Ania_i_Kropka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kama czeka...Siedzi w klatce z Andzią i wypatruje...Oczekuje...Nasłuchuje...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże jej odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli. Tak bardzo tego pragnie. Tak kocha ludzi...Jej miłość jest szczera...Każdego dnia zastanawia się "dlaczego nie wybrali właśnie mnie...czy jestem za brzydka??...może za stara??...a może myślą że już się pogodziłam ze swym losem, że uznałam schronisko za swój dom?? ale prawda jest inna, mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałą koleżankę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebna, kochana...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..." I tak od 6 lat... Kama czeka i nie traci nadziei, nadziei na nowy, własny dom. Kamusia to średniej wielkości, grubiutka sunia w typie ON. Jest bardzo spokojną i zrównoważoną sunią. Nie narzuca się ludziom, choć bardzo pragnie ich towarzystwa. Jest troszkę nieśmiała i nie ufna w stosunku do obcych. Kama dobrze dogaduje się z innymi psami. Niedawno Kamusia straciła Yogiego- swojego najlepszego przyjaciela, z którym mieszkała odkąd trafiła do schroniska. Sunia bardzo wspierała swojego przyjaciela w chorobie. Bardzo przeżyła jego odejście. Oto Kama: Z Andzią: Quote
Jagoda1 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kama i Andzia dwie sunie, które nie mają szczęścia...:-( Wątek Andzi Kto pokocha nasza kochana Andzie? Tyle czasu bez domku ... - Dogomania Forum Quote
Ania_i_Kropka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Kama i Andzia na dzisiejszym spacerku: Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wielkim szczęsciem dla nich, byłby wspólny dom. Quote
madcat1981 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No właśnie, bo ja właśnie siadam do ogłoszeń i banerków i zastanawiam się czy nasze psie przyjaciółki nie powinny być "zbiorowo" ogłaszane. Edit. Na razie tylko tyle, ale za to powyróżniane... KAMA - NIGDY NIE MIAŁA DOMU A MIMO TO WCIĄŻ CZEKA KAMA - NIGDY NIE MIAŁA DOMU A MIMO TO WCIĄŻ CZEKA / Psy > Pozostałe - Olsztyn Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Jutro w pracy postaram się zrobić banerki, choć wiem że jest tu mnóstwo bardziej utalentowanych ciotek;):razz: Quote
phase Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 `. Banerek piękny i dla Kamci, i dla Andzi... Quote
phase Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 madcat1981 napisał(a):Proszę się częstować;) `. Poczęstowałam się banerkiem Andzi jak dam rade to jeszcze skradnę Kamci. :p:evil_lol: Quote
madcat1981 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jeden Ci sie nie wyświetla więc możesz sobie podmienić :) Quote
phase Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 madcat1981 napisał(a):Jeden Ci sie nie wyświetla więc możesz sobie podmienić :) `. Jak na niego naciśniesz to działa. :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wiem, sprawdziłam:oops: acha, nie mogę dojść jak je wstawić w post, by się zachowały - jak ktoś umie to niech wklei:modla: Quote
madcat1981 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Głosujmy na olsztyńskie psiaki :D Quote
Ania i Kajber Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ślicne sunieczki, tak bym chciała, żeby znalazły domy. Quote
madcat1981 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Powtórzę się z wątku Andzi: Może ktoś jeszcze wspomógł by nas w zbiórce na specjalistyczną karmę dla Andzi i Kamy? :modla: Tak naprawdę mam dopiero 100 zł, są inne deklaracje ale potrzeba 300 zł.... Quote
madcat1981 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Niedługo będzie super bazarek na karmę dla dziewczynek:):razz::razz::razz: Quote
madcat1981 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ta - dammm :-):D http://www.dogomania.pl/forum/f99/juz-zapraszam-kama-andzia-zbieraja-na-karme-do-08-11-09-a-149044/ Quote
madcat1981 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Podaję nowy link bo dogomania coś skaszaniła... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149044 Quote
madcat1981 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pozmieniałam linki w banerkach. Zapraszam zwłaszcza na bazarek:razz::razz::razz: A tu Kama do pobrania::razz: Quote
madcat1981 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dawno nikt na wątek nie zaglądał... A już w niedzielę kończy sie bazarek dla Kamy (zapraszam już teraz, choć oczywiście będzie wciąż odnawiany... no, chyba że wszystko wykupicie:razz::razz::razz:) Quote
madcat1981 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Zacytuję newsy z wątku Andzi: Najlepsze podsumowanie bazarku dla Kamy i Andzi (i chłopaka do towarzystwa;)): [quote name='Ania_i_Kropka'][FONT=Verdana]Karma dzisiaj doszła do schroniska. Jutro dziewczyny i chłopak dostaną ją na drugie śniadanie. [/FONT] [FONT=Verdana]Dzięki w imieniu psiaków:loveu:[/FONT] Piętnaście kg pójdzie w try miga, proszę zbierać siły na kolejny bazarek :loveu: Quote
madcat1981 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mam nadzieję, że karma smakuje i dobrze służy? Quote
Ania_i_Kropka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 madcat1981 napisał(a):Mam nadzieję, że karma smakuje i dobrze służy? [FONT=Tahoma]Karma smakuje całej trójce. Już się przyzwyczaili, że ok 14 dostają drugie śniadanie i czekają przy wejściu do boksu[/FONT] Quote
Recommended Posts