam? Quote
Coffee&Nera Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No wiesz moze 2 czy 3 razy ale do konca czerwca tak bede lazic o ile bede mogla. Co do p. Janusza- jak tylko go złapie tam to pogadam bo jeżeli sie zgodzi to zrobie mu na mnie książeczke zdrowia bo mamy znajomego weta i on sie zorientuje co z tą powieką ;) Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Nerul']No wiesz moze 2 czy 3 razy ale do konca czerwca tak bede lazic o ile bede mogla. Co do p. Janusza- jak tylko go złapie tam to pogadam bo jeżeli sie zgodzi to zrobie mu na mnie książeczke zdrowia bo mamy znajomego weta i on sie zorientuje co z tą powieką ;)[/quote] [I][COLOR=darkorchid]On równie dobrze może sobie go wziąc chocby teraz i komuś oddac. I nie ma Dżekiego, więc musisz jak najszybciej...[/COLOR][/I] [SIZE=7][COLOR=lime][I][COLOR=darkorchid]Prosimy o nowe foteczki AZY[/COLOR] :multi: :multi: [/I][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkorchid][/COLOR] [COLOR=darkorchid][I]Jak Ci się podobał dzisiejszy wf'ik?? :evil_lol: Ja taka wstydliwa :oops:[/I] [/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzień Dobry :razz: [quote name='psiulka'] Po tych chmurach top rozpętała się straszna burza...W życiu takiej nie widziałam, strasznie dudniło... :-o [/quote] Br...aż się bałam :oops: [quote name='psiulka'][I][COLOR=darkorchid]On równie dobrze może sobie go wziąc chocby teraz i komuś oddac. I nie ma Dżekiego, więc musisz jak najszybciej...[/COLOR][/I] [SIZE=7][COLOR=lime][I][COLOR=darkorchid]Prosimy o nowe foteczki AZY[/COLOR] :multi: :multi: [/I][/COLOR][/SIZE] [/quote] Popieram co do obydwuch tematów... P. Janusz nie będzie chyba czekał, aż Aneta psa weźmiesz....Jeżeli mu się okazja napatoczy, to pewnie go od razu odda. [quote] Nie bój żaby nic jej nie będzie. Myślisz że Dżeki jest jej jedynym dłyugożyjącym u niej w budynku potomstwem? [B]Jesteś w błędzie[/B] :p Jak można powiedzieć, że Agutek jest bardziej agresywny? :shake: Przecież ona jest miła, mnie nigdy nie ugryzła nawet jak chciałam wziąć jej szczeniaka... ['] Jednym słowem: Aga potrzebuje diety odchudzającej :lol: [/quote]Ja nie uważam, że Aga jest agresywna, bo wg mnie jest kochaną psiną :loveu: To Aneta mi mówila :roll: PS Ja tam nie widziałam innych zwierząt, jakie są ? :cool3: No to koniec zbiegania z tematu,[SIZE=5][U][B] prosimy o nowe foty Azy![/B][/U][/SIZE] Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Cambel']Dzień Dobry :razz: Ja nie uważam, że Aga jest agresywna, bo wg mnie jest kochaną psiną :loveu: To Aneta mi mówila :roll: [/quote] [I][COLOR=royalblue]Dobry dobry :multi:[/COLOR][/I] [COLOR=royalblue][I]Aneta Ty mówiłaś, że Aga jest agresywna?? :crazyeye: :-o Aga agresywna...:shake: Wczoraj tak się biedna burzy wystraszyła, że nocowała u sąsiadki (Eweliny)...:shake: [/I][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Dobry dobry :multi:[/COLOR][/I] [COLOR=royalblue][I]Aneta Ty mówiłaś, że Aga jest agresywna?? :crazyeye: :-o Aga agresywna...:shake: Wczoraj tak się biedna burzy wystraszyła, że nocowała u sąsiadki (Eweliny)...:shake: [/I][/COLOR][/quote] No tak mi mówiła..Własciwie w samych negatywach...Ale jak ją poznałam, to już tak o niej nie myślę...Gdybym nie zobaczyła (prawie mojej) Sary, to zastanawiałabym się nad nią.. Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Cambel']No tak mi mówiła..Własciwie w samych negatywach...Ale jak ją poznałam, to już tak o niej nie myślę...Gdybym nie zobaczyła (prawie mojej) Sary, to zastanawiałabym się nad nią..[/quote] [I][COLOR=royalblue]Aga jest nie ufna co do nowych osób. Aż się dziwie, że dała się Ci od razu pogłaskac...Ale nie gadajmy tu bo Gosia się pogniewa, że tu jej śmiecimy :evil_lol: Zaraz zrobię nowy temacik z MOIMI psiakami :loveu: [/COLOR][/I] Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Moze nie do konca, ale kto wie co bedzie w przyszlosci. :p :p A Hugol sie ucieszy jak go wirtualna opiekunka odwiedzi. :loveu: Cambel, zamien sie, tak! :multi:[/quote]Chyba jednak nie :shake: Cambel to ja już się pakuję i jutro przyjeżdżamy - 6 osób + pies :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='ewelinabuck']wycaluj Azulke :loveu:[/quote] No prosze, wystarczylo sie upomniec :multi: :loveu: [quote name='Cambel']Ołć, ja jeszcze na chwilunię :cool3: O nie, ja lubie swoje mieszkanko :eviltong: Chociaż, jak chcesz to mozesz ze mną zamieszkać, tylk nie wiem gdzie Cię upchnę, ale się pomieścimy :cool3: Hm...a ja mam dziwne wrażenie (i sorry, że to mówię), ale Ty jakby tylko do Dżekiego jeździsz, jemu wszystko wszystko, a Aga właściwie nic..bo co? Bo jest bardziej agresywna i nie umie chodzić na smyczy? I bo jej nie weźmiesz? I własnie...to trochę tak głupio, po ponad roku, rozdzielać tak zżyte ze sobą psy, matkę z synem...Ok, jak są szczeniaki, to zawsze jakoś inaczej, ale oni ze sobą cały czas od urodzenia Dżekiego spędzali... Pozdrawiam.[/quote] Cambel, ale pamietaj - jak cuś, to bierzemy Twoje mieszkanko :p [quote name='Nerul']Ja z chęcią Age bym wziela... przeciez sama widzialas jaka jest, ale przeciez jesc tez dostala i to ona mu zezarla... Moja mama sie zgodzila na 1 psa i tym psem bedzie w wiekszych procentach Dżeki...[/quote] Hej, a jezeli tak Aga jest bedomna (inaczej, przydalaby jej sie opieka) to moze warto ją porozglaszac i ew. szukac domku? :razz: [quote name='psiulka']Hej :multi: Jak dobrze, ze Azutka tak dobrze się trzyma i tak figluje :loveu: Wytarmoś ją ode mnie :loveu: [SIZE=5][COLOR=red]Pyszczuś!! :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE] Po tych chmurach top rozpętała się straszna burza...W życiu takiej nie widziałam, strasznie dudniło... :-o Ja mam to codziennie :] Jeszcze Haba.. :] Jak co tydzień jak dopiero byłaś u niego chyba 2 czy 3 raz :crazyeye: Najpierw porozmawiaj z p. Januszem a dopero potem coś ustalaj bo to wszystko zalezy od niego :p Nie bój żaby nic jej nie będzie. Myślisz że Dżeki jest jej jedynym dłyugożyjącym u niej w budynku potomstwem? Jesteś w błędzie :p Jak można powiedzieć, że Agutek jest bardziej agresywny? :shake: Przecież ona jest miła, mnie nigdy nie ugryzła nawet jak chciałam wziąć jej szczeniaka... ['] Jednym słowem: Aga potrzebuje diety odchudzającej :lol: PS. Wczoraj u piesków był konik, ale miałam zapełniony aparat, może dzisiaj będzie to pokażę, mogę u Ciebie Gosiu?? Bo konik taki ładny :loveu: PPS. Postanawiam założyć własną galerię jak wrócę do domu!! PPS2. Gosiu, pamiętasz jak się spotkałtyuśmy to mówiłaś jeszcze, że masz drugiego psa, ale jest bardziej agresywny i go nie wypuszczasz...Dobrze pamiętam?