Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Mnie też się wydaje, że do taty, przynajmniej uszy ma tak osadzone jak on, a masz jakieś inne zdjęcie taty? Takie bardziej "an face" (chyba dobrze napisałam, mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi:evil_lol:)[/quote]

Niestety nie bo zdjęcie tatusia musiała hodowczyni zrobić na moją prośbę:roll: gdyż Pixi jest owocem "przypadkowego" romansu:oops: z Yoraskiem znajomych...

Posted

Rodzice tacy bardziej stalowy kolor mają niż srebrny a moja mała czarna na grzbiecie i stalowa tylko na brzuchu i przy łapkach :oops: Taka trój kolorowa może jeszcze zmieni kolor na stalowy:loveu:

Posted

A ja nie mam zdjęć rodziców Toli, bo w tym całym ferworze wybierania, nie pomyślałam, żeby zrobić, ale mam kontakt z tą panią, a toli rodzice są z jednego domu, więc jak się tam wybiorę to zrobię :p

Posted

[quote name='dysia-u'][URL]http://i33.tinypic.com/hrzv3t.jpg[/URL]

jakby chciała powiedzieć "coście mi zrobili" :mad: ale wydaje mi się że fryzjer było ok . Naszego fryzjera omijamy z daleka :angryy:[/quote]

Uluś Ty to lpiej fryzjerów omijaj z daleka:mad::mad::mad:
Witamy sie wikendowo-piątkowo-deszczowo:shake:

Posted

Witamy się serdecznie w ten sobotni mroźny poranek:loveu: jak tylko wrócę z uczelni to postaram się nadrobić wszelkie zaległości w waszych galeryjkach a tym czasem życzę wszystkim milusiego dzionku i oczekuję po powrocie mnóstwa nowych fotek:diabloti:

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy wszystkich popołudniowo już prawie wieczorowo i dziękujemy za odwiedzinki w naszej galeryjce:loveu:[/quote]

Noo, liczymy, że w ramach rewanżu dostaniemy jakieś nowe fotki :lol:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Noo, liczymy, że w ramach rewanżu dostaniemy jakieś nowe fotki :lol:[/quote]
Ja się zgadzam z koleżanką:evil_lol::eviltong::evil_lol:
Witamy wieczornie:multi::multi::multi: