Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kama czeka...Siedzi w klatce z Andzią i wypatruje...Oczekuje...Nasłuchuje...Zastanawia się kiedy przyjdzie ktoś kto okaże jej odrobinę zainteresowania, zawoła do siebie i przytuli. Tak bardzo tego pragnie. Tak kocha ludzi...Jej miłość jest szczera...Każdego dnia zastanawia się "dlaczego nie wybrali właśnie mnie...czy jestem za brzydka??...może za stara??...a może myślą że już się pogodziłam ze swym losem, że uznałam schronisko za swój dom?? ale prawda jest inna, mam co jeść, mam gdzie spać, nawet mam wspaniałą koleżankę - ale nic nie jest w stanie zastąpić mi ciepłego kochającego domku...potrzebuję człowieka, chcę czuć się potrzebna, kochana...ale to tylko marzenie psa ze schroniska..."
I tak od 6 lat... Kama czeka i nie traci nadziei, nadziei na nowy, własny dom.

Kamusia to średniej wielkości, grubiutka sunia w typie ON. Jest bardzo spokojną i zrównoważoną sunią. Nie narzuca się ludziom, choć bardzo pragnie ich towarzystwa. Jest troszkę nieśmiała i nie ufna w stosunku do obcych. Kama dobrze dogaduje się z innymi psami. Niedawno Kamusia straciła Yogiego- swojego najlepszego przyjaciela, z którym mieszkała odkąd trafiła do schroniska. Sunia bardzo wspierała swojego przyjaciela w chorobie. Bardzo przeżyła jego odejście.

Oto Kama:

Z Andzią:

Posted

No właśnie, bo ja właśnie siadam do ogłoszeń i banerków i zastanawiam się czy nasze psie przyjaciółki nie powinny być "zbiorowo" ogłaszane.

Edit.

Na razie tylko tyle, ale za to powyróżniane...

KAMA - NIGDY NIE MIAŁA DOMU A MIMO TO WCIĄŻ CZEKA

KAMA - NIGDY NIE MIAŁA DOMU A MIMO TO WCIĄŻ CZEKA / Psy > Pozostałe - Olsztyn

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Jutro w pracy postaram się zrobić banerki, choć wiem że jest tu mnóstwo bardziej utalentowanych ciotek;):razz:

• 2 weeks later...
Posted

Powtórzę się z wątku Andzi:

Może ktoś jeszcze wspomógł by nas w zbiórce na specjalistyczną karmę dla Andzi i Kamy? :modla: Tak naprawdę mam dopiero 100 zł, są inne deklaracje ale potrzeba 300 zł....

• 2 weeks later...
Posted

Dawno nikt na wątek nie zaglądał... A już w niedzielę kończy sie bazarek dla Kamy (zapraszam już teraz, choć oczywiście będzie wciąż odnawiany... no, chyba że wszystko wykupicie:razz::razz::razz:)

• 3 weeks later...
Posted

Zacytuję newsy z wątku Andzi:

Najlepsze podsumowanie bazarku dla Kamy i Andzi (i chłopaka do towarzystwa;)):

[quote name='Ania_i_Kropka'][FONT=Verdana]Karma dzisiaj doszła do schroniska. Jutro dziewczyny i chłopak dostaną ją na drugie śniadanie. [/FONT]
[FONT=Verdana]Dzięki w imieniu psiaków:loveu:[/FONT]

Piętnaście kg pójdzie w try miga, proszę zbierać siły na kolejny bazarek :loveu:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Mam nadzieję, że karma smakuje i dobrze służy?

[FONT=Tahoma]Karma smakuje całej trójce. Już się przyzwyczaili, że ok 14 dostają drugie śniadanie i czekają przy wejściu do boksu[/FONT]