[/quote] Azulek optymista, nie to co pancia :evil_lol: Piękna burza byla :loveu: :loveu: :loveu: Ja bym mogla w kolko mowic o Pędzlach :loveu: Konika jak najbardziej do nas, tak!! :multi: :multi: Czekam na linka do galerii :razz: Nie, nie nie! Gajeczka nie byla agresywna. Ona byla wzieta z Kundelka, panicznie bala się jezdni i samochodów (prawdopodobnie wyrzucona z samochodu). Ona mieszka teraz z moim bratem, jednakże jest bardzo ciężko chora. :-( Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='psiulka'] [SIZE=7][COLOR=lime][I][COLOR=darkorchid]Prosimy o nowe foteczki AZY[/COLOR] :multi: :multi: [/I][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkorchid][I]Jak Ci się podobał dzisiejszy wf'ik?? :evil_lol: Ja taka wstydliwa :oops:[/I] [/COLOR][/quote]Zgadzam się :multi: Fotki fotki fotki :cool3: Co robiłyście [B]RAZEM[/B] na wfie? :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='psiulka'][I][COLOR=darkorchid]On równie dobrze może sobie go wziąc chocby teraz i komuś oddac. I nie ma Dżekiego, więc musisz jak najszybciej...[/COLOR][/I] [SIZE=7][COLOR=lime][I][COLOR=darkorchid]Prosimy o nowe foteczki AZY[/COLOR] :multi: :multi: [/I][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkorchid][I]Jak Ci się podobał dzisiejszy wf'ik?? :evil_lol: Ja taka wstydliwa :oops:[/I] [/COLOR][/quote] Wf był zajebisty :roflt::roflt: W życiu tak się nie uśmiałam jak dzisiaj. :roflt::roflt:Kto to widzial, zeby ja jeździła tak po ziemii, dogadywala nieznajomym dziewczynom (m. in. jak ta... emm.. Monika (?) chciala zamach na mnie zrobić) :roflt:Zgupłam :roflt::roflt: [quote name='Cambel']Dzień Dobry :razz: Br...aż się bałam :oops: Popieram co do obydwuch tematów... P. Janusz nie będzie chyba czekał, aż Aneta psa weźmiesz....Jeżeli mu się okazja napatoczy, to pewnie go od razu odda. Ja nie uważam, że Aga jest agresywna, bo wg mnie jest kochaną psiną :loveu: To Aneta mi mówila :roll: PS Ja tam nie widziałam innych zwierząt, jakie są ? :cool3: No to koniec zbiegania z tematu,[SIZE=5][U][B] prosimy o nowe foty Azy![/B][/U][/SIZE][/quote] Fotki beda wieczorem jak wroce z diecezjalnego ech :shake: [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Aga jest nie ufna co do nowych osób. Aż się dziwie, że dała się Ci od razu pogłaskac...Ale nie gadajmy tu bo Gosia się pogniewa, że tu jej śmiecimy :evil_lol: Zaraz zrobię nowy temacik z MOIMI psiakami :loveu: [/COLOR][/I][/quote] A gadajcie sobie :evil_lol: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Chyba jednak nie :shake: Cambel to ja już się pakuję i jutro przyjeżdżamy - 6 osób + pies :evil_lol:[/quote] Co chyba jednak nie? :razz: Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jasne, przyjeżdzajcie :D [quote]Hej, a jezeli tak Aga jest bedomna (inaczej, przydalaby jej sie opieka) to moze warto ją porozglaszac i ew. szukac domku? :razz:[/quote] Aga ma dom, jednak chyba własciciel chce jej się pozbyć. O rozgłaszaniu już myślałam :razz: Może, może...Psiula, masz jej foty? :D Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zgadzam się :multi: Fotki fotki fotki :cool3: Co robiłyście [B]RAZEM[/B] na wfie? :mad:[/quote] Ilonka, odpowiedz jej, bo ona chyba nie pamieta, ze we wtorki dziewczyny z III a ma razem z dzieciarnia :evil_lol: [COLOR=lemonchiffon]Ja sie do niej nie odzywam (chciala mnie naleśnikiem przekupic, goopek!) :evil_lol: [/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Cambel']Jasne, przyjeżdzajcie :D Aga ma dom, jednak chyba własciciel chce jej się pozbyć. O rozgłaszaniu już myślałam :razz: Może, może...Psiula, masz jej foty? :D[/quote] Pozbyc ? :mad: :mad: :mad: W takim razie domku pasowaloby jej szukac. Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'][B]Pozbyc ? [/B]:mad: :mad: :mad: W takim razie domku pasowaloby jej szukac.[/quote] Nie wiem dokładnie, nie znam sytuacji. Ilona lepiej wie :cool3: Gonia, naleśnikiem ? Ja za naleśnika bym wszystko zrobiła :roll::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Cambel']Nie wiem dokładnie, nie znam sytuacji. Ilona lepiej wie :cool3: Gonia, naleśnikiem ? Ja za naleśnika bym wszystko zrobiła :roll::evil_lol:[/quote] Ale ja sie na nią obraziłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 :bye: :bye: Wszystkim. Wpadniemy wieczorkiem pochwalić się czy zdałam egzamin diecezjalny. :( Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:bye: :bye: Wszystkim. Wpadniemy wieczorkiem pochwalić się czy zdałam egzamin diecezjalny. :([/quote] :bye: :bye: Na pewno zdasz, ja to już wiem! :cool3: Trzymamy kciuki! Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wf był zajebisty :roflt::roflt: W życiu tak się nie uśmiałam jak dzisiaj. :roflt::roflt:Kto to widzial, zeby ja jeździła tak po ziemii, dogadywala nieznajomym dziewczynom (m. in. jak ta... emm.. Monika (?) chciala zamach na mnie zrobić) :roflt:Zgupłam :roflt::roflt:[/quote]Gos :crazyeye: Ja Cię poznaję z innej strony widzę :crazyeye::crazyeye: [QUOTE] Co chyba jednak nie? :razz:[/QUOTE]A takie tam mało ważne i w ogóle :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Ilonka, odpowiedz jej, bo ona chyba nie pamieta, ze we wtorki dziewczyny z III a ma razem z dzieciarnia :evil_lol: [COLOR=lemonchiffon]Ja sie do niej nie odzywam (chciala mnie naleśnikiem przekupic, goopek!) :evil_lol: [/COLOR][/quote]Ależ ja pamiętam :p Bo zawsze wtedy mam matematykę :eviltong: [COLOR=LemonChiffon]Nie chcesz nalesniczków to nie, nie wiesz co tracisz...[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:bye: :bye: Wszystkim. Wpadniemy wieczorkiem pochwalić się czy zdałam egzamin diecezjalny. :([/quote]Napewno zdasz :multi: :multi::kciuki: Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Cambel']Jasne, przyjeżdzajcie :D Aga ma dom, jednak chyba własciciel chce jej się pozbyć. O rozgłaszaniu już myślałam :razz: Może, może...Psiula, masz jej foty? :D[/quote] [I][COLOR=royalblue]Mam jej foty, ale...NAJPIERW trzeba porozmawiac z właścicielem!![/COLOR][/I] [quote name='g_o_n_i_a']Ilonka, odpowiedz jej, bo ona chyba nie pamieta, ze we wtorki dziewczyny z III a ma razem z dzieciarnia :evil_lol: [COLOR=lemonchiffon]Ja sie do niej nie odzywam (chciala mnie naleśnikiem przekupic, goopek!) :evil_lol: [/COLOR][/quote] [COLOR=royalblue][I]W środu Gosiu w środy :roflt: :roflt: I z jaką dzieciarnią :mad: [/I][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wiem, Psiulka, wiem. Ale foty pokazać możesz :cool3: Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Cambel']Wiem, Psiulka, wiem. Ale foty pokazać możesz :cool3:[/quote] [I][COLOR=royalblue]Nie jestem w domku, więc dam Ci albo na dziwadełku albo jutro/ w piątek :)[/COLOR][/I] Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Nie jestem w domku, więc dam Ci albo na dziwadełku albo jutro/ w piątek :)[/COLOR][/I][/quote] Dobra, dobra, poczekam sobie :eviltong: Teraz i ja lecę...kochany referat z geografii czeka :shake: Pa kochane! :bye: Quote
Recommended Posts